Erkek arkadaşımla tatil..

tabikide bazı kişilere gittiğim yeri söyleyeceğim ayrıca anneme de bodruma gideceğimi söyledim otel adını bile verdim gideceğimiz her ne olursa olsun ama şimdi öyle bir heyecan varki planlar yapılmış o gün bekleniyo aksi bir şeyi düşünmek olmasını istemek beni üzüyor tabiki de anneme yalan söylicem bu kötü bir şey ama kendimce oraya gittiğimde ben kendimi biliyorum ve nasılsam öyle döneceğimi bir sorun çıkmıcağını en azından bana göre tabiki de erkek millletine güven olmaz ama ben karşıma alıp oturup konuştum ondan da istediğim cevapları aldım görünürde işte tek sorun ya öğrenirse diye ama sürekli irtibatta olursam onunla öğrenme ihtimalini aza indirmiş olurum gibi geliyor.

Hadi bakalım iyi tatiller. Aklına kötü şeyler getirme. Her şey çok güzel gider umarım. Daha önce de dediğim gibi bu günleri bir daha yaşayamayacaksın. O yüzden bak keyfineeee... Uça uça git, uça uça dön :)))

canım bence biraz rahatla ve kafandan kötü düşünceleri at. fakat ailene de yalan söyleme. onun yerine değiştirerek söyle :D yani gideceğin yeri ve kiminle gideceğini açık açık söyle ama grup halinde olduğunuzu, okulun düzenlediği birşey olduğunu da anlat. ben de üniversitedeyken pek çok kez erkek arkadaşımla tatile gittim. hepsinden de annemin haberi vardı. dahası erkek arkadaşımın olduğunu da biliyorlardı. ama ben ikimizin başbaşa gittiğimizi değil, yanımızda başka arkadaşların da olduğunu ve okulun düzenlediği şeylerolduğunu da söylerdm. elbette erkek arkadaş olunca biraz temknli yaklaşıyorlar ama ailene sen o güveni sağladıktan sonra problem olacağını sanmıorm. ben açık açık anneme kendime ve onlara zarar verecek hiçbir şey yapmayacağıma dair söz vererek gitmiştim.

ayrıca bu yaşlarda erkek arkadaşla yapılan tatilin keyfi, eğlencesi hiçbir şeyde olmuyor. çok güzel anılar biriktiriyorsunuz. ama ailene karşı sorumlulukların olduğunu da unutmayarak gönlnce eğlen derm cnm.

Ahh o kaçamaklar yok mu pek tatlı oluyor.
Bir çok kere yaptım ben de yakında inşallah evlilik görülüyor ama o kaçamak tadı olur mu bilemem artık tatillerde.
Şaka bir yana birileri bilsin mutlaka tam olarak gerçeği, annene de yeri doğru söyledikten sonra problem olmaz diye umuyorum.
Güzelce tadını çıkar ..

canım bence biraz rahatla ve kafandan kötü düşünceleri at. fakat ailene de yalan söyleme. onun yerine değiştirerek söyle :D yani gideceğin yeri ve kiminle gideceğini açık açık söyle ama grup halinde olduğunuzu, okulun düzenlediği birşey olduğunu da anlat. ben de üniversitedeyken pek çok kez erkek arkadaşımla tatile gittim. hepsinden de annemin haberi vardı. dahası erkek arkadaşımın olduğunu da biliyorlardı. ama ben ikimizin başbaşa gittiğimizi değil, yanımızda başka arkadaşların da olduğunu ve okulun düzenlediği şeylerolduğunu da söylerdm. elbette erkek arkadaş olunca biraz temknli yaklaşıyorlar ama ailene sen o güveni sağladıktan sonra problem olacağını sanmıorm. ben açık açık anneme kendime ve onlara zarar verecek hiçbir şey yapmayacağıma dair söz vererek gitmiştim.

ayrıca bu yaşlarda erkek arkadaşla yapılan tatilin keyfi, eğlencesi hiçbir şeyde olmuyor. çok güzel anılar biriktiriyorsunuz. ama ailene karşı sorumlulukların olduğunu da unutmayarak gönlnce eğlen derm cnm.

Gtcegmi kardesim kuzenim bilecek ama aöeme bunu soyleyemem cunku ne diyecegni biliyorum inan boyle bi yola basvurmadan soylemek isterim ama soyleyemem ve gitmek te cok istiyorum:(

Ahh o kaçamaklar yok mu pek tatlı oluyor.
Bir çok kere yaptım ben de yakında inşallah evlilik görülüyor ama o kaçamak tadı olur mu bilemem artık tatillerde.
Şaka bir yana birileri bilsin mutlaka tam olarak gerçeği, annene de yeri doğru söyledikten sonra problem olmaz diye umuyorum.
Güzelce tadını çıkar ..

