Erkek arkadaşımla yaşadığım sorunlar..

Absinthee

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
12
0
6
Ankara
Merhaba arkadaşlar.Benim bir erkek arkadaşım var yaklaşık 1 yıldır bi ilişkimiz var.Bu 1 yıla zar zor geldik diyebiliriz.Sürekli kavga sürekli güvensizlik..Erkek arkadaşıma şu ana kadar hiç güvenemedim diyebilirim.Çünkü ne zaman güvendim desem o zaman anında kötü birşey yapıyoruz.Bu kaçıncı ayrılığımız daha sayamadım bile.Hangi olayı anlatıyım bilmiyorum ama son 1 haftadır sürekli kavga etme nedenimiz eski sevgilileri , mesafeler. Aramızda 11-12 saatlik bir yol var.Bu mesafeleri hiç aldırmadım hiçbir zaman sorun olmamıştı.Ama çevresi çok pis arkadaş ortamları iyi değil.Geçen gün facebookta bi arkadaşıyla konuşurken gördüm arkadaşı buna lisedeki sevgilin vardı hanı dedi onu hatırlıyomusun dedı amacı neyse.Ve benimde sevgilimin facesinde olduğumu bildiği halde bunu yazdı.Sevgilim direk geçmişi temizlesede ben çoktan gördüm derken iş baya derinlere inmeye başladı benimde sinirim bozuldu.Gecenin 3'ünde erkek arkadaşımı dışarıya çıkarmaya çalışma çabası kızlarla takılmaya çalıştırması falan.Sevgilimi seviyorum ondan böyle birşey beklemem ve yakında sözlenicektik zaten.Ama facebookda dolaşırken birşey farkettim.Hareketler dökümünde yan tarafta arama yerinde arama butonuna neler yazdıysan kimleri arattıysan hepsi çıkıyor.Bende bi sevgilimin facesine bakıyım derken bütün eski sevgililerinin profiline bakmış 2-3 tanesinin. Ve buna bi ara facebooka gırmıyceksın dediğim halde bile girip birşeylere bakıp çıkmış tabi bende salak gibi inandım ona.Sürekli kendinden soğutuyor sevgili dediğin kavga edince üstüne gitmek yerine sakinleştirmeye çalışır.Ama bu tam tersine daha çok üstüme geliyor daha çok moralimi bozuyor.Hiç anlaşamıyoruz ama birbirimizide seviyoruz.Bana her fırsatta yalan söylüyor.Yalanlarının hepsi ilişkimizi kurtarmak için olduğunu biliyorum çünkü o söylediği yalanların gerçeklerini biliyorum.Ayrılmamak için yalan söylüyor ben gözümle gördüğüm halde inkar ediyor.Tamam ilişkimiz için yalan söylüyor ama kızacağım birşeyi ayrılmamam için yalan söylemesi yerine direk bana doğruyu söylese daha az nefret ettirir kendinden en azından güvenim sarsılmaz ve dediği her kelimede acaba yinemi yalan söylüyor kuşkusu bıraktırmaz insanın içinde.Aramızda mesafe var diye şu teamviewer programından arada pcsine girip internet geçmişine bile baktığım oluyor.İlk zamanlarda facebooktaki bi ton kıza baktığını görmüştüm.Bugün yine bi giriyim pcsine dedim teamviewerden.Şöyle bi pcsinde olan filmlere bakarken müstechen içerikli filmler izlediğini gördüm.Bana 2-3 ay önce o filmlerde birşey olmadığını söylemişti.ama son zamanlarda ona güvenim epey bi azaldığı için pcsine tekrar girip o filmlere bakmaya kalktığımda bana müstechen içerikli olduğunu söyledi.Bunu söylemesi üzerine o filmi sildim ve sinirden bütün filmlerini sildim ve bana aşırı bi tepki gösterdi ve teamvieweri kapattı.Bende kendi pcmi kapattım faceden falan çıktım.Telefonuma bi ton mesaj attı , 10-20 kere aradı.En sonunda telefonumu kapattım.Biraz kendinizi benim yerime koyarak düşünün ne yapmalıyım.İlişkiyi düzeltmek için herşeyi yapacak olan birisi ama artık güvensizlikten bıktım.Güvensizlik ilişkiyi bitirirmiş biliyorsunuz zaten.Sizce affetmelimiyim yoksa bi yalancıyla sözlenmekten kılpayı kurtuldunmu diyorsunuz yardım lütfenn :)

Canım yol yakınken dön bence:26: Bu çocuk yalan ve kavgadan başka bişey yaratmamış hayatında baksana.Hem ne bekleyebilirsin ilerde evlensen sen bu çocuktan? Nasıl güvenebilirsin:26: Böyle bi ilişki yürümez bence.Yine de son karar senin tabi.SEvgi de bi yere kadar insanın hayatında.Karşıdakine güvenmedikten sonra sevmek çok askıda kalıyo bence.

Canım yol yakınken dön bence:26: Bu çocuk yalan ve kavgadan başka bişey yaratmamış hayatında baksana.Hem ne bekleyebilirsin ilerde evlensen sen bu çocuktan? Nasıl güvenebilirsin:26: Böyle bi ilişki yürümez bence.Yine de son karar senin tabi.SEvgi de bi yere kadar insanın hayatında.Karşıdakine güvenmedikten sonra sevmek çok askıda kalıyo bence.

bende oyle dusunuyorum :43:

Back
X