Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabın için :)Şu an burda okuyana kadar hiç aklıma gelmemişti
Ne güzell :)Eşimin değilde bugun kendımınkıne baktım :)
Kendı içim kadar temiz:)
Zaten şifre olayını çok saçma buluyorum. Erkeklerin erkek arkadaşlarıyla kızların kız arkadaşlarıyla özel konuları olabilir. Çok saçma geliyor bana şifrelerinin birbirlerinde bulunmasıHayır bakmam. Şifresini bilmiyorum zaten, gerek duymadım.
Engellenenler listesine bakmak için şifre gerekmiyor mu? Özel konum olsun olmasın yine de vermem sifremi.Zaten şifre olayını çok saçma buluyorum. Erkeklerin erkek arkadaşlarıyla kızların kız arkadaşlarıyla özel konuları olabilir. Çok saçma geliyor bana şifrelerinin birbirlerinde bulunması
Engellenenler listesine bakmak için şifre gerekmiyor mu? Özel konum olsun olmasın yine de vermem sifremi.![]()
Zaten şifre olayını çok saçma buluyorum. Erkeklerin erkek arkadaşlarıyla kızların kız arkadaşlarıyla özel konuları olabilir. Çok saçma geliyor bana şifrelerinin birbirlerinde bulunması
Kesinlikle. Bencede güvensizlikten başka bir şey değil.Valla canım ben ortak hesapları da saçma buluyorum, kız arkadaşıma birsey yazıcam kocasının bakmayacağı ne malum, buram buram güvensizlik kokan birsey ortak hesap