erkek arkadaşınız argo konuşursa:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülaygül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gülaygül

Ziyaretçi
2,5yıllık bi beraberliğim var.2yıldır herşey çok iyiydi ama son aylarda erkek arkadaşım argo konuşmaya başladı.hatta yanımda birine küfür etti ya:(moralim çok bozuldu.kendisini çok seviyorum ama küfür olayından sonra bi adım geriye gitti ilişki sanki soğudum.okula giderken çok iyidi oldukça duyarlı nazik biriydi ama iş hayatına atıldıktan sonra değişti.off ya ne yapcam ben ya. onun ağzına bu tarz sözcükleri hiç yakıştıramadım:(

ona söliyceksin cnm
tamamen kesmesini bekleyemezsin ama en azından benm yanımda konuşma de

Aynen bende erkek arkadasimin agzindan küfür ciktigini duymustum bir keresinde, ve bahsettigin gibi geri adim oldu.
Ama geri adim o anlik birseydi.
Tabiki hos degil küfür etmesi.
Ama is hayati stresli ve yorucu gectiginden kendini kontröl edemeyebilir.
Bence fazla takilma.
Eger küfürleri artarsa, sürekli aliskanlik haline getirirse senin yaninda küfür etmeyi, ozaman sakince senin gibi bir beyfendiye yakismiyor de.
O anda kesinlikle sinirle karsIlik verme, daha fazla atar tepesi.
Tatli dille anlatirsan yapmaz belki birdaha.

Küfür bir erkekte rastlanacak en kötü özelliklerden biri bence.Hele bir de kadın yanında yapılırsa.Bence rahatsız olduğunu,kırıldığını söyle.Dikkat etsin söylediklerine.

söylemez olur muyum benim yanımda lütfen küfür etme dedim eğerki badaha olursa şahsıma yapılmış sayarım dedim o da özür diledi ağzımdan kaçırdım dedi ama saygısızlık bi kadının yanında küfür edilir mi ya.o kadar sinir oluyorum üzülüyorumki benim sevdiğim insan bunu diyemez birtürlü yakıştıramıyorum:(bu konularda çok titizim aklıma ayrılmak bile geldi ama yapamam çok zor

söylemelisin arkadaş ortamında kazandıı bir alışkanlık olsa gerek sıfır argo ile konuşmaz belki ama çok müstehcen laflarla küfretmemesini ondan isteyebilirsin

Kendisiyle konuş erkeklerin hepsi küfür eder eğer içinde ilişkin gerilediyse ya ayrılacaksın yada oturup konuşup bir düzene sokacaksınız bu durumu 2,5 yıllık ilişki kolay olmuyor 2 yıldır iyiyse şimdi bozulduysa bence başka sorunları olabilir hayatım benim kıcamın ettiği küfürleri duysan adam birde araba kullanırken artık fenalık geliyor bana , tövbe et demekten

çok teşekkür ederim hanımlar .3gündür karmakarışıktım gerçi yine öyle ama biraz hafiflediğimi hissediyorum. onunla uzun soluklu bi konuşma yapmam lazım.tekrar sağolun.

malesef sevdigimde yapıyo ama usturuplu küfr ediyo karsıdakinin ettiği küfürü anlaması için baya bi okul okumuş olması lazım :))
acıkcası bazen ben anlamıyorum :))
ben rahatsız oldugumu anlattım konuştum azaltmaya basladı ama birden düzelmesini beklemek haksızlık olur..

Son düzenleme:
canım ayrılmayı düşünecek kadar büyük bi olay diil ki
sana etmemiş sonuçta
özür dilemiş madem tekrarlarsa o zmn düşünülebilir bişiler
rahat ol büyütme

Sakince söyle bence kendisine sinirli bir anına denk gelmiştir olabilir çok fazla takılma a.s.

canım ayrılmayı düşünecek kadar büyük bi olay diil ki
sana etmemiş sonuçta
özür dilemiş madem tekrarlarsa o zmn düşünülebilir bişiler
rahat ol büyütme

zaten bana yapmış olsaydı herşey silinirdi.alışkın olmadığıj için bu durumlara bide benim sevdiğim insan yapmaz psikolojisi var o yüzden konduramıyorum.ama yazılanları okudukdan sonra erkeklerin doğasında var galiba...düzültilebilecek bi durum inş. bu konuda olumlu bi sonuç alabilirim.

Sakince söyle bence kendisine sinirli bir anına denk gelmiştir olabilir çok fazla takılma a.s.

evet sinirliydi öorali çook bozuktu zaten onların etkisi oldu galiba...buarada hemşiresin 3 yıl sonra meslekdaş olcağız:)
buarada çok teşekkür ediyorum hepinize ilginizden dolayı ve laf olsun diye söylemiyorum gerçekten rahatladım.

bencede sahsina yapilmamiski
ayrica özürde dilemis
ayrilmayi aklina getirme derim
otur birgüzel konus eminim anlayacaktir

sizin yaninizda bir defa olur sonra bunun arkasi gelebilir,
bu konuda tepkinizi acikca belli etmelisiniz..

canım küfürü çogu erkek söyler..
ama kımse karısnın sevgılısının yanında hatta bir bayanın yanında söylemez.
sen rahatsız oldupunu dile getir...
tepki göstermessenitekrar edebılır

benım için sorun deildir küfür ikimizden etsin saka maksatlı rahatsız olmam ama sadece ikimizken tabii

bence fazla sorun etme yaa gerçi o konuda çok titiz olduğunu yazmışsın. erkeklerin bulundukları ortamlar öyle stadyuma gidiyolar küfür, halı sahaya gidiyolar küfür, arkadaşlarıyla otururken küfür, birine kızdıklarında yine küfür.. bide sevgilinle maç izle bak küfürler havada uçuşuyo ben gülüp geçiyorum yani ondan bi bayan kadar hassas ve nazik olmasını bekleyemem bana küfür etmesin önemli olan o.. öyle insanlar var ki eşlerinin sevgililerinin annelerine bile küfür edenleri biliyorum. saygının iyice dibe vurduğu ilişkiler bunlar tabi hep

Benim eşimden hiç duymadım küfür......Ancak bir arkadaşımız var normalinde çok kültürlü zarif samimi bir adamdır ama konu fenerbahçe oluca heleki maçlarda amman yarabbim o adam gidiyor yerine sokak serserisi geliyor sanki....inan geçicidir deşarj olmak için söylemiştir...takılma ama kendine saygı duydur.....unutmaki yanında yaptıkları yapacaklarının teminatıdır....

Back
X