Erkek arkadaşımla tatil..

melisaas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
285
0
46
İstanbul
Kızlar bi yardımcı olurmusunuz?? bu sene okulumdan dolayı tatile gidemicem bu yüzden konuşma arasında erkek arkadaşımla konuşurken tatil konusu geçmişti ve 3 günlüğüne bodruma gidelim dedi tabi maddi durumumuzdan dolayı çok iyi bi yere gidemicez ama yine de fena sayılmayan bi otel bulduk..ama bi sorun var doğal olarak anneme sevgilimle tatile gidiyorum diyemem ve erkek arkadaşım gitmemizi çok istiyordu ben de çok istiyorum belki hani onun çok istemesini başka şeylere baglayabilirsiniz ama inanın şimdiye kadar öyle bir şey görmedim ondan başka bir amacla bişiler istesin.. ama gerçekten gitmek ikimizde istiyoruz ama annem işte ona üniversite tatile götüriiyor dedğimde izin verir kesin ama yine de içim rahat değil ama çok istiyorum yani her seyin planını yaptık resmen hep ne yapcaz nereye gitcez diye konuşuyoruz o da melis lütfen hevesımi kursağımda bırakma gidelim dedi szce ne yapmalıyım çok stresliyim

Tatlım ya git desem olmazzz gitme desem olmazzzz...:49:

Çok kritik bir durum şimdi iki tür yorum alacaksın:
ailenin haberi olmadan gidersen, ya başına birşey gelirse orda bunun sorumluluğunu alabilecek misin?
eğer sevgiline güveniyorsan ve ciddi bir ilişkin de varsa git..

Ben devlet yurdunda kaldım, sürekli bu konular gündeme geliyordu, herkes gitmek istiyor, oda ikiye bölünüyordu sonra yan odalara sıçrıyordu , sonuç mu :

Birşey olmaz ya sevgilimi kıramayacağım dersen GİDİYORSUN
Ama daha temkinli arkadaşların etkisinde kalırsan GİTMİYORSUN..:3:

Yüzdeye vurursam şu ana kadar ki deneyimlerimdennnn %90'ı gitmeyi seçiyordu :)

Kızlar bi yardımcı olurmusunuz?? bu sene okulumdan dolayı tatile gidemicem bu yüzden konuşma arasında erkek arkadaşımla konuşurken tatil konusu geçmişti ve 3 günlüğüne bodruma gidelim dedi tabi maddi durumumuzdan dolayı çok iyi bi yere gidemicez ama yine de fena sayılmayan bi otel bulduk..ama bi sorun var doğal olarak anneme sevgilimle tatile gidiyorum diyemem ve erkek arkadaşım gitmemizi çok istiyordu ben de çok istiyorum belki hani onun çok istemesini başka şeylere baglayabilirsiniz ama inanın şimdiye kadar öyle bir şey görmedim ondan başka bir amacla bişiler istesin.. ama gerçekten gitmek ikimizde istiyoruz ama annem işte ona üniversite tatile götüriiyor dedğimde izin verir kesin ama yine de içim rahat değil ama çok istiyorum yani her seyin planını yaptık resmen hep ne yapcaz nereye gitcez diye konuşuyoruz o da melis lütfen hevesımi kursağımda bırakma gidelim dedi szce ne yapmalıyım çok stresliyim

illa tatile gitmek zorundamısın ailenın izin vermeyecegını bıle bıle bır hata yapmamalsın ...başına birşey gelir allah korusun

Tatlım ya git desem olmazzz gitme desem olmazzzz...:49:

Çok kritik bir durum şimdi iki tür yorum alacaksın:
ailenin haberi olmadan gidersen, ya başına birşey gelirse orda bunun sorumluluğunu alabilecek misin?
eğer sevgiline güveniyorsan ve ciddi bir ilişkin de varsa git..

Ben devlet yurdunda kaldım, sürekli bu konular gündeme geliyordu, herkes gitmek istiyor, oda ikiye bölünüyordu sonra yan odalara sıçrıyordu , sonuç mu :

Birşey olmaz ya sevgilimi kıramayacağım dersen GİDİYORSUN
Ama daha temkinli arkadaşların etkisinde kalırsan GİTMİYORSUN..:3:

Yüzdeye vurursam şu ana kadar ki deneyimlerimdennnn %90'ı gitmeyi seçiyordu :)

