Doğuma Hazırlık erkek bebeği olanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben hep görek çörek yedim :) hep tuzlu.. ama oğlumda hiç aşerme yaşamadım.. şimdi tekrar gebeyim. daha cinsiyet belli değil ama limonlu şeyleri resmen aşeriyorum, tatlı bile yiyeceksem vişneli yiyorum bakalım ne çıkacak..

canım bende ordada yazdığı gibi 10 haftalık gebeyiim ve çok merak ediorum hiç bulantım olmadı sadece tiksinme ve tansiyon düşüklüğü var.. bide seğerme var bende göbek çıktı şimdiden sivri bi göbek...herkes erkek dio bende merak ettim :)

arkadşlar gebelikte neler yaşadınız belirti olarak ?

vala canım benim başta hep ekşi ve tuzlu istiyordu canım ama erkekmiş bebişim.. sadece erkek bebekler çok yormuyor genel olarak anneyi sanırım.. çünkü çoğu erkek bebek anneleri yoğunlukla tiksinme ve çok hafif halsizlikle atlatıyor ilk dönemi.. ben de 1,5 ay kadar felan biraz yiyeceklerden tiksindim biraz da halsizlik oldu o kadar.. hiç yormuyor kuzucum..

kızlarda biraz daha yoğun mide bulantısı ve yorgunluk oluyor diye biliyorum..

benmkide erkek olabilir o zamn:) bende öle hissediyorum erkek gibi sankai

ilk bir ay aşırı halsizlik uyku haliyle beraber sürekli et yeme isteği..bir gün boyunca kavurma yediğimi hatırlıyorum..daha sonra halsizlik geçti..hiç mi hiç midem bulanmadı..hiç kusmadım..hiç koku almadım..tiksindiğim hiçbirşey olmadı..yani normal yaşamım devam etti çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…