erkek arkadaşmla 1 günlük gezi kızlar nerelere gideliiim:((

oyuncakbebekkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
70
0
46
kızlar yeri burasımı değil mi bilmiyorum ama benim bi sorum olucak size eğer burası değilse özürdilerm herkesten .eylulun sonuna doğru erkek akadaşım gelicek istanbula gündüz saat 4te.4ay aradan sonra :31: havaalanından alıcam ertesi gün 4 5 gibi memleketine gidicek 1 gece kalıcak yani .kalıcak yerimiz belli sultanahmette kalıcaz.ama nereye götürebilirim onu gezmeye olsun eğlenmeye olsun sakin bi yer olablir romantik biyer olabilir eğlenceli gürültülü biyer olabilir.fiyatı uygun olan eğlenebiliceğmiz güzel mekanlar nerelerdir yaklaşık 24 saatimiz var zaman da kısıtlı :( fikri olan var mı acaba bana yardım edebilirmisiniz ama topakpı sarayıydı aysofya yerebatan sarnıcı gibi yerler değil oraları daha önce gezdirmiştim .çook ihtiyacım var kızlar yardımınızaaa :26:

Koç müzesi var gezebilirsiniz orda... Akşama doğru da ortaköye fln geçip yemek yersiniz kahve içersiniz mesela... Biz aşkımla koç müzesini gezdiğimizde eğlenmiştik baya, florya akvaryumda da eğlenmiştik mesela...

çamlıca tepesi ınanılmaz güzel bi yer tüm istanbul ayaklarının altında ,self servis kendiniz çayınızı vs. alıp bogaza karşı sarılıp içebiliyosunuz ayrıca müzik var sakin müzikler ruhu dinlendiren romantizm had safhada imkanınız varsa akşam başka güzel:34:
anadolukavagı, polonezköy,beykoz korusu,tema vakfı otagtepe birlikte vakit geçirebileceginiz yerler...

Koç müzesi var gezebilirsiniz orda... Akşama doğru da ortaköye fln geçip yemek yersiniz kahve içersiniz mesela... Biz aşkımla koç müzesini gezdiğimizde eğlenmiştik baya, florya akvaryumda da eğlenmiştik mesela...

canım nerdeyse tüm müzelere gittik diyebilirm bu sefer hani yol yorgunluğunu atabiliceği sakin huzurlu böyle manzaralı hoş romantik ortamlara götürmek istiyorum ya da nebiliyim gece bi eğlence mekanına gidebilirz :17:mesela gülhanenin içinden geçince setüstü çaybahçesi varmış boğaz manzaralı orası banko işte oraya götürücem çaya ama sonra işte napıcaz nere gidicez bende pek bilmem boyle ortamları :17: ortaköy evet orda kumpir yemeyi çok istiyorum aşkımmla boğaza karşı:31:bide sultanahmet ve civarı olursa çok iyi olur önericeniz yerler :26:yorumun için teşekkür ederim canm :16:

çamlıca tepesi ınanılmaz güzel bi yer tüm istanbul ayaklarının altında ,self servis kendiniz çayınızı vs. alıp bogaza karşı sarılıp içebiliyosunuz ayrıca müzik var sakin müzikler ruhu dinlendiren romantizm had safhada imkanınız varsa akşam başka güzel:34:
anadolukavagı, polonezköy,beykoz korusu,tema vakfı otagtepe birlikte vakit geçirebileceginiz yerler...

dediğin yerler muhteşem ötesi hep erkek arkadaşımla gitmek istediğim yerler ama ne yazıkki yol sorun vaktimiz zaten ço kısıtlı gündüz 4te gelicek yolda geçsin istemiyorum zamanımız:31:ama bu dediğin yerlere de bidaki gelişinde gitme fırsatımız olur inşallahhh teşekür ederim canm fikrin için :16:

nereye gideceğine dair bir fikir değil ama eğer akıllı bir kızsan aynı yerde kalma derim ben
benim fikrim bu

4 aydır görüşmüyorsun neden gezecek bi yer arıyorsun ve zamanı da çok kısıtlı bence gidip bi yerde oturup konuşun konuşacak bişey yoksa bile yüzüne bak özlemişssindir ve özleyeceksindir yani..

yemek yersin, sinemaya gidersin, tutarsın elinden sahilde biraz gezersin akşamında da canlı müzikli bi yere gidip eğlenip kalacağınız yere gidersiniz. bence sizin için daha iyi olur gezip yorulup birbirinizi dinleyememektense ben bunları yapardım

4 aydir gorusmuyormussunuz neden sadece 24 saat icin geliyor acaba?
asker mi?

canım asker değil amerikaya gitmişti dil eğitimi için eylulun sonunda gelicek. biz öğrenciyiz. zaten okullar açılıyo bu hafta baya bi kaybımız olucak yani geç gidicezya eylülün sonuna doğru oyuzden bi an önce memlekete gidip toparlanıp yola çıkması gerekiyo ki zaten annesi tek memleketinde onlada hasret giderir:31: okuduğumuz ünide zaten beraberizde işte gelicek hani bi gün buraya zaten çok özledik 1günü beraber geçirelim istedik okul sınav edrs stresi olmadan .o yüzden yani:16:

4 aydır görüşmüyorsun neden gezecek bi yer arıyorsun ve zamanı da çok kısıtlı bence gidip bi yerde oturup konuşun konuşacak bişey yoksa bile yüzüne bak özlemişssindir ve özleyeceksindir yani..

