Erkek arkadaşınız...

pelinben

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
390
159
123
Afyon
Bir kız faceden erkek arkadaşınızla yer bildirimi yapıyor siz bunu görüp erkek arkadaşınızı arıyosunuz meşgule atıyor gece arıyor spordaydım diyor öyle bişey yok nerden çıktı diye şaşırıyor siz kızıyosunuZ üste çıkıyor bağırıp çağırıp telefonu seni bi daha aramıycam diye kapatıyor hakkaten aramaz çok inatçı.Dövermisiniz,öldürür müsünüz bu çocuğu😏

Böyle bi yalancidan kurtuldugum icin allaha sükür ederdim...
O arasa bile ben cikmazdim telefonlarina ...:ssz:

Son düzenleme:
Bir kız faceden erkek arkadaşınızla yer bildirimi yapıyor siz bunu görüp erkek arkadaşınızı arıyosunuz meşgule atıyor gece arıyor spordaydım diyor öyle bişey yok nerden çıktı diye şaşırıyor siz kızıyosunuZ üste çıkıyor bağırıp çağırıp telefonu seni bi daha aramıycam diye kapatıyor hakkaten aramaz çok inatçı.Dövermisiniz,öldürür müsünüz bu çocuğu😏

ne dövüp öldürüp kenmi sinir etcem yaaa :D s.ktir eder hayatıma devam ederim yokmuymuş başka sevilecek adam :D

Ne döverim ne öldürürüm kapı orda yolu açık olsun :ssz:

Yani ama neden inkar ediyor asıl buna sinir oldum en çokta üste çıkması hem suçlu hem güçlü öfkeden kuduruyor

ne demek neden inkar ediyor? çünkü hep öyle yapıyorlar :) sonuna kadar inkar onların aldatma politikası....
üzgünüm ama sonun başlangıcını yaşıyorsun....

O sizi aramıyorsa sizde onu aramayın. İnadı kırılıp aradığında da ayrıldığınızı söyleyin olsun bitsin.

ne döverim,ne öldürürüm,nede üzülürüm hiç değmez ''demek yok böyle birşey öylemi peki canım o zaman hadi ikile şimdi sağdan sağdan,yolun açık olsun güle güle:3:'' der yoluma bakarım sanki erkek yok ona mı kaldım mis gibi yaşarım gençliğimi ve yeni aşklara yelken açarım.......:24::32:

bildirim yapan kız kim? ne kadar güvenilir?
bir kız arkadaşı olduğunu bilmiyor mu?

Ciddi düşünüp düşünmemesi bisey ifade etmez eğer barisirsaniz çok daha kotulerini yapar buna emin olun:ssz:

Kızı tanımıyorum beni bildiğini sanmıyorum zaten kızla ciddi düşündüğünü de sanmıyorum

ciddi düşünüp düşünmemesi önemli değil ki. o zaman evliyken de gezip tozabilir yani ciddi düşünme ihtimali sıfır.
eğer kız seni tanımıyorsa. olay kurmaca değilse, neden bekleyesin ki.

kız yer bildirimi yapmasaydı siz erkek arkadaşınızın nerde olduğunu bilmicektiniz.oda iyiymiş

Bariz yalan söylüyor :53:

güveniniz sarsıldı bir kere yürümez o ilişki :50:

Back
X