Anneme dogru yeri soyledim arkadaslarima ve kardesime de gercek yeri

Ay ne güzel ya sevgilimle gittiğimiz tatiller geldi aklıma :16: Eğlen,gez,dolaş canım bugünler geri gelmiyor :34:

canım bende gidiyorum sevgilimle ailemden habersiz tatile bizimkiler asla izin vermez söylesem napiyim mecbur bi bahane uydurup gidiyorum bide ayrı şehirlerdeyiz biz aşkımla hasret gideriyoruz birbirimize daha çok bağlanıyoruz böyle aktivitelerle

canım bende gidiyorum sevgilimle ailemden habersiz tatile bizimkiler asla izin vermez söylesem napiyim mecbur bi bahane uydurup gidiyorum bide ayrı şehirlerdeyiz biz aşkımla hasret gideriyoruz birbirimize daha çok bağlanıyoruz böyle aktivitelerle

böyle diyince yalnız olmadığımı görüyorum hiç değilse moral kazanıyorum teşekkürler:)

gez eğlen yazılan bazı yorumlara baktım da insan insanın şeytanıdır dedikleri şey bu galiba
arkadaşlar unutmayın ki insanın sebep olduğu güzel ve kötü şeylerden kendine de bir pay yazılır

ailen rahat dgl galiba o konularda ama ögrenirlerse ömür boyu guvenlerini kaybedersin.. mantikli hareket et bence.. ben öyle bi hata yaptim hayatimin hatasi acisini cok kötü cekiyorum

sevgilinle tatile gitmek kadar güzel bişey olabilir mi yaa :)

git cnm tadını çıkar ;)

sevgiliyken bizim de bir kaçamağımız olmuştu. :1: anneme bir yalan (okulla ilgili), sonra koş git balıkesire sevgilinle..sonra ne mi oldu? annem ablamla konuşma arasında öyle birşey olmadığını söylemiş (gezi gibi birşeydi bizimde) .. gelince yüzüme bile bakmadı..... Yani öğrenme ihtimali var ona göre.. gitme demem asla.. çünkü öyle diyecek olsam ben de gitmezdim.. daha önce tatile çıktınız mı bilmiyorum ama pişman olacağın birşey yapma yeter.. ""ayrıca böyle bir konuya Allah , din karıştırmak da çok gereksizzzzzzzzzzzz""

gereksizzz demek..
basin sikisinca Allahim yardim et denilince...
Istenmedik bisey oldugunda Allahim keske hic kalkismasaydim bu ise diye aglayinca..
Allah gostermesin istenmedik biseyde hamile kalindiginda keske hic yapmasaydim denilince..
o cocugu aldirdiginda Allahim sen bu gunahimi affet denildiginde..
ilerde evlendiginde evlenicegin kisilerle problem yasadiginda..
Allahi,dini karistirmak da cok gereksizzzzz ya denilmiyor nedense
uygun olmayan seyleri yaptiginda dini karistirmayanin, basi sikistiginda yaninda tek o karistirmak istemedigi Rabbi kaliyo,benim kurallarima uymadi diye rizkini kesmiyo O,bu kadr merhametli cunku O'beni basta gereksiz goren icin,sonrasindada gereksizim demekki,karismiyim ne hali varsa gorsun'demiyo
O varya O, O tek gercek.bu dunyadada ahirettede seni silmeyen buyuk Rahman O

sozum meclisten disari arkadaslar,kimse uzerine alinmasin
saygilar...

yaa hersey de soylenmıyor kı annecıklere

durum ortadadır ızın vermeyeceklerdır .

yanı hangı aıle ızın verır kı "gıt sevgılınle tatıle "der .

arada mecbur kalıyor ınsan beyaz yalanlara sıgınmaya :emir_bebek:

yaa hersey de soylenmıyor kı annecıklere

durum ortadadır ızın vermeyeceklerdır .

yanı hangı aıle ızın verır kı "gıt sevgılınle tatıle "der .

arada mecbur kalıyor ınsan beyaz yalanlara sıgınmaya :emir_bebek:

benımkıler ılk geçen sene ızın verdı bızde afedersın b.knu çıkardık artık her mevsım bı tatıl çıkıyor :6:

Back
X