Ayrılıktan kastım haftasonu bittiği için memleketine dönecekti.Eger sirf ayriliyorsunuz diye agladiysa sinirleri bozuktur tabi bu benim fikrim ve hosuma gitmezdi
Ayrılıktan kastım haftasonu bittiği için memleketine dönecekti.
Eşimi birkaç kez ağlarken görmüştüm ama görmemeyi isterdim erkeklere hiç yakışmıyor ya sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum.Malumunuz erkeklerin ne hissettiklerini yani gerçek duygularını anlamak zor oluyor. Duygularını fazla kelimelere dökmekten hoşlanmıyorlar. Ben de ister istemez erkek arkadaşımın duygularından hep emin olmak istedim. Bana karşı son derece iyi ve hoşgörülü davranıyor ama yine de insan emin olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşadığımız için çok sık görüşemiyoruz tabi bu da ilişkiyi biraz etkiliyor. Haftasonunu birlikte geçirdik. Çok da güzel kaliteli zaman geçirdik. Ayrılık zamanı geldiğinde bir de baktım ki gözleri kızarmış. Öncesinde ağlamış belli ki. İçim parçalandı hiç onu öyle görmemiştim. Açıkçası ağlayabileceğini aklımın ucundan geçirmezdim. Onun duygularının tam olarak farkında olmadığımı hissettim
Erkekler kolay kolay ağlamaz. Sizce de bu beni gerçekte sevdiğini göstermiyor mu?
Aglamak da gülmek gibi insani bir duygu. Herkes yasaminin bir doneminde mutlaka aglamistir. Her aglayani sevmezsek sevecek insan bulamayiz.Ben sevmem. Kadının da erkeğinin de ağlayanını sevmem. Hoşuma gitmezdi bu hareketi.
Erkekler yengeç burcu değilse ağlamaz zaten,sadece uzağa gidiyor diye.Erkekler kolay kolay ağlamaz. Sizce de bu beni gerçekte sevdiğini göstermiyor mu?
Ben sevmiyorum, ağlamak yeri geldiğinde olması gereken bir şey ya da gizli gizli ağlarsın bir şeye üzülüp. Ama kalkıp herkesin içinde durmadan ağlayan insanlardan nefret ediyorum. Çevremde böyle biri var ota b.ka ağlar ki kendini haklı göstersin, ben de sadece suratına tükürüyorum çünkü tiksiniyorum artık onun yüzünden her ağlayandan!Aglamak da gülmek gibi insani bir duygu. Herkes yasaminin bir doneminde mutlaka aglamistir. Her aglayani sevmezsek sevecek insan bulamayiz.
Ama sizin cevrenizdeki kisi kendini hakli gostermek icin agliyormus. O baska birsey. Biz gercek bir duygudan bahsediyoruz. Gizli gizli de aglayabiliriiz, bir ortamda da kendimizii tutamayip aglayabiliriz. O an olan birseyden etkilenip aglayabiliriz. Hic aglamamak demek güclü olmak demek degildir ki. Ancak gucluyu oynamak olur bu. Tipki sizin cevrenizdeki ota .b.ka aglayan kisi gibi oynamak olur. Magduru oynayan cevresine zarar verir, gucluyu oynayan da kendisine zarar verir.Ben sevmiyorum, ağlamak yeri geldiğinde olması gereken bir şey ya da gizli gizli ağlarsın bir şeye üzülüp. Ama kalkıp herkesin içinde durmadan ağlayan insanlardan nefret ediyorum. Çevremde böyle biri var ota b.ka ağlar ki kendini haklı göstersin, ben de sadece suratına tükürüyorum çünkü tiksiniyorum artık onun yüzünden her ağlayandan!
Size katılmıyorum, her şeye ağlayan kişiler bana hoş gelmiyor, hele sevgilisini uğurlarken ağlayan kişi bana hiç mi hiç duygusal gelmiyor aksine itici. Benim fikrim bu, sevmiyorum, sevemiyorum. Sizin fikrinize de saygı duyarım Allah ağlatmasın diyelim.Ama sizin cevrenizdeki kisi kendini hakli gostermek icin agliyormus. O baska birsey. Biz gercek bir duygudan bahsediyoruz. Gizli gizli de aglayabiliriiz, bir ortamda da kendimizii tutamayip aglayabiliriz. O an olan birseyden etkilenip aglayabiliriz. Hic aglamamak demek güclü olmak demek degildir ki. Ancak gucluyu oynamak olur bu. Tipki sizin cevrenizdeki ota .b.ka aglayan kisi gibi oynamak olur. Magduru oynayan cevresine zarar verir, gucluyu oynayan da kendisine zarar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?