Erkek arkadaşınız...

benim anlamadığım diğer bir konu da kızın yer bildiriminden nasıl haberi oldu konu sahibinin?
bunu tanımıyormuş kız:32:

kızla ciddi düşünmüyordur diyorsun ama bence senle de ciddi düşünmüyor çünkü onunla takılabiliyor seninle sevgilyken.
bence bi düşün
bu çocukla vakit kaybetmeye bile değmez.

Bu yer bildirimi yapan kız nasıl birisi?
Sevgilinizin yakın arkadaşımı ne bilim liseden arkadaşımı veya çok mu samimiler?
Sırf aranızı bozmak için yapmış olabilir mi
Sevgiliniz ne kadar güvenilir bu olaydan önce ilişkiniz nasıldı ?

O kız kim ve aralarında ne tür bir bağ var? Arkadaş akraba vs?
Bunların yanı sıra bağırıp çağırıp üste çıkması de enteresan bir vaka. :51:

O kişinin kendisi öyle ayarlarsa oluyor ama ayarlamazsa baskasi etiketlendiginde duvarinda yada ana sayfada cikiyor :40:

hmmm, anladım şimdi, teşekkürler :1:

konu sahibi, ne yapacaksın bilemem ama ayrılacaksan eğer ( ben olsam ayrılırdım ), şimdi mesaj atıp falan ayrılma. tamamen sessizliğe bürün, o merak edecektir. geri geldiğiinde ben senin gibi gtü bşı ayrı oynayan biriyle yapamam, seni yanıma yakıştırmıyorum de. o senin ayrılacağını düşünmüyodur şimdi, birden böyle dediğinde çok güzel içine oturur. :47:

Cvplarınız için teşk ederim kızla yeni tAnıştığını düşünüyorum önceden facesinde yoktu ben bu insanla 3,5 senedir beraberim baya uzun bi takılma oldu☺️ O benden ayrıldı bile pişkin pişkin😟

diyorlar ya erkekler için aynı yatakta yakalasan inkar ederler die sizinki de o hesap olmuş biraz :ssz:

bence ne dövün ne öldürün. sonuçta erkek arkadaşınız size o kızla buluştugunu önceden söylemediyse zaten hata, buluştuktan sonra inkat ettiyse üstüne bir hata daha, ee bir de üste çıkmaya çalışıp sizden ayrıldıysa 3. hata :34: kızla en yaşadılar bilemeyiz ama zaten bu yaptıkları da aldatmanın bir ufak kardeşi :34: aramayın sormayın bakalım ne zaman aklı başına gelecek de sizinle barışmak isteyecek. eğer barışmak istemezse zaten sizi gözden çıkarmıştır, eğer isterse de o zaman ki durumuna göre karar verirsiniz sanırım :34:

Dövmek te bu ara pek bi moda

Ama ben ayrılırdım, arasa da açmazdım. Özrü kabahatinden büyük deve kuşunun :6:

Back
X