• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebegim icin kiyafet yardimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocasi evden atsa kendine bile bakamayacak ama birde bebek yapmis dogrumu sizce bu
Nereden biliyorsunuz müneccim filan mısınız? Şuanda konu sahibi ve sahibi gibi kadınlarının kendine olan azıcık güvenleri bile varsa bu dediginizle o da olmayacak . Ezbere konuşuyorsunuz sadece aşağı çekiyorsunuz .

Tamam ceza alacak tarafi yok hukukta bi yaptirimi yok. Sizce kirici degilmi . Agir degilmi. Bunu soyleyin lutfen
İşte görmüş geçirmiş olmak bu yüzden önemli.
Bir adım ötesini hesap etmeniz gerekirdi. Buraya niye girdiniz? Kıyafet hibesi için. Peki ne yaptınız? Birine hakaret ettiniz.
Amaç ve sonuç arasında uçurum var.
Hayat böyle bir şey, sonuçları hesap etmek lazım. Biri size hakaret etmediyse hakaret etmemeliydiniz. En azından kendi iyiliğiniz için.
Böyle internet üzerinden hakaret savurup da mahkemelik olanlar çok. Olmaz sanmayın oluyor, bu da ders olsun size, bir daha yapmazsınız artık.
Her canımızı sıkana küfür edemeyiz.

Tüm sayfaları okudum. Önce üzüldüm ama sonra sizde zerre kadar iyi niyet kırıntısı görmedim sizde. Kötü bi insansınız. Konu başında bebeğinizin kıyafetsizliğine üzülmüştüm ama şimdi sizin gibi bi annesi olduğuna...

Annenizin zamaniyla suanki zaman ayni mi? Üniversite okumak cerez oldu resmen. Okumayanin hali ortada iste, kocasindan dayak yiyip bebegime bana kimse bakmaz diyerek bosanamiyorlar bile. Kocasi evden atsa kendine bile bakamayacak ama birde bebek yapmis dogrumu sizce bu
Tamam çelişmeyin o zaman..

Burda görüyoruz ne Akademi mezunlarının neler yaşadığını - yaşattığını. Keşke her şey alınan eğitim olsaydı. Önemli olan beynimize kaydettiğimiz her şeyi hayatımıza entegre edebilmek.

Tamam çelişmeyin o zaman..

Burda görüyoruz ne Akademi mezunlarının neler yaşadığını - yaşattığını. Keşke her şey alınan eğitim olsaydı. Önemli olan beynimize kaydettiğimiz her şeyi hayatımıza entegre edebilmek.
Istisnalar kaideyi bozmaz, ben çoğunluga göre konusuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X