Erkek arkadaşımla çok farklıyız...

Dünya üzerinde belkide milyarlarca sebepten ötürü kavgalar savaşlar anlaşmazlıklar yaşandı fakat şu sağcı-solcu olayı açık ara en saçma en boş en gereksiz olanı :/
Sizin konunuza gelince, bu boş işler dahi problem ise ayrılın gitsin zira sevmiyorsunuz. Ortamı kaybederim diye çekinceniz varsa buda bencilliktir maalesef.
Bu arada affınıza sığınarak söylüyorum, kendini karşısındakine göre entelektüel gören hiçkimse görmedim ki aslı dediği gibi olsun.

Ortamı kaybetmek gibi bi korkum yok zaten başka güzel arkadaş gruplarım da var. Entelektüellik kısmı da şöyle ben üniversitede okuyorum yurtdışında master yapmak gibi planlarım var kendimi her açıdan geliştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince onun hedefleri daha farklı daha sabit fikirli bunu belirtmek istedim her şeyi belirtirsem daha doğru olurdu yorumlar diye kimseye üstten bakma gibi bi durumum yok eğer öyle anlaşıldıysa çok rahatsız olurum

Eşimle benim de siyasî görüşlerimiz aynı sizinkiler gibi zıt ;) Başlarda çok şiddetli çatışmalar yaşadık , sonra evde konuşmama kararı aldık. Sonra zamanla onun beynini işleye işleye kendi tarafıma çektim ;) ;)

sanırım en çok uyan şey libidolarınız, başka türlü bu çekim asla açıklanamaz.farklı siyasi görüş, modern kıro diye bahsetmek falan

Siyasi görüşü farkli olan insanların hayat tarzları ve beklentileri de farkli olur.
Ben denedim olmuyor, tecrubeyle sabit.
Ek olarak modern görunüşlü de olsa kro krodur.
Esek kadar adami degistirebileceginizi düşunmeyin zaten. Oldugu gibi kabul edince de olmuyor, illa ki patliyor bir yerde.
Zaman kaybı sadece

Ben siyasi gorusum farkli biriyle asla yapamam
Kimsenin de yapabilecegini dusunmuyorum, denemeye bile degmez

Şiddetle katılıyorum .
Eşimle tanistigimizda yaşından önce siyasi görüşünü öğrendim. Hayatı aynı pencereden göremediğim biriyle aynı duyguları paylasamiyorum ben.

Şahsen zıt kutuplar birbirini çeker, keşfedecek bir şeylerimiz var hikayesine inanmıyorum. Beraber farklı şeyler denemek tamam da benim yaptığım şeyden zevk almayan veya benim tercih etmediğim şeyleri seven biriyle yapamazdım. Tabi ki farklı yönler olacaktır ama her konuda farklıysa kesinlikle anlaşamazdım. Bence iş ciddiye binmeden daha da tanıyın birbirinizi. Belki şimdi sevdiğin bu farklılıklara ilerde tahammül edemeyeceksiniz ya da aynı şekilde o edemeyecek. Uzun vadede can sıkıcı durumlar ortaya çıkabilir.

Eşimle benim de siyasî görüşlerimiz aynı sizinkiler gibi zıt :KK66: Başlarda çok şiddetli çatışmalar yaşadık , sonra evde konuşmama kararı aldık. Sonra zamanla onun beynini işleye işleye kendi tarafıma çektim :KK66: :KK66:
Konuyu okurken ben de bunu düşündüm. İlişki devam ederse illa biri diğerini kendi tarafına çeker. Hiç şaşmaz:)

Görüs farklılıkları önemli değil. Önemli.olan birbirinize ifade biciminiz.
Bir insanda bence en önemli şey. Saygılı mi,kendini ifade edebiliuormu, bagimsiz karar alabiliyormu, sebep sonuc iliskisi kuruyormu, merhametlimi, humanistmi, temiz mi, ekmegini tastan cikarirmi, gecimli mi gecimsizmi, evlilik bir ekip işidir ekip çalışmasına uygunmu
Bunun dışında kası ,gözü, aurorasi,meslegi,burcu,nereli,kimlerden hic önemli degil

Back
X