erkek arkadaşımla yakıştırılmıyoruz

asortik1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
244
103
103
Merhaba herkese. Bir erkek arkadaşım var ve daha çok yeniyiz ama annem ve ablamdan bu tür konuları saklayamadığım için erkek arkadaşımı anlattım onlara. Fotoğrafını falan gösterdim yanıma yakışmadığını daha iyilerine layık olduğumu söylediler. Yani annem bile daha ılımlı yaklaşırken ablamın tepkisi çok çok fazla oldu beni sevdiğinden korumaya çalıştığından dedim ama sürekli " yakışmıyosunuz, yanında çok yakışıklı biri olacağına şuna bak" gibi şeyler söylüyo.Bazen o kadar çok üstüme geliyorki ağladığımı biliyorum. İster istemez moralim bozuluyo ama ablamın tepkisinden dolayı acaba olmaz mı falanda demiyorum çünkü bence gayet düzgün ve iyi bir insan.Önemli olan senin düşüncelerin diyeceksiniz ama merak ediyorum onların istemediği bir ilişki sağlıklı olur mu ya da ben vazgeçmedikçe onlar pes eder mi ?

Onların sadece tipi yüzünden onaylamadıkları bir ilişki, hiç umrumda olmaz..
Senin hayatın bu..
Yarın ablanın kaza geçirip yüzü parçalanmayacağı ne malum?
Güzellik dediğin nedir?
İnsanı muhtaç eder.

E almasınlar o zaman ablanı da öyle olursa.
Aynen bunu okut.

Aman hep öyle olur kız anneleri hiç yakıştırmaz damat adaylarını kızlara ya tipinden dolayı ya da parasız olmasından dolayı doğruya doğru.Ben de yakıştırılmadım ama karakteri de kötüymüş benimkinin hehe.

Onunda ailesi seni cirkin bulup ogullarina yakismadigini dusunuyor olabilir boyle bir durumda arkadasinin ne yapmasini beklersen oyle davran.ben asla insanlari dis gorunuse gore etiketlemem onemli olan kalp sevgi

Genelde zaten insanın kendi tarafı yakıştırmaz ama çok da onların söylediklerine kulak asmayın. Dış görünüşün ne olacağı hiç belli olmaz. Siz seviyor ve istiyorsanız diğer tüm lafları kulak arkası yapıp ilişkinizi yaşayın. Her şey maalesef yakışıklılıkla olmuyor.

Klasik olacak ama
Bosuna dememis atalarimiz "guvenme zenginligine bir kivilcim yeter, guvenme guzelligine bir sivilce yeter" diye...

Evlendiginde guzelligimi sevgi gosterecek guzelligimi sevecek seni? Ya yakisikli ama merhametsiz biri olsa?
Bosver sen mutluluguna bak. Onemli olan gonlunu ac biraknasin.

Benide kocama yakıştırmayan bir çok insan vardı kesin ama ne oldu evlendik on yıldırda beraberiz :KK66: ( ben şişman ve 5 yaş büyüğüm )
Sizi eleştirmişlerse kesin yaş farkınızdan dolayı eleştirmişlerdir.Akrabalarım bir ya da iki yaş kadın erkekten büyük olunca laf eden cinslerden de ondan dedim bunu. İlla laf edecek çok bilmişler!

İleride pişman olmazsın.
Çünkü;
Çocuğun karakteri için değil, gorünüşunden dolayi ayrılmanızı istiyorlar.

Siz begeniyorsaniz bitmistir.

Ablanizdan evli değilse eğer kendisine bir Burak Ozcivit bulmasını temenni ediyorum dualarim onunla :KK19:

Bu zamanda kasini ,sacini bicimden bicime sokan erkek dolu etrafta,sen vericeksin cevabini yaninda kendini ne kadar huzurlu hissediyorsun .fotomodel olarak dergilerde sergilenicek erkek guzelimi ariyorsun yuregi saglam adam gibi adammi .Ailenin onayini almak tabiki herkes icin cok onemli dir amma velakin arkadaslik yapacak sensin iliskiyi ileri tasiycak olanda ..

Muhtemelen kızım dünya yakışıklı bi çocukla beraber olsa ben yine de iyyyhhh diyeceğim :) tabiki içimden :)

Anne layık görmez vs bu kararında ise normal ama ailecek dile getirmek sadece dış görünüşe bakarak doğru gelmedi..

Huyu suyu için bişey deseler o zor ama sadece tip için ne derlerse desinler öyle kriter mi olurmuş.. ilişkinizi kötü etkileyecek hem de.. çok abartı olmuş..

Arkadaşım 39 kilo 1.55 ve dünya tatlısı asiri bakimli bir kız.. eşi 130 kilo civarı 1.85 ve 10 yaş büyük ve dünya bakimsizi biri:) bu kombin 2 aileyi de şok etmişti hatta ağır konuşanlar oldu.. şimdi damatlarina bayiliyorlar.. tanımadan ağır konuşmamak lazım sakin sevgilinizle paylasmayin durumu.. çok kırıcı ve unutması zor olur bazı yorumları..

Ailemin istemediği biriyle ilişki konusu ayrı ailenin sadece ama sadece dış görünüşe bakarak verdiği saçma tepki ayrı..
Yanında çok yakışıklı ama seni her gece ağlatan biriyle olmanımı tercih ederler yoksa değerini bilip seni el üsütünde tutan, seven birinimi?

İyi de sevginin , güzellikle bir ilgisi yoktur ki canımcım.
Gönül kimi severse güzel o'dur ..
Hem güzellik gelir , geçer.
Sana karşı nasıl olduğu, ne kadar adam olduğu önemli...

Back
X