• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla tatil

elber3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
51
0
16
İstanbul
Arkadaşlarım bilemiyorum napıcamı bi akıl verin bana..

22 yasındayım annem ilkkez tatile gitmeme izin verdi sebebi ise evlenmemi istemediği birini kafamdan silmem için
kuzenimle gidebilirmişim..

Kuzenim erkek arkdasımında gelebileceğini söyledi ama ben cok kararsızı korkuyorum cünkü erkek arkdasımla
aynı mahalledeyiz..

O yok ben yok anlasılır felan die bir yandanda cok istiyorum onunla doya doya vakit geçirmek bilmiyorum
napıcam erkek kardeşim ortak arkadaslrı cok napıcamı bilemedm ya gitmicem yada oda gelcek offff acayip
ortada kaldım karar veremiyorummm... :(:(:(

valla bence tek kuzeninle git....
çocuk hem kardeşinin ortak arkadaşı hemde komşunuz..
duyulursa zor durumda kalabilirsin..
erkek milletine güven olurmu bi ayrılsan yada bi gün kavga mavga etsen tamam işte...
buarada evlenmeyi düşündüğün insanı unutmak için gidiyormuşsun şimdiki sevgilinle unutmaya çalıştığın sevgilin aynı kişimi????????

Son düzenleme:
Annen,onu unutup kafanı dağıt diye,normalde izin vermeyeceği birşeye izin vermiş.

Sense,uzaklaşmanı istediği kişiyi tatile katmak istiyorsun.

Çok ayıp.Çok çok ayıp...

Ya o tatile gitme,sevgilinin arkasında dur,anneni razı et.

Ya da anneni dinleyip tatile unutmak için git.

Anneni kandırıp,iyi niyetini kullanman hiç doğru değil.

Son düzenleme:
valla bence tek kuzeninle git....
çocuk hem kardeşinin ortak arkadaşı hemde komşunuz..
Duyulursa zor durumda kalabilirsin..
Erkek milletine güven olurmu bi ayrılsan yada bi gün kavga mavga etsen tamam işte...
Buarada evlenmeyi düşündüğün insanı unutmak için gidiyormuşsun şimdiki sevgilinle unutmaya çalıştığın sevgilin aynı kişimi????????

aynı kişi istenmeyen damat :) annemin beni vermeme tek sebebi bana yakıstırmıyomus isyanlar cıkarıyo...
Aslında bi kaç sokak aşağımızda oturyo ama ortak arkdas cok beni endişelendiren sey bu, allah korusun
okadar cok badire atlatdımki onla ilgili ayrılmak söz konusu değil..

annen,onu unutup kafanı dağıt diye,normalde izin vermeyeceği birşeye izin vermiş.

Sense,uzaklaşmanı istediği kişiyi tatile katmak istiyorsun.

çok ayıp.çok çok ayıp...

Ya o tatile gitme,sevgilinin arkasında dur,anneni razı et.

Ya da anneni dinleyip tatile unutmak için git.

Anneni kandırıp,iyi niyetini kullanman hiç doğru değil.

ama annem beni okadar cok sıkyoki bir tane bile arkdasım kalmadı cevrem de kimseye görüşemiyorum
benim niyetim o kişiyle evlenmek ailemi razı edip fakat annem karsı tarafın aileini eve bile sokmam sakın gelmesinler die
tahdit ediyo beni.. Görüşemeden bekliyoruz biz bir birimizi ne zaman gördüm onu bile hatırlamıyorumki ben elime gecicek en iyi fırsat
bu benim ama ondanda korkuyorum işte.. :(

Annen ne kadar sıkarsa sıksın seni, bir bildiği vardır emin ol.
Yıllardır o mahallede yaşayıp, insanları tanımış olan o. Sen
henüz olaylara onun baktığı boyuttan bakamazsın. Emin ol
tek amacı seni korumaktır.

Ayrıca anneni kandırarak bir iş yapmak ne denli içine
sinecek bunu düşün. Aile rızasının önemine inanırım.
Tatilde bir durum olsa, başınıza birşey gelse nasıl
açıklayacaksın bunu ailene? Bir daha böyle bir tatil
yapma şansın da asla olmaz böyle bir durumda. Yani
ondan sonra da annenin seni sıktığından şikayet etme
hakkın HİÇ kalmaz...

İnsanlar nişanlıyken,hatta bunu da geç, yıllar sonra
boylarınca çocukları varken bile ayrılabiliyorlar. Ve
arkasında ailesi olanlar daha güvende hissedip daha rahat
atlatıyorlar bu durumu...

Büyüklerin bildiği bir şey vardır.Şu an çok gençsiniz hata yapma şansınız çok yüksek.Anneniz sizin iyliğinizi düşünüyor.Eğer Sevgilinizi tatile dahil ederseniz bu da duyulursa size olan güveni tamamen sarsılacak kısacası sonuç aleyhinize görünüyor...Ailenize dürürst olun..

böyle bişey yapma ..
annen iyiligni istiyodr eminim . ama annen bu fikirle yollamış olmasaydı ozmn sorun olmazdı..sonçta onu unut die göndermek istemiş.
niyetini kullanmak iyi bi sonuç getrmez..

Son düzenleme:
hey Allahım=) hem annen seni çocuğu kafandan silesin diye tatile yolluyor hemde sen o silinecek çocukla tatile gidiyorsun =))) neyse o kısmını bir kenara bırakıyorum...

ben olsam sevgilimle tatile gitme fikri bana hep uzak gelmiştir.
onu giyme bunu giyme, o çocuk sna mı baktı, bişey mi dedi.
nere gittin, niye bensiz denize gittin...... ohooooooo.... bir sürü terane.... heleki 21li yaşlarda ne kıskançlıklar ne kıskançlıklarr....... :37:

git gez toz dolaş kuzeninle mis gibiiiii. ohhh ne güzel :34:

O kuzene ne demeli bilmem
yazık

kesin duyulur bir şekilde, annenin sana olan güveni kırılır.. değer mi?

öncelikle annen neden bu cocuktan ve ailesinden rahatsız oluyorki?
valla ben çok seviyorsam aşıksam onuda davet ederdim :D gelirmiydi ona kalmış bir şey
sonuçta annemin geçerli bir sebebi yoksa büyütülcek bir durum söz konusu değilse o cocukla ilgili düsüncleri ben sevdiğim insana karışılmasını istemezdim...

Dediğim gibi çok geeçerli bir sebep olacak aileden ve cocuktan uzak kalmak icin öyle vazgecebilirdim...

Annen duyarsa seni sıkmakla kalmaz bilemiyorum artık.:18:sen nerden duyulucak diye düşünüyosundur ama sevgili lokum arkadaşlarımda söylemiş erkek milleti bu bence kuzeninle git dolaş canım sonra keşke gitseydim diyebilirsin Anı Yaaşaaaa:52:

kafanizda soru isaretleri varsa, iciniz rahat etmeyecekse sakin hic birsey yapmayin :34:

Back
X