Erkek arkdaşımın evli oldugunu iki bucuk yil sonra ogrendim

Kadın En başından beri sizden haberdar ise neden şimdi hakaret ediyor?
Hepsini anladım da
niye siz 2016 haziran 'ında evleniyosunuz anlayamadim
Kadın biliyormuş beni benle evleneceğini söylemiş ona daha benim hiç birseyden haberim yokken kadın senin evli oldugunu bilmiyordur o demiş ama bence kadın geçici bir heves olarak görmüş yada nikahsız benden cocuk yapmasına izin vermiş diye düşünüyorum fakat onun beni sevdiğini anlayınca ve hergünümüzün beraber gectiğini görünce üstüne bir de boşanınca beni düşman bellemiş olabilir . Onu anlaşmalı boşanmaya nasıl ikna etti bilmiyorum ama dediğine göre yıllardır ikna etmeye calışıyormuş benden önce de ...fakat kadın ağlayıp duygu sömürüsü yapıyormuş bu yüzden uzamış yıllarca.
2016 haziranda evlenelim demesinin sebebi ; ilişkimizde 5-6 ay sonra bu kararı aldık işlerinin yoluna girmesini ve istediği evi o zaman yapacagını söyledi.muhtemelen kadınla ilgili konulardan da kaynaklanıyodur.tabi bu kararı verirken herseyden habersizdim.evli olan bi insan bu kadar özgür olamazdı gece arayınca da konusuyorduk . Haftanın 4-5 günü görüşüyorduk.

Son düzenleme:
Çok güveniyordum ona hiç çapkın değildi ama bi kaçkez kimliğini görmedim nerde diye sordugunda büyük tasımıyorum ehliyeti kullanıyorum dedi.ben de bir kaç kez daha sordum tamam evden getiririm dedi geçistirdi.ama ben onun bu kadar özgür olmasına kandım hiç ihtimal vermedim evli olmasına ...

biz kadinlar asik oldugumuzda, cogu seye göz yumuyoruz görmezden geliyoruz.. en büyük bahanemizde, sevgilimizin/ esimizin bizi cok seviyor olmasi. dayak yeriz, ama özünde iyi biri deriz. aldatiliriz, ben cok ihmal ettim diye düsünürüz. vs vs vs

mantikli olmaya calis, adam seni kandirmis bi bucuk yil gözünün icine bakarak yalan söylemis.
tamam gecmiste kaldi, affedilebilinir belki yeniden baslanilabilir...
AMA adam kendini basdan belli etmis, daha öncede yazdim görmezden geldin belkide, yanina giderim yaninda kalirim demis!!!! lütfen sevgilinin bu cümlesini dikkate al. ilerde bu cümleden dolayi hayatin zindan olur

bide 46 yasindaki bi insan hakkinda neden yasli bi kadindan bahseder gibi bahsediyosun. devir degisti

Onun için feda ettiğiniz 2.5 yıl 25 yıl olunca her şey için çok geç olacak.
Neyine kıyamıyorsunuz 2.5 yılın?
O da kendini nimetten sayıyor belli ki.
Şöyle adamlara Hint kumaşı muamelesi yapmayın yahu.

Adam ikinizden de vazgecmiyor. Ne o kadindan ne senden. Sana kusurunu kabul etmeni soylemis. Kusuru da karisiymis. Yani ya karisini kabul edeceksin, ya da birakip gideceksin. Bosanmis karisini sevmeyen adamin davranislari degil bunlar. Boyle iliskiler icinde olmak sizi bozmayacaksa, size mutluluklar

