Erkek arkadaşınız yalan söyledimi?

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
Erkeklere güven olmaz derlerya,sizin erkek arkadaşınızda size yalan söyledimi,affettiniz mi o yalanları?Ya da hiç yalan söylemedi,söylemezde mi diyorsunuz,ona çok mu güveniyorsunuz?Yazalımm...

şimdiye kadar ya söylemedi ya da söylediyse de ben yakalamadım. ama sanmıyorum yaa söylemez heralde. yalan söylemesi gereken bişey yapmaz diye düşünüyorum en azından..

Erkeklere güven olmaz değil,her erkeğe güven olmaz.
Hepsini bir tutamayız,genelleyebiliriz bu durumu sadece.
Neyse;
Ben şimdiye kadar hiçbir yalanını yakalamadım söylediğini zannetmiyorum,güveniyorum ona tabiki.
Yalan söylemesini gerektirecek bir olayda yok,en azından olmadı,çünkü aramızda aşırı kıskançlık,kısıtlama durumları yok,iki arkadaş gibi paylaşırız hep olan biteni.
Affetmek derken de,o benim neyi affedip affetmeyeceğimi bilir zaten,kabul edemeyeceğim konularda taviz vermem kesinlikle.

hepsi aynı değildir ben hiç yalanını görmedim ama bu söylemeyeceği anlamına gelmez affetmede yalanın boyutuna bağlı çok büyük birşey değilse affedebilirim ama beni çok üzer yada çok yaralarsa yoluna yalnız devam eder

eveetttttttttttt söyledi tabiki, zaten ayrıyız şu an bu yüzden. Ara verelim dedi demesiyle bende şüphelenip araştırma içine girdim, yalanını yakaladığımı belli eden manidar bir mesaj attım ama. TINN adam. Daha öncede söyleyen oldu şimdi son şans için yalvarmakta..

yalana hic tahammulum yoktu..ama zamanla insan tahammul etmeyi ogreniyor..cunku yalan soylemeyen insan yok..ne kadar durust olsada sakladigi seyler mutlaka vardir..

Erkeklere güven olmaz derlerya,sizin erkek arkadaşınızda size yalan söyledimi,affettiniz mi o yalanları?Ya da hiç yalan söylemedi,söylemezde mi diyorsunuz,ona çok mu güveniyorsunuz?Yazalımm...

yalan söylemez ne var ne yok olduğu gibi söyler çok açık sözlü benimki kimi zamn iyi kmi zamnda kötü :gitme:bu huyu

Evettttt masum bir yalanını iş üstünde yakaladımmm =)
:lepi:
ılk cıkmaya başladığımız yıl benden izinsizz nefes alamadığı zamanlardayızz =)
Evlerının altındakı cafenın sahıbı abınınn askerlık eğlencı varmıs o qecee benım haberım yok =)
Bende suprıss olsun dıyee benımkının evının oraya gıttım .Evlerı sahılde oldugu içinn bıraz takılırız dıe dusunmusdumm =)

Msj cektım hayatım balkona cık yıldızlara bak dıyee =) Uğraşamam tv ızlıyorum dedı =)
Ben qeldım in dedimm =)

Harıll harıll tel calıyoo bu seferr annesı balkondan kızım nabıyon dıyoo =)

Meğer benımkı asker eglencesıne gıtmıss sözde zorla goturmuslerr bana sölemeye korkmuss =)
Aradı kac kez acmadımm =) Eglencesı olan abı aradıı lutfen ac telefonları bız zorla getırdık erkek erkeğeyiz dedii =)

Benımkı nasıl zırlıyoo amaa ikii gözüü iki çeşmee =)

Sonra konuscam ben onunla dedımm kapadımm =)
Aradan cok qecmedı bızım mahallede davul zurna seslerıı toplanıp bızım buraya qelmısler=)
Benımkının surat kıpkırmızı nasıl ağlıyoo =)
Bızım komşu sordu oğlum niye ağlıyosun diyee oda abım askere gıdıyo dedıı =))

Aradılar benı bak erkek erkeğeyizz nolur kızmaa affet diyee =)

Baya sürttüm burnunu sonra düzeldii aramızz =) Hala söleyıncee nabayım babamdan korkmadıgım kdar senden korkuyodum dıyoo =)

Bi o bırdaha hıc yalan sölemedı hıssetmedım yakalamadımdaa bılemem tabı =)

Ama pembe yalanlar olmuşturr heraldee ..=)

eşim söyler çok kızacağımı anladığı zaman maalesef. ama ben gözlerinden mimiklerinden kokusundan anlarım alim allah. malesef katışıksız yalan söyemeyenlerin var olmadığına inananlardanım. ha belki siyah olmaz ama beyaz yalanlar mutlaka söyleniyor fisfisfis

sölemez olurmu ben kızacam die yakaladım yalanlarını ama saklamayı hiç beceremio :mymeka: yüzyüze oldumuzda hemen anlarım yalan sölediğini çabuk heycanlanıyo ne yapıcanı şaşırıo kaydirigubbakcemile anlayamadımıda ilerleyen zamanlarda ben böle böle yapmıştım die anlatıo :mymeka: üstünden zaman geçtiği içinde kızamıyorum :umursamaz:

ızin vermediler gelemeyeceğim demişti beni bütün gece ağlatmıştı sabah kapı bi çaldı karşımda duruyor :)
Şimdiye kadarki en büyük yalanı buydu heralde.. Allah beterinden korusun

Benimkisi yalancı değil,yalanın ta kendisi...Bana yalan söylemeden geçirdiği 1 gün oldumu bilmiyorum.Ona güvenmemeye başladım artık..ve ayrıldım

sadece yalan söylemek değildir aldatmak
önemli bir gerçeği saklamak ta aldatmaktır,
ve bu açıdan bakınca kendimi aldatılmış sayarım
illa 3.şahıs olmasına gerek yok:umursamaz:

zamanında bir erkek arkadaşım vardı.. kendi izmirde çalışıyordu ancak ailesi istanbuldaydı. tatile giderdi istanbula. döndüğü zaman neler yaptığını sorduğumda hep babasıyla yaptığı aktiviteleri anlatırdı. bende dinlerdim tabi uzuun uzuun. ancak kötü bir tesadüfle öğrendimki babası daha o 10 yaşındayken vefat etmiş.. ( tabi bunu öğrendiğimi önceleri ona söylemedim... yalanı çıkmasın diye.. sonuçta insanın içi burkuluyo...

yalan soylemem yada asla soylemez dıye bsy yok.. kızcagını tahmın ettıgın durumlarda yalan gırıyo ama beyaz yalan dıyelım bız ona:) unıversıtedeyken eglenmeye falan gıderdık arkadaslarla, sevgılımle uzak oldugumuz ıcın donunce muhakkak ara, gec kalma..vs. gec kaldıgımda e bılıyorum kızcagını erken geldım aramayı unutmusum o an falan derdım:kedi: anlardı gercı sonra trıp yerdım :)) onunda bana soyledıgı buna benzer seyler vardı bende bılıyorum ama benım tepkılerım daha sert olurdu:) artık tanıyosunuz bırbırınızı ses tonundan anlasılıyo.. ama tabı bunlar bıle soylenmese daha guzel olabılır. bu tür konulardaki yalanlar bı nebze halledılebılıyo Allah beterınden saklasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…