• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasiniz ya da esiniz cluba/pavyona gitse ne yapardiniz tepkiniz ne olurdu?

Pavyon ayrı clup ayrı.

Gece kulüplerine gidip eğlendiğimiz çok olmuştur.

Hatta striptizci kızların olduğu meşhur bir gece kulübü var Besiktasta arkadaşlar oraya gidelim diye ısrar ediyor. Epey eğleniriz biz daha önce gittik diye. Hatta evli arkadaşım da kızlarla foto çekinmiş.

Ortada yanlış bir şey yoksa sorun yok bence.

Ama ağlayıp özür dilemeleri falan garip geldi.
Hani striprizcilerle öyle kolay kolay yatamazsın da. Kızların işi dans etmek çünkü adamlarla yatmak değil. Neyse.

Eğer yatıp kalkma olayı olduysa bitir tabi.
Normal eğlenmiş bir de foto çekinmişse boşver gitsin.

Benim eşimde bekarken arkadaşlarıyla gitmişti ama ben sorun etmedim.
Ha striptizci kızlarla fotosunu görsem ben de sinir olurdum ama bu beni aldattığı anlamina falan gelmez.
Bunun için bitirmezdim.

Ancak ağlaması garip olurdu.

iyi geceler arkadaslar.erkek arkadasim bir aksam arkadaslariyla bulusuyor kafa dagitmaya gidiyor.gittikleri yer striptiz clubu.icki iciyorlar kafalari guzel olduktan sonra bu kadinlarla fotograf cekiniyorlar.2 gun sonra ben bu fotografi tesadufen arkadasinin telefonunda yakaliyorum.ertesi gun benden ne ozurler ne ayakalarima kapanmalar ne aglamalar.ama tabiki bir kadin olarak onu oyle gorunce cok kiskandim ve hicbi kadinin tahammul edemiycegi gibi sevgilimi 3. bi kisiyle paylasamiycagimdan dolayi tavir aldim ona.kolay affedilicek bisey olmadigi icin.sana bu yasadiklarimi yasaticam diyip ayrildim yanindan.ve tam 2 aydir ses yok caldirip kapamalari haricinde.sosyal medyada beni kiskndiricak seni takmiyorum hayatim muhtesem seklinde paylasimlar yapiyor.ben 2 aydir onu hic aramadim ve tepkisiz kaldim yaptiklarina sustum.ama bu tepkisinin sebebini anlayamiyorum cildiricam neden beni aramiyor 3 yillik iliskim aptalca bi olaydan dolayi bitti belkide.siz olsaniz ne yapardiniz?
hiçte aptalca değil bence böyle bir adamı şaun unut gitsin.

Bişey yapmazdım çünkü gidemez gidemediği bir yer içinde bişey diyemem ;)
Olaki habersiz gitti gittiği yerde kalsın eve gelmesin mümkünse.

Pavyon ohooooo ne pislikler, ne tehlikeli isler donuyordur oralarda.. olay fotorafla bitmemistir bence bunun devamida vardir.. aglasin sumukluuuuuu birak.. striptiz yapan kadinlarlami kafa dagitiyormus vay beeee bunuda ilk kez duydum..

Benim sahsi fikrim baska eglenip kafa dagitcak yer mi yok ne isi var orda ayril gitsin benim esim hic gitmedi gidemez cunku kendini kucuk dusurmek istemez hic ola ki yapti oe hata eve dahi almam:sinirli:

Ben böyle bi konuyu daha önce de burada okudum sanki:110: tıpatıp aynısı.

Eger kizlarla duygusal yada cinsel bir seyler yasamadiysa sorun yok bence. Sende erkeklerin dans ettigi mekanlara gidebilirsin ama sadece eglence icin. Altinda bisey arama

bi tarafını oyaree spagettoore yapardım

Alt tarafı erkek arkadaşım der ..o striptiz kulübe gittiği / bende striptiz kulübe gitmesinden hoşlanmadığım için ... o zaman daannnss der ayrılırdım .:rapci:

Makarnayla çıkarım daha iyi :kahve:

Oh keyfini sürsün fotolar çeksin hatunlarla sonra da ağlasın sümüklü sümüklü. :kusmuk:
Zaten aramadığına göre yolunu bulmuş olmalı at kafandan şu basiti.

Süper cevaplar.. yorumlara cok guldum..

TaKsın sepeti koluna herkes kendi yoluna.. Bide geri dönmesini affettirmesini beklemezdim asla..

Arabada beş evde on beş şarkısı çalıyorsa o mekanda ideal erkek der bir direkte eve ben dikerdim.

İyi de zaten ayrılma amacın bunu hazmedememek değil mi?
Şimdi neden aptalca bir sebep oldu :kahve:

Gidemez.
Senin tepkin gayet doğal.
Bence onun işine gelmiş o ayrılık 2 ay da aramayan bu saatten sonra aramasada olur. Bide ergen gibi durum paylaşmalar falan. Gezmesi bitince sıkılınca gelir. İşte o zaman affetme..

Back
X