benim sevgilim şu an askerde olumlu değişimi var şimdilik çok istediğim birşeyi yapmak istemiyordu gelince yaparız falan demeye başladı çok hoşuma gitti inşallah hep öyle gidernet cevabı eylülde veririm artık :)
ya bence bu kisisine göre degisiyor. Burda yazilanlardan anlasildigi gibi.
Benimki Askerligini Tunceli Hozatta yapti...Bana anlatiyor ölümle yasam arasindaydik. Ben bunlari gördükten sonra senin Ailemin kiymetini daha cok anladim.
Cok tuhaf duygular diyor. Insanin hayati bir anda film gibi geciyor göz önünden.
Yani bence askerligin yapildigi yerinde cok büyük payi var.
canım benim nişanlım da tuncelide yapacak, seninki uzun dönem mi kısa dönem miydi? demek orda şartlar kötüydü :s çok üzüldüm şimdi ya... zaten şüphelerimiz vardı.
merhaba canim :)
öncelikle sizi simdiden Allah kavustursun diyorum...
Rabbime bin sükür sevdigim insan sag salim bitirdi askerligini, darisi basiniza... Onun anlattiklarina göre askerligini yaptigi yer baya tehlikeliymis, teröristlerinde yogun oldugu bir bölgeymis. Ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem tabiki.
Hatta bana anlattiginda yanlis hatirlamiyorsam ilk önce Elazig´ ya gecti ( orada teslim oldu galiba, tam hatirlamiyorum yalan olmasin ) .
Ordan askeri araclarla tam korumali Tunceliye gidiyorlardi...
Dag´a cikip haftalarca haber alamadigim oldu...Carsi izninde carsiya cikamiyordu gönül rahatigiyla...Tabi simdiki sartlar neyi gösteriyor bilemiyorum. Benimki 90/3 tü...Aralik 2011 de yanlis hatirlamiyorsam döndü..
Allah sanada simdiden sabir versin. Ama Allah var, o zorluklara ragmen ariyordu her firsatta.
Allah büyük..Rabbim tüm askerleri korusun insallah.
canım çok teşekkür ederim cevabın için, yalnız uzun dönem miydi kısa mıydı onu anlayamadım, kusura bakma pek bilgim yok bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?