erkek arkadaşımla yaşadığım problem :(

evet cnm bencede erkeklerin çoğuu aynı sevgilisi dünyanın en güzel en tatlı en zeki kızıda olsa veya eşi başka kadınlarla bişeyler yaşamayı bir marifet gibi görüyorlar ve bu beni çoook rahatsız ediyor ama tanıdığm kişiler hep böyleydi.özelliklede kızları aptal yerine koymayı çok seviyorlar nedense

yA ama o oyle birisi değil çok eminim simdi diceksiniz erkeklere güvenme diye ama nedense çok güveniyorum ama o ''X'' i kardesi gibi görüyo bundanda eminim ama ''X'' le ko9nusup ona kıskançlığımı belli etmek istemiyorum mahcup duruma dusmek istemem

ya ne kardeşi ya o x birgün kandırır y'yi alıp kaçırır bide z meyveleri bile olur sen bunları çok yalnız bırakırsan! bu çocuk seni sevebilir ama kız arkadaşlarında o kadar da vıcık zıcık kanka olmamalı! ya da ben çok katıyım bilmiyorum. Restini çekmelisin canım. Canının yanmasını istemiyosan.

yA ama o oyle birisi değil çok eminim simdi diceksiniz erkeklere güvenme diye ama nedense çok güveniyorum ama o ''X'' i kardesi gibi görüyo bundanda eminim ama ''X'' le ko9nusup ona kıskançlığımı belli etmek istemiyorum mahcup duruma dusmek istemem

bak canım benım buyuk lokma ye buyuk söz konusma demısler...

kendimi örnek vereyım..
eşime güveniyorum ama Allah utandırmasın diyebılırım sadece..
sonucta insanoğlu ciğ sut emmiştir..

tamam sen bu konuyu x le konusma zaten.. sen bu konuyu sevgılınle konusacaksın..
ben x in sana yakın olmasını istemıyorum diceksın bu kadar basit yani..

çok sevmiyo olmasaydım çokktaan çekmiştim resti...
sende haklısın ''abba'' ben son kez konusucam oldu OLDU olmadı OLMADI kendi bilir seviyosa sözümü dinler sevmiyosa bitmiştir..

bencede xle konuşma bu konuyu beni kıskanıyor diye düşünmesin ama biyer dede tavır koymak lazım olanları böyle uzaktan sinir olarak izlemekte saçma olur

Ben algılayamadım olayı galiba.

Görüşüyorlar derken onlar başbaşa mı görüşüyor?
Ne alaka ya?
Madem bu X sizin de arkadaşınız siz neden yoksunuz onlar görüştüğünde?
Hem ne yapıyorlar beraber?

Ben algılayamadım olayı galiba.

Görüşüyorlar derken onlar başbaşa mı görüşüyor?
Ne alaka ya?
Madem bu X sizin de arkadaşınız siz neden yoksunuz onlar görüştüğünde?
Hem ne yapıyorlar beraber?
yok canım öyle değil X bnm önceden samimi bi arkadasımdı ... olaylar olunca aramızdaki sammiyeti bitirdim.. erkek arkadasım da X ile tabiki bas basa görüşmüyo ki öle bise olsaydı zatn çoktan bitmişti ilşkimiz.. erkek arkadasım normal erkk arkadaslarıyla toplandığı zamn X de onların yanına gelio ben erk. arkadasımın o kıza tavrını koymasını onunla konusmamasını istiyorum ama o bni anlamak istemiyo her konusmaya kalktığımda bana bi bahane bulup bni susturuyo... ben de bu durumdan çok rahatsız oluyrum olay bundan ibaret..

canım bir arkadaş demiş empati kurmasını sağla diye... bunu yapmayı dene... aynı durumda olsaydınız senin onun için bahsi geçen kişiyle görüşmeyeceğini anlat....

bir de biz bayanlar bu konuda hassasızdır ; eğer sen arkadaşından rahatsız isen çok büyük ihtimalle x in ona karşı duyguları vardır...erkekler bunu anlamakta gecikiyorlar ama bazen de işlerine gelmiyor...

bir bahane bulup susturuyorsa ben de çok güvenme diyeceğim erkek arkadaşına...

ama sakince bunu anlatmayı dene bakalım son kez... rest çekmeden... ben çok rahatsız oluyorum... bu konuda bana güvenmeni istiyorum... hem o benim arkadaşımdı ; senden daha iyi tanıyorum... sanırım benim için bunu yapabilirsin gibi alttan alarak konuş...

ama yine konuyu kapatmaya çalışır ya da görüşmeye devam ederse o zaman bil ki senin için fedakarlık yapmayan biri seni gerçekten de çok sevmiyordur...

canım bir arkadaş demiş empati kurmasını sağla diye... bunu yapmayı dene... aynı durumda olsaydınız senin onun için bahsi geçen kişiyle görüşmeyeceğini anlat....

bir de biz bayanlar bu konuda hassasızdır ; eğer sen arkadaşından rahatsız isen çok büyük ihtimalle x in ona karşı duyguları vardır...erkekler bunu anlamakta gecikiyorlar ama bazen de işlerine gelmiyor...

bir bahane bulup susturuyorsa ben de çok güvenme diyeceğim erkek arkadaşına...

ama sakince bunu anlatmayı dene bakalım son kez... rest çekmeden... ben çok rahatsız oluyorum... bu konuda bana güvenmeni istiyorum... hem o benim arkadaşımdı ; senden daha iyi tanıyorum... sanırım benim için bunu yapabilirsin gibi alttan alarak konuş...

ama yine konuyu kapatmaya çalışır ya da görüşmeye devam ederse o zaman bil ki senin için fedakarlık yapmayan biri seni gerçekten de çok sevmiyordur...

tamam canım konusucam inş son konusmam olmas..

güvenmee!! bu devir de kimseye kendinmiş gibi güvenme inanma..herkesi kendin sanma!! bil laf vardaaaaaa nese.... burda denmez şimdi :olmaz: sen istemiyosan görüşmemesi lazım eğer bi bahanesi varsa altında mutlaka bi sebep ara derim.. kanka ayağı ... ayağı derler..
konuş bi güzelce anlat derdini yok eğer erkek arkadaşın senin hassasiyetine özen göstermez hala devam ederse uğraşma sal gitsin...
erkekler bazı şeyleri görmezler burunları koku almaz onların , alsada hoşlarına gider zaten.
.

konustum arkadaslar hak verdiğini söle binlerce kez özür fln diledi ama bundan sonra ona karsı çooook inatcı olcam ve güvenimi kazanmasını beklicem yani ozamna kadar aramız soğuk olucak.. nese yinede biraz sevindim sanırım sizlerede tskkur edrim <3

Back
X