Ya işte az çok psikolojimi anlayabiliyosundur sevdiğin biri ve onunla 3 gün beraber eglenmek tatil yapmak istiyorsun hem de çok ve insan o an başına bişi gelir mi diye düşünmüyo daha doğrusu kötü şeyler düşünmek istemiyorum bir şeyin olacağı varsa nasılsa olur diye düşünüyorum ama bi tarafımda üzülüyo bi yalan var ortada diye kafam çok karışık sevgilimi kırmamak o da var ama ben de çok istiyorum gitmezsem ben de çok üzülürüm ve ailem tabikide böyle bişeye izin vermez çünkü anne sonuçta başka şeyler düşünür

canım benim senin aklın başında mı
tatlım sen temiz kalple erkek arkadaşınla tatile gittiğini sanıyorsun
ama kendini ateşe atıyorsun
taviz tavizi doğurur
bir bakmışsın yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun
bir bakmışsın hoş görmediğin şeyler sana normal gelmeye başlamış
yapma Allah aşkına
bak sana mantıklı bir şey sorayım:
bu hevese uyup sevgilinle tatile gidersen Allahın hoşuna gider mi? peki annenin hoşuna gider mi? ya ailenin diğer üyelerinin?
şimdi söyle bakalım, bu dünyada seni annenden çok seven ve koruyan insan var mı? yok. ve annen oraya gitmene razı olmaz
peki seni annenden çok seven ve koruyan Yüceler Yücesi buna razı olur mu?
O da olmaz
demek ki sen nefsine uyarsan yanlış yapacaksın.
ayrıca şunu unutma ki bir erkek kendinden taviz verip başkası için bir şey yapmaz ama kızlar sevdikleri için taviz veriyorlar
sen bir gün kötü duruma düşersen o çocuk ortadan kaybolabilir
ama o zor anında sana yardım edecek iki varlığa karşı yüzün olsun

Eger gidecekseniz ailenizin izni ile gidin, ailenizden izinsiz gider ve umulmadik birsey olursa ( herangi birsey) hem aileniz size olan güvenini kaybeder hemde büyük sorun yasanabilir.
Eger erkek arkadasiniz da size deger veriyor ise zaten ailenizden gizli sakli isler yapmanizi istememeli sizden.
Lütfen biraz saglam basin ayaklarinizi yere.
Eger ailenden gizli benle tatile gelmedin diye sevgiliniz sizi terkedecekse zaten size hic saygi ve sevgi beslememis üzgünüm.
Yani karsi tarafin size saygi duydugu böyle ince seylerde gizlidir. Nasil sizin ailenizi kandirmanizi ister anlamadim dogrusu.

Ailene yalan söyleme bence. Söylenen yalanlar bugün değilse yarın, muhakkak ortaya çıkıyor.
Hem annen ona yalan söylediğini bir şekilde anlarsa sana olan güveni sarsılır.
Son olarak, erkek milletine de fazla güvenme. :)

Ya işte az çok psikolojimi anlayabiliyosundur sevdiğin biri ve onunla 3 gün beraber eglenmek tatil yapmak istiyorsun hem de çok ve insan o an başına bişi gelir mi diye düşünmüyo daha doğrusu kötü şeyler düşünmek istemiyorum bir şeyin olacağı varsa nasılsa olur diye düşünüyorum ama bi tarafımda üzülüyo bi yalan var ortada diye kafam çok karışık sevgilimi kırmamak o da var ama ben de çok istiyorum gitmezsem ben de çok üzülürüm ve ailem tabikide böyle bişeye izin vermez çünkü anne sonuçta başka şeyler düşünür

Evet tatlım işte zaten sorun da bu noktada başlıyor, kimse ailesini üzmek istemiyor, ama bir yandan gitmek de istiyor...

Hani insan ya git bişe olmaz cesaretini bekliyor, ama bu cesareti verdiğinde arkadaş olarak sorumluluk senin de üzerine biniyor..:) O yüzden olabilecek bütün kötü olayları ve yaşanabilecek tüm güzellikleri sayıp kararı KİŞİYE bırakıyorduk:):):)

:1:

Bir de git ya madem çok istiyorsun dememiz de genelde SEVGİLİYLE olan ilişkinin süresine ve ciddiyetine göre değişiyordu...

Yani birbirini seven iki insanın birlikte vakit geçirmesi ve tatil yapmak istemesi çok doğal fakat ailelerin penceresinden baktığında durum değişiyor..:)

Ailenize yalan söyleyip sevgilinizle tatile gideceğinize sevgilinizin kırılmasını göze alın.

Sizi seviyorsa kararınıza saygı gösterecektir.

Seninki sevgilimimi kırayım ailemimi olayı değil bence, sen kendinde gitmek istiyorsun gibi geliyor bana ama korkuyorsun biraz da. Burada bizim birşey söylememiz işe yaramaz. Kimse dört dörtlük ailesinin istediği evlat olamıyor, çoğu insan ailesinden birşeyler gizliyor ufak tefekte olsa, o yüzden sana ailenden izin al alamazsan gitme demek saçma olur. Çok istiyorsan sevgilinle tatil yapmayı gidersin ama yok gidersem kendimi çok rahatsız hissederim dersen gitmezsin senin bileceğin iş biz ne desek boş.

