• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşın ailesiyle samimiyet derecesi ne olmalı ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.763
248
Merhabalar sevgili kk üyeleri burada hep evli-bekar hanımların sevgililerinin ve eşlerinin ailelerinden samimiyet göremediklerini okuyorum. Ben de samimi olmayı seven bir insan değilim ben mi hatalıyım diye sorgulamaya başladım. Erkek arkadaşımda ara sıra bu huyumdan şikayet eder. Neden ailemle samimi olmuyorsun diye. Bana da hem ortada resmi bir şey yokken samimi olmak doğru gelmiyor hem de samimi olunca ne kadar iyi insanlar olsalar da ister istemez beklenti yaratıcam belki dedikodu olur diye çekiniyorun
4 senelik erkek arkadaşım var ailesi iyi insanlardır.Gerek insanlık olarak,gerek kültür olarak. Beni de gerçekten severler , erkek arkadaşım ailesiyle aramda köprü vazifesinde çok iyidir .
Ama böyle sürekli hediyelesmeyi araşmayı doğru bulmuyorum ben. Biz de ilk adımı annesi ve ablası attı. Bana hediye almışlardı ben de aldım ablasinin cocugu oldu ona da aldım. Ne bileyim mevlüdünde yardım ettim. Bayramlarda annesini ararım.Annesi hasta olduğunda arayıp geçmiş olsun dedim ben hasta olduğumda o da beni aradı sağolsun. Ama bu kadar yani. Onun dışında yolda görünce selamlaşırız.
Erkek arkadaşım ablamla gezmeye gitsene dedi birkaç kere hayır dedim. Hep beraber şehir dışına gidelim dedi hayır dedim. Akrabalarıyla pikniğe çağırdı ona da hayır dedim. Bizzat beni ve erkek arkadaşımı çağırdıkları akraba yemeğine gittim bir defa, bir defa da mezuniyet yemeğine gittim. Ramazan'da ailesi sen öğrencisin gel bizde ye dediler istediğin zaman gel diye ısrar ettiler ama onda da sırf ayıp olmasın diye bir başında bir sonunda gittim.
.....
Bi yanlış anlaşılma olmuş tabii ki de kavgalarimizi baskalarina anlatmiyoruz.
Evde olduğunda bazen kavga ederken telefonla konusurken sesler yükseliyor kadın da kıza iyi davran,üzme şeklinde telkinler de bulunuyormuş.

Son düzenleme:
Bence de doğru yoldasin. Ben de hemen hemen boyleydim. Aslında evlerine gidince de derdim eşimi görmekti 😅 Şimdi gayet iyi aramız. Çok severler beni, ben de onları. Yani aşırı micmic olmaya gerek yok. Saygı ve mesafe her zaman kazandırır.

Bence de doğru yoldasin. Ben de hemen hemen boyleydim. Aslında evlerine gidince de derdim eşimi görmekti 😅 Şimdi gayet iyi aramız. Çok severler beni, ben de onları. Yani aşırı micmic olmaya gerek yok. Saygı ve mesafe her zaman kazandırır.
Ya ne bileyim burada herkes eltim,görümcem, kv beni sevmiyor bana diğerleri gibi davranmıyor alınıyorum diye konh acinca acaba dedim ben de erkek arkadasim hakli mi yani benimle samimi olmasalardi da benim umurumda olmazdi pek

Bana kalırsa samimisin zaten.
Değil erkek arkadaşla kocamla kavga etsem başka birinin araya girmesinden hiç hoşlanmam.
Haberleri de olmaz zaten.
Ben söylemiyorum ki erkek arkadasimda söylemez ben de hiç hoşlanmam söylenmesinden. Evde telefinla konusurken duyuyormuş.

Ben söylemiyorum ki erkek arkadasimda söylemez ben de hiç hoşlanmam söylenmesinden. Evde telefinla konusurken duyuyormuş.
Duyurtmasın o zaman. Nefret ediyorum bu tip erkeklerden.
Bu arada sizin mesafeniz gayet iyi. Zaten bizim toplumun çoğunda "gelin=her dediğimize evet diyecek köle" olduğu için, siz size uymayan hiçbir şeye evet demeyerek güzel yapmışsınız.
Erkek arkadaşınız karışmasın bir zahmet, o sizin abinizle kuzeninizle halısaha maçına gidiyor mu? Sizin Annenizle mıç mıç mı sürekli?
Şu bizim erkeklerin, kızarkadaşım\nişanlım\eşim benim ailemle kanka olsun, yediği içtiği ayrı gitmesin fetişizmi beni tüketti yemin ederim.
Tiksinçler.
Biraz sinirliyim üslubuma yansımış olabilir.

