- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın biliyormuş beni benle evleneceğini söylemiş ona daha benim hiç birseyden haberim yokken kadın senin evli oldugunu bilmiyordur o demiş ama bence kadın geçici bir heves olarak görmüş yada nikahsız benden cocuk yapmasına izin vermiş diye düşünüyorum fakat onun beni sevdiğini anlayınca ve hergünümüzün beraber gectiğini görünce üstüne bir de boşanınca beni düşman bellemiş olabilir . Onu anlaşmalı boşanmaya nasıl ikna etti bilmiyorum ama dediğine göre yıllardır ikna etmeye calışıyormuş benden önce de ...fakat kadın ağlayıp duygu sömürüsü yapıyormuş bu yüzden uzamış yıllarca.Kadın En başından beri sizden haberdar ise neden şimdi hakaret ediyor?
Hepsini anladım da
niye siz 2016 haziran 'ında evleniyosunuz anlayamadim
Siz zaten herseyi kendinizi inandirmissiniz.bence konuyu kapayin insanlar daha fazla size akil vermekle yormasinlar kendilerini..Kadın biliyormuş beni benle evleneceğini söylemiş ona daha benim hiç birseyden haberim yokken kadın senin evli oldugunu bilmiyordur o demiş ama bence kadın geçici bir heves olarak görmüş yada nikahsız benden cocuk yapmasına izin vermiş diye düşünüyorum fakat onun beni sevdiğini anlayınca ve hergünümüzün beraber gectiğini görünce üstüne bir de boşanınca beni düşman bellemiş olabilir . Onu anlaşmalı boşanmaya nasıl ikna etti bilmiyorum ama dediğine göre yıllardır ikna etmeye calışıyormuş benden önce de ...fakat kadın ağlayıp duygu sömürüsü yapıyormuş bu yüzden uzamış yıllarca.
2016 haziranda evlenelim demesinin sebebi ; ilişkimizde 5-6 ay sonra bu kararı aldık işlerinin yoluna girmesini ve istediği evi o zaman yapacagını söyledi.muhtemelen kadınla ilgili konulardan da kaynaklanıyodur.tabi bu kararı verirken herseyden habersizdim.evli olan bi insan bu kadar özgür olamazdı gece arayınca da konusuyorduk . Haftanın 4-5 günü görüşüyorduk.
İnanmıyorum tesadufen bu konuya girdim yine telefonunun aşağısında tıkla diyordu bu konu tikladim ve seni gördüm Allahım bana yine gösterdi şükürler olsun..daha başka topicte kızlara yalan soletin günahı sizin boynunuza ohh diktirin kızlar diktirin diyodum simdi yalan affedilemez diyorsun bu nasıl celiskidir erkek solemesin ama siz söyleyin kizlar yakalanmazsiniz..ben sizi anladım Allah gerçekten esinize sabir versin siz basta celiskilisiniz..konu sahibine gelince bırak bence canin acicak ama bi kere sizi kandiran hep kandırır üzgünüm ama kimse yalan solenilmeyi hakketmez kendne aşık etmiş sonra itiraf etmiş bosver guzelim inş gonlunce biri çıkar karsinaetrafda baska adam mı yok alasen
bız kulturumuze yasımıza tıpımıze en uygunuyla evlenıp zorlanıyoruz
sadece adamı sevmen evlenmek ıcın yeterlı degıl
balık bastan kokar ve bu ıs fena kokuyor
herseyden once ortada yalan var affedılemez
benı tacız etmeyı bırakırsanız sevınırımİnanmıyorum tesadufen bu konuya girdim yine telefonunun aşağısında tıkla diyordu bu konu tikladim ve seni gördüm Allahım bana yine gösterdi şükürler olsun..daha başka topicte kızlara yalan soletin günahı sizin boynunuza ohh diktirin kızlar diktirin diyodum simdi yalan affedilemez diyorsun bu nasıl celiskidir erkek solemesin ama siz söyleyin kizlar yakalanmazsiniz..ben sizi anladım Allah gerçekten esinize sabir versin siz basta celiskilisiniz..konu sahibine gelince bırak bence canin acicak ama bi kere sizi kandiran hep kandırır üzgünüm ama kimse yalan solenilmeyi hakketmez kendne aşık etmiş sonra itiraf etmiş bosver guzelim inş gonlunce biri çıkar karsina