Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçte aptalca değil bence böyle bir adamı şaun unut gitsin.iyi geceler arkadaslar.erkek arkadasim bir aksam arkadaslariyla bulusuyor kafa dagitmaya gidiyor.gittikleri yer striptiz clubu.icki iciyorlar kafalari guzel olduktan sonra bu kadinlarla fotograf cekiniyorlar.2 gun sonra ben bu fotografi tesadufen arkadasinin telefonunda yakaliyorum.ertesi gun benden ne ozurler ne ayakalarima kapanmalar ne aglamalar.ama tabiki bir kadin olarak onu oyle gorunce cok kiskandim ve hicbi kadinin tahammul edemiycegi gibi sevgilimi 3. bi kisiyle paylasamiycagimdan dolayi tavir aldim ona.kolay affedilicek bisey olmadigi icin.sana bu yasadiklarimi yasaticam diyip ayrildim yanindan.ve tam 2 aydir ses yok caldirip kapamalari haricinde.sosyal medyada beni kiskndiricak seni takmiyorum hayatim muhtesem seklinde paylasimlar yapiyor.ben 2 aydir onu hic aramadim ve tepkisiz kaldim yaptiklarina sustum.ama bu tepkisinin sebebini anlayamiyorum cildiricam neden beni aramiyor 3 yillik iliskim aptalca bi olaydan dolayi bitti belkide.siz olsaniz ne yapardiniz?
bi tarafını oyaree spagettoore yapardım
Alt tarafı erkek arkadaşım der ..o striptiz kulübe gittiği / bende striptiz kulübe gitmesinden hoşlanmadığım için ... o zaman daannnss der ayrılırdım .![]()
Makarnayla çıkarım daha iyi
Oh keyfini sürsün fotolar çeksin hatunlarla sonra da ağlasın sümüklü sümüklü.
Zaten aramadığına göre yolunu bulmuş olmalı at kafandan şu basiti.