erkek arkadaşınızın ya da kocanızın size rezil olduğu anları yazalım mı

fiyona_

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
33
0
16
Adana
valla benim ki çok şaşkın oluyor bazen gülme krizine giriyorum şimdi düşününce bulamadım ama hatırlayınca en komik olanını yazcam haydi siz de yazın

eski sevglim koltuk altındaki kıllaı temzlemeyi unutmştu penyesini değiştiriken koltukaltını gördğmde yüz ifademi görünce çok utandı :))))

aleste iddiaya girmiştik baya çekiştik o benden bir tık daha iyi yaptı kpss denemesine giricez ama bunda bi hava varki of yanii sanırsınız tarihi kendi yazdı, coğrafyayı fransayla beraber 7 bölgeye ayırdı (coğrafik olarak7 bölgeye ayıran fransa sanırım öyle okudum) vatandaşlığı da cebinden çıkardı...sınavdan çıktık bizimkinin suratı asık netlere baktık 30 tarihten 9 neti var, coğrafyadan 10netepey bir eğlenmiştim bu kadar hafife almasının sonucunu benim dalga süslü cümlelerimle ödemişti

bir gün geziyoruz media markt ta.
hani mağazanın içine Batman, Superman heykelleri koyuyorlar orda.
adamın biri sağ elini Batman ın omzuna atmış
gözlerini de dikmiş sert sert heykelin gözlerine bakıyor.
adam da 45-50 yaşlarında var yani.
sevgilim de farketmiş bunu tam adamın yanından geçerken
yüksek sesle "adamı gördün mü" dedi bana gülümsedi.
tabi yüksek sesle söylediğinin farkında değil
adam batman a baktığı şekilde hiç istifini bozmadan döndü sevgilime baktı
o an var ya ne diyeceğini bilemedi eli ayağına dolaştı resmen kıpkırmızı oldu
hatta adam uzun uzun bakınca bişey söyleme gereği duydu heralde heykeli göstererek "iyi mi?" dedi.
adam yine ses çıkartmadı hızlı hızlı biz geçtik gittik
o "iyi mi" yi neden söyledin diyorum kaçsaydık direkt diyorum şaşkınlıktan oldu diyo.
hala dalga geçerim bişey olunca "iyi mi" diye

şimdi ben benim eskiye piknik için birşeyler hazırlayacaktım.
markete girdim. telefon etti bana neredesin? diye. ben de söyledim yanıma geldi.
işte aldıklarıma baktı aşkım dedi buradan alma. hayrola dedim.
bana burada içki satılıyor dedi.

ben yerlere yatarak güldüm.
ah (eski) aşkım ah fıçı birayla kuma,efes biraya da ortak oluk sayende ama hala burada içki satılıyor alma buradan diyorsun.

bi gün benim dışarda işim vardı neyse bitirdim beni aldı
bindim arabaya günün anlam ve önemini hararetli hararetli anlatıyo((önemli bişi vardı ogün))
sonra bizimkinin sesi değişti hani bogazında bişey olur sesi burnundan değişik çıkar ya((anlatabildim mi bilemedim))
aşkım bi yut yaaa dedim
o anda farkına vardı sesinin kötü oldugunun
kızardı önce sonra güldük bayaa
aklımıza geldikçe güleriz çok utanmıştım ama diyo

balayındakı 2. gunumuzde canımız sıkıldı denız kenarına dogru gıdelım dedık
kayalıklara oturmak ıstedık guzel guzel dolanıyoruz
tam kayalıklara oturduk seslı bı sekılde pırtlattı ben utanmasın dıye gulmek ıstemezken nolduu askımm soğuk mu aldın dıyıvermısım
garıbım ne utandı yaa

Sizinki baya komikmiş güldüm gece gece.

hiç utandırmamışsın gerçekten:)

"Flocke" diye bi üye açmış böyle bir konu 600'ü aşmış bir sayfa sayısı toplamış. Hatta bende bugün işte okudum, şekilden şekile girdim... ölüp ölüp dirildimmm :)

Benm aşkımda 1 hafatadır görüşemiyoruz diye almış arkadaşları yanına gece 10,30 da gelmiş evin önüne evden bi şekilde çıktım , cafeterya da otururken güneş gözlüğünü aksesuar olsun diye kafasına takmıs bende espri olsun diye " HAYROLA HAVA DA GÜNEŞ VARDA BEN Mİ GÖREMİYORUM DEDİM ".. (gülerek) Çok utandı sıkıldı kasıldı.. Ama sonradan bizde çok güldük :) Keşke demeseymişim yaa :)))

Benimki çok acaip bi rezillik oldu yahu iş arkadaşımın beni tanıştırmak istediği bir çocuk var, amcasının oğlu ama ben son yaşadıklarımdan dolayı kesinlikle sıcak bakmıyorum aramızda güzel bir diyalog var oda bana takılıp duruyor. Dün akşam onlara gittim canım sıkılmasın diye önüme bir dolu fotograf koydu tek tek bakarken topaç gibi sapsarı mavi gözlü bir oğlan çocugu nasıl güzel ay yavrumm bu kim böyle diyivermişim

meger o cocukmuş bide cocugun çırılçıplak fotografı da var yanyana

allahım nerelere saklanayım karşımda annesi yanımızda cocukları

umarım kulağına gitmez çok acaip bi tanışma oldu bu

Benimki çok acaip bi rezillik oldu yahu iş arkadaşımın beni tanıştırmak istediği bir çocuk var, amcasının oğlu ama ben son yaşadıklarımdan dolayı kesinlikle sıcak bakmıyorum aramızda güzel bir diyalog var oda bana takılıp duruyor. Dün akşam onlara gittim canım sıkılmasın diye önüme bir dolu fotograf koydu tek tek bakarken topaç gibi sapsarı mavi gözlü bir oğlan çocugu nasıl güzel ay yavrumm bu kim böyle diyivermişim

meger o cocukmuş bide cocugun çırılçıplak fotografı da var yanyana

allahım nerelere saklanayım karşımda annesi yanımızda cocukları

umarım kulağına gitmez çok acaip bi tanışma oldu bu

gerçeği tüm çıplaklığıyla görmüşsün
artık ona göre tanışırsın ahahaha

Erkek arkadaşım da değil kocam da değil öğretmenim sevdiğim biri yani.
Sınıfta çikolatamı almışlardı.OHA diye bağırmıştım bana bakmıştı gülmüştüm biraz.
Ama yine de kendimi kötü hissettim.

sahilde geziyoduk ve yatsı ezanı okundu bu birden elimi bıraktı neymiş efendim ezan vakti tutmamamız gerekiyomuş neyse sesimi çıkarmadım ama bozuldugumu anladı, aradan çok geçmedi kuzenimle konusuyolar evet bok kokuyo dediğini duymayayım mı :26: bya düşündürmüştü beni ve yüzüne vurdum rezil oldu kuzenlerim sorunca anlatmadan kız haklı deyip konuyu kapattı ve o gün daha da elini falan tutmadım

ama kızlar daha sonrasında ben çok daha feci rezil olmuştum :26: neyse ya bunu anlatmym gündem konusu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…