yemek yersin, sinemaya gidersin, tutarsın elinden sahilde biraz gezersin akşamında da canlı müzikli bi yere gidip eğlenip kalacağınız yere gidersiniz. bence sizin için daha iyi olur gezip yorulup birbirinizi dinleyememektense ben bunları yapardım

evt işte canm tam da değini yapmak istiyorum sahilde dolaşırız flanda hani gidilebilicek mesela bi canlı müzik yapan yer bilmiyorum pek uygun biyermidir hem ortam hem fiyatlar açısından o traz biyer bilen varsa çok yardımvı olmuş olur bana:16:

canım asker değil amerikaya gitmişti dil eğitimi için eylulun sonunda gelicek. biz öğrenciyiz. zaten okullar açılıyo bu hafta baya bi kaybımız olucak yani geç gidicezya eylülün sonuna doğru oyuzden bi an önce memlekete gidip toparlanıp yola çıkması gerekiyo ki zaten annesi tek memleketinde onlada hasret giderir:31: okuduğumuz ünide zaten beraberizde işte gelicek hani bi gün buraya zaten çok özledik 1günü beraber geçirelim istedik okul sınav edrs stresi olmadan .o yüzden yani:16:

Aranizdaki guvene gipta ile baktim super bu iliski tamamdir evlilige gider :)

tatlım ben olsa gurultulu yere gtrmezdım cnku konuscak vok seyınız vRDR orda konusamazsınız.

sana yemek ıcın taksımde yemek kulubü var orayı onerırım cok guzeldır :)

tatlım ben olsa gurultulu yere gtrmezdım cnku konuscak vok seyınız vRDR orda konusamazsınız.

sana yemek ıcın taksımde yemek kulubü var orayı onerırım cok guzeldır :)

taksimin neresinde tam olarak acba :) eveet bi gelse heycandan özlemden konuşabilirmiyiz onuda bilmiyorum:31:yani gürültülü yer derken bi canlı müzk tarzı biyer kastetmiştim ama doğru ifade edemedim :9:

evt işte canm tam da değini yapmak istiyorum sahilde dolaşırız flanda hani gidilebilicek mesela bi canlı müzik yapan yer bilmiyorum pek uygun biyermidir hem ortam hem fiyatlar açısından o traz biyer bilen varsa çok yardımvı olmuş olur bana:16:

ya açıkcası ben anadolu yakasını biliyorum moda kalamış fenerbahçe kesinlikle tavsiye edebileceğim yerler arasında ama sen akşamında sultanahmete dönmek gerekicek vasıta bulmak falan zor olur en iyisi mi avrupa yakasında takılmanız daha mantıklı oraları da ben bilmiyorum açıkcası

ya açıkcası ben anadolu yakasını biliyorum moda kalamış fenerbahçe kesinlikle tavsiye edebileceğim yerler arasında ama sen akşamında sultanahmete dönmek gerekicek vasıta bulmak falan zor olur en iyisi mi avrupa yakasında takılmanız daha mantıklı oraları da ben bilmiyorum açıkcası

anladım canm evet anadolu yakasınında ayrı güzel heryeri ama arabamız yok tabi tarmvayla otobusle de sıkıntılı olur:44: çokk teşekkür ederim yazdığın için :16:

ya tarıf edemıcem sanırım cunku benıde hep sevgılım goturuor 1 yıldr ıstanbulda yasadgm ıcın tam bılemıorm ama dur sana gttmız sekılde anlatıım :D

şimdi taksımın meydanı varya ordan meshur sokaga gırıosun hanı ıstıklal caddesıydı sanırım :1: dum duuuz yuru yuru sag tarafınızda olcak karsınza çıkar

kusura bakma anca bole anlattaım aşkımda uyudu sımdı uyanık olsa tarıfı alırdım:1::1::1:

Bence canlı müzik olmayan bi'yere gidin okadar aydan sonra müzik mi dinliyceksiniz:9:

Şimdi Yemek Kulübü var Taksim'de Bershka'nın karşısına denk geliyor sanırım. Fiyatları çok uygun ve tabakları gayet doyurucu oluyor tek sorun kalabalık oluyor genelde. Onun dışında Çengelköy'de Çınaraltı var. Çay bahçesi ama denize sıfır, oldukça huzurlu, yiyecek götürmek serbest sadece içecek götürmek yasak. İnternetten de sitesine bakabilirsin. Adaya gidebilirsiniz hava da mis.

4 ay sonra kavuşmak için sinema, canlı müzik falan ne biliyim ben istemezdim, çenem düşer çünkü :27:

canım nerdeyse tüm müzelere gittik diyebilirm bu sefer hani yol yorgunluğunu atabiliceği sakin huzurlu böyle manzaralı hoş romantik ortamlara götürmek istiyorum ya da nebiliyim gece bi eğlence mekanına gidebilirz :17:mesela gülhanenin içinden geçince setüstü çaybahçesi varmış boğaz manzaralı orası banko işte oraya götürücem çaya ama sonra işte napıcaz nere gidicez bende pek bilmem boyle ortamları :17: ortaköy evet orda kumpir yemeyi çok istiyorum aşkımmla boğaza karşı:31:bide sultanahmet ve civarı olursa çok iyi olur önericeniz yerler :26:yorumun için teşekkür ederim canm :16:

o setüstü çay bahçesinin işletmecileri kadar kaba ve saygısız insanlar hayatımda görmedim. bence oraya gitmeyin.manzara görmek istiyorsanız Eyüp'te Pierre Loti'ye gidebilirsiniz. açıkçası Sultanahmet'i iyi bilirim çok güzel mekanlar var fakat öyle ara yollarda ki ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz buradan yazmakla:) Eminönü'ndeki Saray Muhallebicisi gayet güzel bir mekan bence Gülhane'de bir yürüyüş yapıp sonra oraya geçebilirsiniz çayı da kahvesi de müthiştir.iyi eğlenceler diliyorum çok :31:

Back
X