erkek arkadaşınızın daha önce evlenmiş olduğunu öğrendiniz ne yapardınız

Kızlar erkek arkadaşınızla ilk tanıştığınız gün yani daha sevgili olmadan size kendini tanıtırken 4-5 sene önce başından 1-2 aylık bir evlilik geçtiğini söyledi bunu öğrendikten sonra ondan hoşlansanız dahi bana ters diyip başlamadan bitirirmisiniz yoksa olabilir herkesin başına gelebilir diyip ilişkiye başlarmısınız?

Tarihler 2010 olsa aman allahım diyecektim.:) çünkü aynı şey benim de başıma geldi. bende kara kara düşündüm. şimdilik arkadaşım. ama biz arkadaştık halende öyleyiz. ben onu tanımaya çalışıyorum oda dürüstçe herşeyi söylüyor. tekrar görüşelim mi diye de soramıyor. çünkü pat diye ne kestirip atabilirim. ne de kabul edebilrim. ne hayır ne de evet diyebilirm. zaten birsürü soru sordum. neden ayrıldınız diye sormadım. :( çünkü resmi nikahlı olmadını söyledi. sormakla sormamak arasında kaldım. zor bir durum Allah kimsenin başına böyle ikilemde kalmak nasip etmesin.

Eğer adam eşini aldattığı için ayrıldılarsa ( Ki bunu adam asla itiraf etmez ) devam etmezdim. Bugün ona yarın sana çünkü.. Ama yok anlaşamadılarsa ya da başka bir sebep varsa eğer dürüst olursa ilişkime devam ederdim

ilk bi süre söylememesi doğal, kaybetmek istememiştir.. ama uygun vakitte paylaştıysa neden olmasın ki :delphin: evlenmek kadar boşanmakta doğal.. eğer başka ciddi sorunlarınız yoksa, bence iyi yapmışsınız devam etmekle.. dürüst davranıp anlatmış sonuçta..

Geçirdği evlilikle ilgili bin'e yakın soru üretip sorabilirim, tamameen güvenemem belli bi süre ama olabilir neden olmasın bi ilişki yaşıyabilirmm tabii..

2007nin konusunu bulup hortlatabilmenize çok şaşırdım valla bravo.. ben bazen 1-2 ay önce okuduğum bir konu aklıma gelip aradığımda bile bulamazken 2007nin konusunu bulup çıkarmak helal olsun valla...

neden olmasın ki???

benim abimde evlendi eşiyle anlaşamadı boşandı şimdi tekrar evlendi eşi kendinden biraz küçük ama sonuçta şu an ilk evliliğine oranla daha mutlu....
:nazar:

Arkadaşlar bu konuyu görünce yorum yapmadan duramıcam, 2010 yılında hortlatayım bende bidaha kaydirigubbakcemile2 Benim başıma daha ilginci geldi.. 2,5 sene peşimden koşan adama sonunda binbir nazla evet dedim sonra 2 ay görüştük ve 3.cü ayımızda evlenmiş boşanmış olduğunu söyledi :1shok: ben şoka girdim tabi.. 4 gün dinledim neden boşandıklarını nolmuş falan, sonra herkesin başına gelir dedim devam etmeye karar verdim buraya kadar normal ama sevgilim diye dolaştırdığım elini tuttuğum adam 4. ayın sonunda hala boşanmamış olduğunu söyledi !!!! davası hala sürüyormuş :1shok: ben şok üstüne şoka girdim, böyle biri olabilir mi evli bir adamla dolaşıyormuşum da haberim yokmuş :a015: hemen ayrıldım ama ne kadar üzüldüm tahmin edersiniz.. dile kolay kaç ay.. yalan söyleyen erkekler olduğu sürece biz kadınlar hep kandırılmaya devam edilcez sanırım..

Bana göre karşımdaki kişinin geçmişi önemlidir. O yüzden benden önce evlenip boşanmış olmasını kabul edemeyebilirdim ama bu tamamen benim kişisel görüşümle alakalı bir durum yoksa senin durumunda dürüstçe söylemiş ve bu sorun da olmamış bu zaman kadar. İnşallah bundan sonra da hiçbir sıkıntı çıkmaz, Allah tamamına erdirsin. :34:

iki ayda olsa ıkı senede olsa neden ayrıldıgını ögrenmek gerekır ama karsımdakı erkek dogru sebebı söylermı orası mechul. hem şuda varkı gecmıs gecmıste kalmıssa sorun yok sonucta kötu bı sebeb olsa bıle aynısı bnmde basıma gelcek dıye bişe yok .bide kendımızı karsımızdakı kısının yerıne koyalım. bız bı ıkı ay bırıyle evlı kalıp ayrılsak ve yenı bırıyle tanıssak ayrılık sebebımız nolursa olsun karsımızdakı kısının bıze suphelı bakmasını davranmasını ıstemeyız dimi ?

kiml evlenmiş napmış netmiş hiç sormam

sorcağım tek soru "neden boşandınız ? "

1) kadın yüzündense zorlu olur helede aldatılmışsa güven problemi olabilir aşılabilir ama aşılmazsada koy tekmeyi. ön yargılı olur biraz o ön yargıyı yıkmak zorlayabilir ama gerçektende iyi bi insansa buda aşılırü

2) onun yüzündense durup düşünürüm nedenleri sorgularım.sonuçta ilerde aynı evi paylaşacaksam en azından bi fikrim olur. aldatmışsa eğer baya düşünürüm..şiddet eğilimi varsa bida yüzüne bakmam

ayni durumda ben olsam o beni kabul eder miydi acaba
181161610096.gif

..diye düsünür ona göre kararimi verirdim
:68:

Back
X