Erkek Arkadaşımla Sorunlarımız Var

hlyasatir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
3
0
32
erkek arkadaşımla sürekli sorunlar yaşıyoruz.benden sıkıldı mı diye düşünmeye başladım artık.Ortada genel bir sorun yok ama sürekli tartışma halindeyiz.Her lafıma birşey söylüyor.Ağlamayıp güçlü olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.Çok üzülüyorum.Bunu düzeltmem için bir şans var mı yoksa kabullenmeliyim bu davranışlarını

Ne gibi sorunlar mesela? Neler yüzünden tartışıyosunuz kaç yaşındasınız

23 yasındayım aklınıza gelebılecek herseyden .En basiti bır ortamda onunla ıkı dakıka konusmayayım sen benı takmıyor musun dıyor. Erkek arkadaslarımla konusturmuyor

konuşmayı denedinmi?
belki farkında değildir.

erkek arkadaşımla sürekli sorunlar yaşıyoruz.benden sıkıldı mı diye düşünmeye başladım artık.Ortada genel bir sorun yok ama sürekli tartışma halindeyiz.Her lafıma birşey söylüyor.Ağlamayıp güçlü olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.Çok üzülüyorum.Bunu düzeltmem için bir şans var mı yoksa kabullenmeliyim bu davranışlarını

Niye bu davranışları kabulleneceksin anlamadım.
Otur konuş,anlamıyorsa göster kapıyı.

benimkide ara ara öyle oluyor çok koyuyor insana herşeyine bir şey söylemesi seni çok üzer biliyorum bende yaşadım umarım düzelirler benimki baya düzeldi çok şükür :KK15:

Kabullenme canım, daha sevgiliyken neden her lafına bişey söylüyormuş? neden sürekli tartışma halindesiniz?
Sen bu kadar düşünürken o düşünüyor mu acaba?

Oncelikle onun karsisinda aglama guclu oldugunu goster ona bazi erkekler karsilarinda aglayan birinden rahatsizlik duyar ve guclu kadin isterler. Daha sonrasinda sinirli bir kisiligi var ise benim sevgilimde oyle trabzonlu birazda ondan sanirim sinirlenince gozu hicbir seyi gormez. Sinirliyken alttan al peki falan de sakinlesince de konusmaya calis uzuldugunu onun neden bu sekilde davrandigini sor. Konusman gerekli konusmadan hicbir sey halledilmez belki onunda bir sikintisi var bunu sana soyleyemiyor icinde yasadigi icin disariya boyle vuruyor olabilir. İliskide kadin ve erkek iki tarafta fedakarlik yapmalidir bu sekilde saglikli bir iliski tabiki soz konusu degil ama kabullende demiyorum ben konusup anlasarak orta yolu bulabilirsiniz.

X