mrh kızlar benim şuan çok güzel giden bi birlikteliğim var,4 ay falan oldu
gecenlerde öyle bi konusu açılmıştıda evililk üzerine ben evliliği düşünmüyorum dedi bana,şoka girdim.ikimizinde yası 28,çocuk değiliz artık...
nedenini sorduğumda evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacağını ve çevresindeki evliliklerin onu nasıl etkilediğini falan anlattı.o gece bu konuşma üzerine ondan ayrıldım ama ayrılamadık,ağladı ilk defa, ayrıldığım için.sevgisinden hiç bi şüphem yok,ama bi insan nası evliliği düşünmez yaaaaa(((
bi erkek evliliğe nası ikna edilir kızlar ya :))
yada ayrılmammı gerek(gerci bu kadar güzel bi aşk yaşarken bitirmek bana çok ağır gelir ((
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Benim sevgilim de ilk 6 ay evlilik kurumunu çok saçma ve gereksiz Bulduğunu söylerdi.. kızlardaki Bu evlilik hevesi nedir Bir türlü anlamam derdi.. Ben de günün Birinde sevdiğim insanla aile kurmayı istediğimi evlenmeyi düşündüğümü söyledim, ayrılmaya çaliştik ayrılamadık.. Bu konuyu konuşmamak üzere kapattık.. nasıl olsa inceldiği yerden kopar, gittiği yere kadar gider Biter gider diye düşündüm.. şimdi 2 senedir Birlikteyiz,yakında askere gidecek Bir an önce evleneBilmek için =) hiç sözünü Bile açmadım kendi haline Bıraktım olursa olur olmazsa zaten ayrılırız diye düşündüm.. Ben zaten nişanlanıp ayrılmış Biriyim alışkınım ayrılıklara, gittiği yere kadar diye düşündüm zorlamadım, akısına Bıraktım.. ama işler kendiliğinden Bu noktaya geldi.. evliliği saçma Bulan adam şimdi Benle oturup hayal kuruyor, gelinliklere Bakıyor sana Bu yakısır şu yakısır diye, çocuklarımızın ismi yüzünden kavga Bile ettik o diyor demirkan Ben diyorum Barış =) son sözü annesi söyledi demir olacak dedi =) evliliği düşünmesinde Benim kadar ailesinin de etkisi vardır muhakkak.. ailesi çoook sever Beni.. herkesle müstakBel gelinimiz diye tanıstırırlar.. ailesi gelip ailemle de tanıstı.. askerlik sorunu ortadan kalkınca nişan olacak.. ama kısmet Böyle şeyler.. yani Benim sevgilim giBi Biri evliliği düşünüyosa onun gercekten kısmetinde Ben varım sanırım ne olduysa ağzi dili Bağlandı.. =) hayırlısı olsun arkadasım sen de akısına Bırak... gittiği yere kadar gitsin.. asla Baskı yapma lafını açma.. ağirdan sat kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?