• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasinizin (esinizin )yalan söylediğini nasıl anlarsınız?

Erkek arkadasinizin (esinizin )yalan söylediğini nasıl anlarsınız?

• Ankete Katılan
    163
5 yildir o kadar kurcaladim ettim, hic yalanini yakalamadim. Ne bana ne bir baskasina asla yalan soylemez. Ben yalan soylersem birisine, cok kizar, gidip hemen dogruyu soyler o sahisa :18:

Bilmem ben anlayamam sanırım.
Ne kadar kötü olursa olsun dürüstlük sözü vermiştik ilk başta.
Güvenmek zorundayız birbirimize.
Aksini nasıl ispatlayacağız ki?

yalan söyleyememesı zaten kendını ele verıyor :D :D :D o yusdenn uğraşmadan anlaşılıyor :D

eger yalanı ufak bır seyse hanı kıskanacagım bı durumsa guler ama cok farklı gulerr cunku cıddı bı durum yok ama yakalandıgının farkına varmıs bı sekılde guler.. eger sorular soruyorsam kızacagm bıseyse kı buda yıne kıskanclıktır o zamanda konuyu kapatmak ıster yzume bkar yuzu kızarmaz ama dırek konuyu kapatmasından anlarm cnku normalde cok cenesı dusuk :D:D ama neysekı hıcbır konuda yalan solemedı cok skur sadece ben cok kıskanc oldugm ıcn eskı sevgılısı fılan gıbı durumlarda soru soruyorm gereksız yere oda cvp vermek ıstemıo tatsızlk cıkcak dıe ole yanı :)

genelde konuyu kestırıp atar... benıde saf durumuna dusurur :kızgın:
yuzume bakmaz... bölee bii sakarlıgı tutar oleee tarif edeyim.. :oklava:

çok gecmez ya ben bi şekılde yalanını ortaya cıkarırım yada benım saff aşkımm..
önceden bana yalan soyledıgını unutur kendı agzıyla yakayı ele verır :roflol: :roflol:

aynen yaa benımkıde oleeee yalan soledıgını unutuyo sonra kendı agzıyla soylee kıyamam ona :D:D:D neysekı cok mınık konular yanııı buyk bı yalannını yakalasam bılemıorm ynı ne olur :(((

Anlaşılıyor ya beceremez o eli ayağı birbirine karışır
Ben gülerim o da gülmeye başlar zaten :9:

Kendi kendime bulmaya çalışırım çünkü çok iyi bir gözlemci değilim davranışlarından anlayamam. Kanıt olmadan da inanmam zaten, o yüzden en güzeli ispat etmek.

Isletirim

Back
X