Son düzenleme:
Üniversitenin ilk yıllarında arkadaşlarla tatile gidiyoruz diye sevgilimle giderdim ya da yine sevgilimin dahil olduğu arkadaş grubuyla giderdik. Şimdi yalan söylemiyorum hatta annem geçen sene sordu nereye gideceksiniz tatile diye. Pat diye olmadı tabi yavaş yavaş alıştırdım. Bigün aldım annemi karşıma konuştum. "Ben sevgilimle tatile gitmek istiyorum, senin haberin olursa içim rahat olur ama haberin olmadan da gidebilirim. İçin rahat olsun ikimizde kendimizi biliyoruz" falan filan gibi cümlelerde alttan girdim üstten çıktım ikna ettim. Şimdi doğal geliyor artık kadıncağıza. Eğer ikna edebileceğin bi annen varsa bu yoldan gidebilirsin. Yok ikna edemem diyorsan arkadaşın yazlığı, okul kampı vb. bişiler söyleyebilirsin. Ama mutlaka gideceğin yeri doğru söyle. Mesela bodruma gideceksen " arkadaşın bodrumdaki yazlığına gidiyorum" de. Bi de ablan kuzenin vb yakın biri bilsin kiminle nerede olduğunu. Riski azalt yani biraz. Ben pekçoğu gibi sana gitme diyemedim. Gidip gitmeme konusu sana kalmış bişi. Çünkü bu günleri bu heyecanları bir daha yaşayamazsın.

sevgiliyken bizim de bir kaçamağımız olmuştu. :1: anneme bir yalan (okulla ilgili), sonra koş git balıkesire sevgilinle..sonra ne mi oldu? annem ablamla konuşma arasında öyle birşey olmadığını söylemiş (gezi gibi birşeydi bizimde) .. gelince yüzüme bile bakmadı..... Yani öğrenme ihtimali var ona göre.. gitme demem asla.. çünkü öyle diyecek olsam ben de gitmezdim.. daha önce tatile çıktınız mı bilmiyorum ama pişman olacağın birşey yapma yeter.. ""ayrıca böyle bir konuya Allah , din karıştırmak da çok gereksizzzzzzzzzzzz""

Yaa ben ikinizin yalnız gitmesi taraftarı değilim açıkçası canım.. Hani yanınızda çok yakın bir arkadaşınız olsa ne bilim sır saklayabilen bir tanıdığınız filan olsa git derim ama ikinizin birlikte gitmesine pek sıcak bakmıyorum.. Bende sözlümle sözlenmeden önce, yani daha sevgiliyken tatil yapmıştım.. 3 hafta boyunca tatildeydik ama bizim yanımızda ablam vardı.. Yazlığa gitmiştik hep beraber fakat tabi annemin ve babamın haberi yoktu.. Biz yazlıktayken kayınvalidem de gelmişti sözlümün kız kardeşiyle birlikte, 3-4 gün tatil yapar denize girerim diye.. Geldi 4 gün sonra gitti. Ablam, ben ve sözlüm kaldık.. Sözlümle çok iyi vakit geçirmiştik, gerçekten zaman nasıl geçti anlamamıştık, çokta eğlenceliydi ama dediğim gibi ablam da bizimle birlikteydi..

Sizde gidecekseniz ya güvendiğiniz birini yanınızda götürün ya da gitmeyin.. Sevgilin büyük olasılıkla başka birini yanınızda istemeyecektir. O yüzden mantıklı bahanelerle bu işi erteleyin derim canım..

Bence gitme. Hayatta hiçbişeyin garantisi yok.
Eğer gün gelir erkek arkadaşından ayrılırsan ve gerçek hayata dönersen aileme bunu nasıl yaptım diye pişman olursun.

Üniversitenin ilk yıllarında arkadaşlarla tatile gidiyoruz diye sevgilimle giderdim ya da yine sevgilimin dahil olduğu arkadaş grubuyla giderdik. Şimdi yalan söylemiyorum hatta annem geçen sene sordu nereye gideceksiniz tatile diye. Pat diye olmadı tabi yavaş yavaş alıştırdım. Bigün aldım annemi karşıma konuştum. "Ben sevgilimle tatile gitmek istiyorum, senin haberin olursa içim rahat olur ama haberin olmadan da gidebilirim. İçin rahat olsun ikimizde kendimizi biliyoruz" falan filan gibi cümlelerde alttan girdim üstten çıktım ikna ettim. Şimdi doğal geliyor artık kadıncağıza. Eğer ikna edebileceğin bi annen varsa bu yoldan gidebilirsin. Yok ikna edemem diyorsan arkadaşın yazlığı, okul kampı vb. bişiler söyleyebilirsin. Ama mutlaka gideceğin yeri doğru söyle. Mesela bodruma gideceksen " arkadaşın bodrumdaki yazlığına gidiyorum" de. Bi de ablan kuzenin vb yakın biri bilsin kiminle nerede olduğunu. Riski azalt yani biraz. Ben pekçoğu gibi sana gitme diyemedim. Gidip gitmeme konusu sana kalmış bişi. Çünkü bu günleri bu heyecanları bir daha yaşayamazsın.

