Erkek ayrılırken ağlıyorsa gerçekten sevdiği için midir?

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.581
133
39
Malumunuz erkeklerin ne hissettiklerini yani gerçek duygularını anlamak zor oluyor. Duygularını fazla kelimelere dökmekten hoşlanmıyorlar. Ben de ister istemez erkek arkadaşımın duygularından hep emin olmak istedim. Bana karşı son derece iyi ve hoşgörülü davranıyor ama yine de insan emin olmak istiyor. Farklı şehirlerde yaşadığımız için çok sık görüşemiyoruz tabi bu da ilişkiyi biraz etkiliyor. Haftasonunu birlikte geçirdik. Çok da güzel kaliteli zaman geçirdik. Ayrılık zamanı geldiğinde bir de baktım ki gözleri kızarmış. Öncesinde ağlamış belli ki. İçim parçalandı hiç onu öyle görmemiştim. Açıkçası ağlayabileceğini aklımın ucundan geçirmezdim. Onun duygularının tam olarak farkında olmadığımı hissettim

Erkekler kolay kolay ağlamaz. Sizce de bu beni gerçekte sevdiğini göstermiyor mu?

Onun seni sevip sevmediğini sadece sen anlarsın ama hiç bir zaman emin olamazsın...
Bu gozlerinin kızarması ile anlasilabilecek birşey değil ama umuyorum ki birbirinizi çok sever ve çok mutlu olursunuz .

Öncesinde banyoya gidip elini yüzünü yıkamıştı. Gözlerini bundan sonra fark ettim

Eger sirf ayriliyorsunuz diye agladiysa sinirleri bozuktur tabi bu benim fikrim ve hosuma gitmezdi

Ayrılıktan kastım haftasonu bittiği için memleketine dönecekti.

Iste ben de kesin ayriligi kastetmedim, sirf bir bulusma sonrasi ayrilikta aglamasi fazla duygusal dgil mi? Sonsuza kadar kopsaniz neyse

Eşimi birkaç kez ağlarken görmüştüm ama görmemeyi isterdim erkeklere hiç yakışmıyor ya sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Aglamak da gülmek gibi insani bir duygu. Herkes yasaminin bir doneminde mutlaka aglamistir. Her aglayani sevmezsek sevecek insan bulamayiz.
Ben sevmiyorum, ağlamak yeri geldiğinde olması gereken bir şey ya da gizli gizli ağlarsın bir şeye üzülüp. Ama kalkıp herkesin içinde durmadan ağlayan insanlardan nefret ediyorum. Çevremde böyle biri var ota b.ka ağlar ki kendini haklı göstersin, ben de sadece suratına tükürüyorum çünkü tiksiniyorum artık onun yüzünden her ağlayandan!

Ama sizin cevrenizdeki kisi kendini hakli gostermek icin agliyormus. O baska birsey. Biz gercek bir duygudan bahsediyoruz. Gizli gizli de aglayabiliriiz, bir ortamda da kendimizii tutamayip aglayabiliriz. O an olan birseyden etkilenip aglayabiliriz. Hic aglamamak demek güclü olmak demek degildir ki. Ancak gucluyu oynamak olur bu. Tipki sizin cevrenizdeki ota .b.ka aglayan kisi gibi oynamak olur. Magduru oynayan cevresine zarar verir, gucluyu oynayan da kendisine zarar verir.

Bir erkek tanımıştım... ilk zamanlarda gözlerinde yaşlar akardı... hatta 17 eylül 2013 yıllında diz çöküp karşımda ağlamıştı... ondan bir kaç gün sonra beni terk etmişti... sonra barışmıştık ve ben defalarca bana kızarmış gözler ile baktığına şahit oldum..

Bende senin gibi bu adam beni seviyor ama gösteremiyor sevgisini diyordum içimde...

Zaman geçti ve bu adam bana çok çok kötü şeyler yaşattı. Beni öldürdü milyonlarca kez.

Demem o ki ; erkek arkadaşın seni sevebilir ama sevmeyebilirde. Sevebilir ama sana çok kötü şeyler de yaşatabilir.

Ben yaşadıklarımdan ötürü bir erkeğin gözyaşlarından korkarım...

Sen en iyisi bu konuyu düşünme. Şimdilik iyiseniz tadını çıkar. Zaman, hayat sana zaten gerçekleri gösterir. Ve gösterecektir.

Ya ben cok sinirlendigimde aglarim.. birde cok fazla duygusalim.. cok cabuk aglarim nedense., yaw o goz yasi gozumde durur ustume gelirlersede aglayabilirim.. gucsuz olmakla ilgilimi bilmwm ama gercek cok duygusalim .. bazen tutarim tutarim sonra basi gelince sal gitsin.. fena rahatliyorum ama.. hönküre hönküre aglıycan yeri gelince oh mis :)

Erkeklere gelecek olursam ben onlarin ne sevmesine ne de gozyasina inanirim :)

Sulugozdur belki,
Kadinin oldugu gibi erkegin de cok aglayani var ve bence ikisi de cekilmiyor
Tamam üzülünce, kizinca aglarsin da, boyle 3 gundur gormedim sevgilimi ozledim, ay hoca bana ters bakti, raporu yetistiremedim ya patron kizarsa vs vs diye aglayanlarin bir sure sonra hislerini ciddiye almaz oluyorum.

Duygularını kızarak yada morali bozuk şekilde ifade ettiğine çok şahit olmuştum ama ağlama noktasına geldiğini hiç görmedim.

Size katılmıyorum, her şeye ağlayan kişiler bana hoş gelmiyor, hele sevgilisini uğurlarken ağlayan kişi bana hiç mi hiç duygusal gelmiyor aksine itici. Benim fikrim bu, sevmiyorum, sevemiyorum. Sizin fikrinize de saygı duyarım Allah ağlatmasın diyelim.

Eski esim basim agrisa aglardi cok fazla sinir bozucu itici bulurdum.cok sevdigi icin agliyor diye hic dusunmemistim ilginc geldi dusunceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…