Doğru yoldasınız. İmtiyaz büyüyerek çığ olur, vermeyin.

Doğrudur.
Bana ters bu işler.
Ben kavgamız hakkında yorum yapılsın istemem.

Evlenmeden önce öyle mevlüttür,düğündür,doğumdur organizasyonlara katılmam.

Kocamın ailesiyle birbirimizi çok severiz,beni çok tutarlar sağolsunlar ama mesafemi asla aşmam. Hala canım isterse organizasyonlara katılırım istemezse katılmam,asla zorlamazlar,gelmiyorsa vardır bildiği derler.

Bana kalırsa samimisin zaten.
Değil erkek arkadaşla kocamla kavga etsem başka birinin araya girmesinden hiç hoşlanmam.
Haberleri de olmaz zaten.

Sizin tespitlerinize bayılıyorum. :KK200:

Konu sahibi, size tavsiyem mesafeyi hep korumanız. Unutmayın, çok muhabbet tez ayrılık getirir.

erkek arkadaşımla tartıştığımda annesi falan erkek arkadaşıma kızar
kavganızdan haberi olması ilginç.

sevgiliyken samimiyetim yoktu. nişanlandıktan sonra çok girip çıktım evlerine. işten erken çıktıysam eşim gelene kadar evlerinde bile beklerdim. samimiydik yani hala öyleyiz. hediyeleşiriz. ama sevgili iken bi cenaze sebebiyle uğramıştım sadece. şu an sizin samimiyet orta karar bence, mesafeli de sayılmazsınız.

ama dediğim gibi kavganız olunca kayınvalide neden duyuyor ki bunu.

kavga edip gitseniz bile o evde hiçbi şey olmamış gibi davranmanız lazım, biz öyle yapıyoruz.

Doğrudur.
Bana ters bu işler.
Ben kavgamız hakkında yorum yapılsın istemem.

Evlenmeden önce öyle mevlüttür,düğündür,doğumdur organizasyonlara katılmam.

Kocamın ailesiyle birbirimizi çok severiz,beni çok tutarlar sağolsunlar ama mesafemi asla aşmam. Hala canım isterse organizasyonlara katılırım istemezse katılmam,asla zorlamazlar,gelmiyorsa vardır bildiği derler.
Haklısınız katılmamak daha doğru ben de mevlüde son anda ayak üstü katildim yarim saat durdum. Israr edilince arada gitmek lazım demiştim.

kavganızdan haberi olması ilginç.

sevgiliyken samimiyetim yoktu. nişanlandıktan sonra çok girip çıktım evlerine. işten erken çıktıysam eşim gelene kadar evlerinde bile beklerdim. samimiydik yani hala öyleyiz. hediyeleşiriz. ama sevgili iken bi cenaze sebebiyle uğramıştım sadece. şu an sizin samimiyet orta karar bence, mesafeli de sayılmazsınız.

ama dediğim gibi kavganız olunca kayınvalide neden duyuyor ki bunu.

kavga edip gitseniz bile o evde hiçbi şey olmamış gibi davranmanız lazım, biz öyle yapıyoruz.
Telefinla konuşurken duyuyormuş gelip x i üzme iyi davran diyormuş. Bence de cok mesafeli değilim bana da orta kararmışım gibi geliyor. Erkek arkadaşımsa cok samimi olmamı istiyor. Bu da yanlış geliyor

Haklısınız katılmamak daha doğru ben de mevlüde son anda ayak üstü katildim yarim saat durdum. Israr edilince arada gitmek lazım demiştim.
Ya işte herkesin hayat görüşü farklı.
Sordun diye yazdım.
Dediğim gibi ben insanları çok severim ama sınırlarım aşıldığında çekilmez biri olurum.
Ama bu herkese karşı böyle.
Kendi annemlerle de hep çizgi çekerim arama,çok kızarlar,belki de haklılar ama aşamıyorum,öbür türlü ben mutsuz oluyorum. Bencilim galiba.

En güzelini yapıyosun, mıç mıç olma.
Evlendikten sonra, evimizden çıkmıyordu oğluşumuzla evlenmek için diye dedikodu malzemesi olmana gerek yok.

Sizin düşünceniz doğru ama erkek arkadaşınızın baskısı ve görüş diye üstelemesi doğru değil. Hatta itici bile.
O tartıştığımızda annem bana kızar demesine de aldanmayın. Ne malum annesini kendince size yaklaştırmak için söylemediği. Öyle geldi bana yani böyle sürekli annem, ablam diyen bir tip için.

Arada hep bir mesafe olmalı, ama mesafe diyorum, soğukluk değil dikkatinizi çekerim.
Siz elinizden geleni yapmışsınız, her dakika sohbete muhabbete gerek yok zannımca.

Back
X