tabikide bazı kişilere gittiğim yeri söyleyeceğim ayrıca anneme de bodruma gideceğimi söyledim otel adını bile verdim gideceğimiz her ne olursa olsun ama şimdi öyle bir heyecan varki planlar yapılmış o gün bekleniyo aksi bir şeyi düşünmek olmasını istemek beni üzüyor tabiki de anneme yalan söylicem bu kötü bir şey ama kendimce oraya gittiğimde ben kendimi biliyorum ve nasılsam öyle döneceğimi bir sorun çıkmıcağını en azından bana göre tabiki de erkek millletine güven olmaz ama ben karşıma alıp oturup konuştum ondan da istediğim cevapları aldım görünürde işte tek sorun ya öğrenirse diye ama sürekli irtibatta olursam onunla öğrenme ihtimalini aza indirmiş olurum gibi geliyor.

Yaa ben ikinizin yalnız gitmesi taraftarı değilim açıkçası canım.. Hani yanınızda çok yakın bir arkadaşınız olsa ne bilim sır saklayabilen bir tanıdığınız filan olsa git derim ama ikinizin birlikte gitmesine pek sıcak bakmıyorum.. Bende sözlümle sözlenmeden önce, yani daha sevgiliyken tatil yapmıştım.. 3 hafta boyunca tatildeydik ama bizim yanımızda ablam vardı.. Yazlığa gitmiştik hep beraber fakat tabi annemin ve babamın haberi yoktu.. Biz yazlıktayken kayınvalidem de gelmişti sözlümün kız kardeşiyle birlikte, 3-4 gün tatil yapar denize girerim diye.. Geldi 4 gün sonra gitti. Ablam, ben ve sözlüm kaldık.. Sözlümle çok iyi vakit geçirmiştik, gerçekten zaman nasıl geçti anlamamıştık, çokta eğlenceliydi ama dediğim gibi ablam da bizimle birlikteydi..

Sizde gidecekseniz ya güvendiğiniz birini yanınızda götürün ya da gitmeyin.. Sevgilin büyük olasılıkla başka birini yanınızda istemeyecektir. O yüzden mantıklı bahanelerle bu işi erteleyin derim canım..

arkadaşımı da çağırmıştım ama gelemeyeceğini söyledi aslında sorun şu kendimi bildiğim için bi sorun çıkcağını düşünmüyorum ama arkadaşımla da üçümüz gitsek annem başka türlü bilecek onunla da gitsem başka türlü sorun içimdeki vicdan muhasebesi.

sevgiliyken bizim de bir kaçamağımız olmuştu. :1: anneme bir yalan (okulla ilgili), sonra koş git balıkesire sevgilinle..sonra ne mi oldu? annem ablamla konuşma arasında öyle birşey olmadığını söylemiş (gezi gibi birşeydi bizimde) .. gelince yüzüme bile bakmadı..... Yani öğrenme ihtimali var ona göre.. gitme demem asla.. çünkü öyle diyecek olsam ben de gitmezdim.. daha önce tatile çıktınız mı bilmiyorum ama pişman olacağın birşey yapma yeter.. ""ayrıca böyle bir konuya Allah , din karıştırmak da çok gereksizzzzzzzzzzzz""

kötü olmuşş ama ben herkese söylemedim kardeşime söyledim bu yüzden onun asla söylemeyeceğini biliyorum bencede dinle tatile gitmenin ne alakası var artık biraz geniş düşünelim

ya yolda başına bişey gelirse biz okuldayken başka bölümlerden bir kız gece 4 gibi bir bar çıkışında dediler araba kazası geçirerek vefat etmişti.ailesi çok perişan olmuştu allah korusun okul ne yapsın sonra sevgilin ne yapsın ailen ne yapsın ..hayat bu ne olacağı belli olmaz sonra pişman olma..

Sevgiliyle tatile gitmeyi istemek çok olağan dışı bir şey değil bence.Burada daha önemli olan yalan söyleyip gitmek.Tabi ki sevgilimle gidiyorum diyemezsin ama Allah korusun bir kaza falan olsa ailen sana nasıl ulaşır sen durumu nasıl açıklarsın.Bunun gibi bir çok ihtimal var.Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama illa tatil istiyosanız günü birlik gidebilirsiniz.İstanbuldaysanız adaya ya da yalovaya gidebilirsiniz sabah gidip akşam dönebilirsin.Bence riske atma kendini.(aile açısından söylüyorum bunu)

Back
X