• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşınız ,eşiniz sizi güzel bakımlı gördüğünde davranışı daha farklı mı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şu ana kadar pek bi fark görmedm.. ama kendimi kötü hissettiğimde(ya göz kalemim akmıştır,ya başka bişi olmuştur) gerginliğimden anlıyo.. benim güzeller güzeli aşkım fln demeye başlıyo,moral veriyo güya ama o zaman sinir oluyorum.

benim eşimde aynı şekilde yapışır kalır bana..gecesi gündüzü olmaz.:asigim:

Vlla benim sevgilimde her halimi gordu, aglerken olsun hatta yeni uykudan uyaninca fln gordugu olmustur ama hicbi deisiklik gormedim ben cok sukur

Eşim beni her halimle beğeniyor.Zaten sıva yapmıyorum yüzüme.kaydirigubbakcemile3 Sabah kalktığımda ,öğlen de ,gece de eşimden övgü alıyorum,üzerimdekilerin ya da süründüklerimin bir önemi yok bu durumda.zemuszemus

eşim en çok sabahları yeni uyandığımda ve uyurken çok hoş ve güzel olduğumu söyler...ama makyajı ve bakımı çok sever... öküzün trene baktığı gibi bakar durur....delikafadulden

bnm nişanlımda makyajı çok sever
bende yaparım ama yapmadığım zamanda oluyor
sürekli yapmak istemiyorum
sürekli yapınca makyajsız görünce bi tuhaf olabilir:)

kocam eger benı kendı ıstedıgı gıbı gıyındırmısse ,demedıgı ıltıfat kalmaz..

en son bır bot bır corap ve bır tunık aldı gıydırıdı ,oyle gezdık ..

10 kere yalnız yuruttu benı ,gel bakayım sana karsıdan ,gıt bakayım bır de arkadan..

taşşşşsın kızım taş ,artıstsın kızm sen ,Allahım şu surata bak..

ya demedıgı laf kalmadı..

mesela bır yeere gıdıceksek ben gıyınırım o gıyınırken bana makyajını yap sende der bilir makyajsız cıkmıcagımı :))

ama norma salas halımle evde gezınırken de der bu lafları ama kendı ıstedıgı gıbı gıyınırsem çoşar :)

onun zevkıne hep guvenırım :asigim:

ayy gece gece çok güldüm :roflol::roflol::roflol:Allah bozmasın maşallah:roflol:

yok ya her halimi beğenir nişanlım en çokta sabah kalkınca mahmur mahmur çok tatlı oluosun der :asigim:

makyajım göz kalemi ve allıktan ibaret olduğu için gün içersinde pek bi değişime uğramam zaten..

4 yıldır beraberiz 1 yıldır nişanlıyız, şuana kadar bir gün bile olumsuz bi lafını duymadım, her halime içi giderek bakar, gözleriyle sever beni :nazar:

ne demişler iyi günde kötü günde... a.s.

Sevgilim tam tersi yaaaakafamçokkarıştı
Makyajı hiç sevmiyoo malesef:umursamaz:
Ben de makyaj yapmayı çok severim:delphin:
Nadirende olsa makyajsız giderim yanına daha çok öper ilgilenir.Doğal halimi daha çok beğenirzemuszemus

Son düzenleyen: Moderatör:
yooo süslensemde güzelim süslenmesemde :roflol:

yorumlar süper valla kızlar harikasınızzzzzzzzzzz

Zuzum, makyajsız daha hoş olduğumu söyler hep daha tatlısın böyle der.
Halbuki sadece göz makyajı yaparım ben onu da ağır yapmam ona rağmen yapmasan daha güzel oluyorsun der...
Bir de salaş olursam eşofman filan daha iyiymiş...
Ben de süslenmeyi, güzel etkileyici giyinip, makyaj yapmayı saçlarımı yaparak karşısına çıkmayı seviyorum.
Cins ama, diğer halimle daha çok ilgileniyor benle.
:utangac:
Ne tuhaf adam ya...
:asigim:

benim sevgilim de doğal halimi seviyo makyajsız daha güzel oluyomuşum
ama mezuniyet balosuna gitmiştik beraber o zaman hayran hayran bakmıştı bana melek gibi olmuşsun demişti..

benim sevgilim de doğal halimi seviyo makyajsız daha güzel oluyomuşum
ama mezuniyet balosuna gitmiştik beraber o zaman hayran hayran bakmıştı bana melek gibi olmuşsun demişti..

Demek ki kıskançlıktan yapma ihtimalleri de var bunu a.s
Kimse beğenmesin görmesin filan diye...
:roflol:
Zuzum da insanlar sana bakınca ben rahatsız oluyorum der...

Demek ki kıskançlıktan yapma ihtimalleri de var bunu a.s
Kimse beğenmesin görmesin filan diye...
:roflol:
Zuzum da insanlar sana bakınca ben rahatsız oluyorum der...

evet çok dikkat çekici görünmemi istemez kıskanır belki de o nedenle makyajsız daha güzelsin ayaklarına yatıyodur kaydirigubbakcemile2

bakar bakar çok çirkinn olmuşsun derkaydirigubbakcemile
bende ona merci hayatımın baharı derim:)gercii gecen çok çirkin olmuşsun kuğ gibi görünüyosun dedi ay iltifatmı nedir ben anlamadım dedimdelikafaduldengüldük hahaaakaydirigubbakcemile3

birde çok geç hazırlandığımı bilir bu yüzden tuğçe çok süslenme bak der:kedi: makyaj yaparkende seyretmeyi çok seviyo ben makyaj yapıyorum o beni seyrediyo:D

Zuzum, makyajsız daha hoş olduğumu söyler hep daha tatlısın böyle der.
Halbuki sadece göz makyajı yaparım ben onu da ağır yapmam ona rağmen yapmasan daha güzel oluyorsun der...
Bir de salaş olursam eşofman filan daha iyiymiş...
Ben de süslenmeyi, güzel etkileyici giyinip, makyaj yapmayı saçlarımı yaparak karşısına çıkmayı seviyorum.
Cins ama, diğer halimle daha çok ilgileniyor benle.
Ne tuhaf adam ya...
:asigim:

Aynennnn!!

:kedi:kaydirigubbakcemile3

ya ben de geçen gün bunu anlatıyordum ablama. ben ne zaman süslensem etsem aşkım ne güzel olmuşsun fln der ama normal davranır
ama ne zaman üstümde cerrahi kıyafetlerim var gözlerimin altı mosmor yorgunluktan makyaj sıfır saçlar bi alem zatenken oturur sever bi güzel, güzel aşkım benim fln yapar tam tersi yani bakımsızken daha ilgili bana :D anlamadım ben bu işi anlayan varsa anlatsın bana da :))

makyajdan nefret ettıgı ıcın makyaj yaptıgımde cok allık surmussun veya gozune nıye kalem cektın der makyaj yapmadıgımda cok guzel olmussun keske hep boyle olsan bu halını cok sevıyorum der..
garıp bı cocuk anlamadım gıttı..makyajsız nerem guzel???sıyah noktalar sıvılceler meydanda hortlak gıbı

aynen bnmki de böle makyaj yapıyorum sil sunu der makyajsız gidiyrm çok gzl böle dogal daha gzlsin sen bn sevmiyrm gülen boya gibi diyo:) ya bi ruj sürsem gülen boya diyo:)

benimki bana süslendiğimde falan gözleirni alamaz benden bakar durur sürekli iltifat iltifat üstüne eder saolsun her zaman der güzelsin die saolsun

Back
X