Kadın biliyormuş beni benle evleneceğini söylemiş ona daha benim hiç birseyden haberim yokken kadın senin evli oldugunu bilmiyordur o demiş ama bence kadın geçici bir heves olarak görmüş yada nikahsız benden cocuk yapmasına izin vermiş diye düşünüyorum fakat onun beni sevdiğini anlayınca ve hergünümüzün beraber gectiğini görünce üstüne bir de boşanınca beni düşman bellemiş olabilir . Onu anlaşmalı boşanmaya nasıl ikna etti bilmiyorum ama dediğine göre yıllardır ikna etmeye calışıyormuş benden önce de ...fakat kadın ağlayıp duygu sömürüsü yapıyormuş bu yüzden uzamış yıllarca.
2016 haziranda evlenelim demesinin sebebi ; ilişkimizde 5-6 ay sonra bu kararı aldık işlerinin yoluna girmesini ve istediği evi o zaman yapacagını söyledi.muhtemelen kadınla ilgili konulardan da kaynaklanıyodur.tabi bu kararı verirken herseyden habersizdim.evli olan bi insan bu kadar özgür olamazdı gece arayınca da konusuyorduk . Haftanın 4-5 günü görüşüyorduk.
Siz zaten herseyi kendinizi inandirmissiniz.bence konuyu kapayin insanlar daha fazla size akil vermekle yormasinlar kendilerini..
Ne diyeyim allah akil versin size

etrafda baska adam mı yok alasen
bız kulturumuze yasımıza tıpımıze en uygunuyla evlenıp zorlanıyoruz
sadece adamı sevmen evlenmek ıcın yeterlı degıl
balık bastan kokar ve bu ıs fena kokuyor
herseyden once ortada yalan var affedılemez
İnanmıyorum tesadufen bu konuya girdim yine telefonunun aşağısında tıkla diyordu bu konu tikladim ve seni gördüm Allahım bana yine gösterdi şükürler olsun..daha başka topicte kızlara yalan soletin günahı sizin boynunuza ohh diktirin kızlar diktirin diyodum simdi yalan affedilemez diyorsun bu nasıl celiskidir erkek solemesin ama siz söyleyin kizlar yakalanmazsiniz..ben sizi anladım Allah gerçekten esinize sabir versin siz basta celiskilisiniz..konu sahibine gelince bırak bence canin acicak ama bi kere sizi kandiran hep kandırır üzgünüm ama kimse yalan solenilmeyi hakketmez kendne aşık etmiş sonra itiraf etmiş bosver guzelim inş gonlunce biri çıkar karsina

nasıl ya hiçmi anlamadın okadar mı rahattı yani , bence şunu düşün senin için karısından vazgeçen yarında başka bir kadın için senden vazgeçer kimsenin ahı kimsede kalmaz o adamın alacağı ah senide emin ol etkileyecektir.

sızın gıbı kadınlara acıyorum çunku gercekten gerızekalısınız:KK62:
evet belkı ban yıyecegım ama yazmadan duramadım adam zaten serefsız pıslığın onde gıdenıymış evlenıncede bunu surdurecek sen hala adamlasın...baska erkekmı kalmadı....utanmıyor musun hıç gururdamı yok..:KK57:.yazık senın gbı hem cınslerıme nasıl bukadar aptal olabılıyorlar
neyse adam bırgece sana gelır bır gece otekıne sende bu kafa oldukça üçlü bı hayat surersınız artık

İnanmıyorum tesadufen bu konuya girdim yine telefonunun aşağısında tıkla diyordu bu konu tikladim ve seni gördüm Allahım bana yine gösterdi şükürler olsun..daha başka topicte kızlara yalan soletin günahı sizin boynunuza ohh diktirin kızlar diktirin diyodum simdi yalan affedilemez diyorsun bu nasıl celiskidir erkek solemesin ama siz söyleyin kizlar yakalanmazsiniz..ben sizi anladım Allah gerçekten esinize sabir versin siz basta celiskilisiniz..konu sahibine gelince bırak bence canin acicak ama bi kere sizi kandiran hep kandırır üzgünüm ama kimse yalan solenilmeyi hakketmez kendne aşık etmiş sonra itiraf etmiş bosver guzelim inş gonlunce biri çıkar karsina
benı tacız etmeyı bırakırsanız sevınırım
taktınız bana kafayı
hangı foruma yazsam alıntılayıp duruyorsunuz sızden suphe duymaya baslıcam

Bu konu daha fazla hakaret edilmemesi için kapatılmıştır.
Ayrıca hanımlar sizler birbirinizi takip edip açık aramayın lütfen...

Back
X