Erkek bebegim icin kiyafet yardimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste bole soleseler tamm. Ama yorumlara bakin bi kim bole yazmis. Herkez bi asagilar tavirda egitimsiz erken anne olmus anadolu kadini bakamiyor caresiz . Hepiniz ayni pencereden bakmayin .
Tatlım bunların hangisi yanlış?

Eğitimli misin? Hayır

Donanımlı, olgun bir anne misin? Hayır

Anadolu değil de İskandinav kadını mısın? Hayır

Eşin veya yabancıların desteği olmadan bebeğine kendin bakabiliyor musun? Hayır

Sen bize niye kızıyorsun tam olarak? Biraz açabilir misin?

Aynen öyle. Kocam bakıyor, muhtaç değilim dedi. Başka birinin eline bakmak kötü bence.
Geçen benimki bir şey için para vermeye kalktı, bir kötü oldum. Ne münasebet dedim, almadım.
bir kadının ister çalışsın ister çalışmasın az ya da çok kendi geliri olmalı.bir gün büyük bir sorunda ya da mutsuz olduğunda ailesinin evinden de eşiyle yaşadığı evden de kapıyı vurup çıkabilmeli .o zaman ezilmez kadınlar işte bu kadar

Ah kıyamam
Evet ztn üstünde özel firma isimleri olur dikkatli bak.
Kilo işi anlaşma oluyor ben ona göre atıyorum
Başka bildiğim bir sosyal markette deprem döneminde bile 2. El almadılar. Hijyen sağlamak imkansız çünkü. Genelde firmalar ile anlaşıp sıfır dağıtılır
Peki 2. El kiyafetleri nasıl ihtiyaç sahiplerine ulastirabiliriz? Ciddi bir temizlik yapmak istiyorum, çoğu gayet iyi durumda kıyafetlerin. Bende kumbaralara atınca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor sanıyordum 😔

bir kadının ister çalışsın ister çalışmasın az ya da çok kendi geliri olmalı.bir gün büyük bir sorunda ya da mutsuz olduğunda ailesinin evinden de eşiyle yaşadığı evden de kapıyı vurup çıkabilmeli .o zaman ezilmez kadınlar işte bu kadar
Katılıyorum.
Eşe bağımlı olmak emniyetli değil. Eş ölür, hastalanırsa vs. ne olacak? Ya da boşanılırsa falan ne olacak?
Kaç kere gördük burada ceycey, adamlar aşık oldum deyip bir günün içinde eşyasını alıp gidebiliyor. Görmedik mi yani? Kimseye sonsuz güvenmemek lazım.

Katılıyorum.
Eşe bağımlı olmak emniyetli değil. Eş ölür, hastalanırsa vs. ne olacak? Ya da boşanılırsa falan ne olacak?
Kaç kere gördük burada ceycey, adamlar aşık oldum deyip bir günün içinde eşyasını alıp gidebiliyor. Görmedik mi yani? Kimseye sonsuz güvenmemek lazım.
ayrı birikiminizde olsun deyince de kızıyorlar bazı üyeler.yarın bir boşanma anında ortak parayı o hesaplarda kaç kişi bulabiliyor acaba?konu sahibinin bebeği kreş yaşına gelse ve çalışmaya başlasa sigortası yatsa hem bebeği daha mutlu hem de kendi daha mutlu olur.

Konu başlığı kıyafet yardımı, 2.el kıyafetlerimizi değiş tokuş edlim değil, yardım istiyorsunuz, demek ki yardıma ihtiyacınız var, demek ki evet bakamıyorsunuz.

Ayıp değil bu inkar neden? Çocuğuna bakamayan diğer insanları aşağılayarak kendinizi ayrı tutmanızın manası ne? Bu sinir , ters ters cevaplar çok gereksiz.

İhtiyacınız yoksa " gerçekten "bence de konuyu kapattırın.
Yav ne alakasi var bakaamamakla .

Katılıyorum.
Ben söyliyim, eş akrabalarına, amcaya ,üvey anneye veya devlet kurumlarına terkedilip yeni koca aranacak...Konu sahibi de bizzat aynı döngünün kurbanı olmasına rağmen, döngüyü gösterenlere çemkiriyor burda...Bu kadar zor olmamalı anlaması aslında ama anlamıyor işte...

Anadolu kadini ne zamandir aşağılama ifadesi oldu?? Her seyiniz tamam madem neden buradan kiyafet yardimi istiyorsun?? Ayrica egitimsizsin evet, seni okutmamis olabilirler ama sen kendini gelistirmek yerine mukemmel hayatina bir birey daha getirmissin tebrikler. Ayrica herkez degil herkes
Gerizekali

Ben söyliyim, eş akrabalarına, amcaya ,üvey anneye veya devlet kurumlarına terkedilip yeni koca aranacak...Konu sahibi de bizzat aynı döngünün kurbanı olmasına rağmen, döngüyü gösterenlere çemkiriyor burda...Bu kadar zor olmamalı anlaması adlinda ama anlamıyor işte...
Yav bi S***** G** (Defol) orospuya bak seni parcalarim ben

Tatlım bunların hangisi yanlış?

Eğitimli misin? Hayır

Donanımlı, olgun bir anne misin? Hayır

Anadolu değil de İskandinav kadını mısın? Hayır

Eşin veya yabancıların desteği olmadan bebeğine kendin bakabiliyor musun? Hayır

Sen bize niye kızıyorsun tam olarak? Biraz açabilir misin?
Soylenenler dogru olabilir. Okumadim evet ama ben uslubu yanlis buluyorum. Cok asagilayici kucumseyici mesela bi taneside bebegi terkedip baska koca arar yakinda yazmis ne kadar dogru konu nasil burayaya geldi

Anadolu irfanını da alamamış yazık.
Ne kadar da sıfıra sıfır elde var sıfır bir insansınız hanımefendi. Bence eliniz degmisken kitap yardımı için de topik açın.

Ben söyliyim, eş akrabalarına, amcaya ,üvey anneye veya devlet kurumlarına terkedilip yeni koca aranacak...Konu sahibi de bizzat aynı döngünün kurbanı olmasına rağmen, döngüyü gösterenlere çemkiriyor burda...Bu kadar zor olmamalı anlaması aslında ama anlamıyor işte...
P piraye hakareti gördüysen ekran görüntüsü alıp yargı yollarına başvurur musun lütfen?

ayrı birikiminizde olsun deyince de kızıyorlar bazı üyeler.yarın bir boşanma anında ortak parayı o hesaplarda kaç kişi bulabiliyor acaba?konu sahibinin bebeği kreş yaşına gelse ve çalışmaya başlasa sigortası yatsa hem bebeği daha mutlu hem de kendi daha mutlu olur.
Ceycey, sizinle yazışmak büyük bir keyif ancak, bu üye için nafile bir çaba olur. Teşekkürler mini sohbetimiz için.

Nasil bole bise soyleyebilirsiniz bebegi terkedip gider yeni koca arar konuyu nasil buraya getirdiniz bebegm icin herseyi yaparim iki parca kiyafetde isterim bunda ne var . Etrafinizda hicmi ihtiyac sahibi yok hepsinemi bole bakiyosnuz . Bu mu sizin okumuslugunuz. Bir mesajla yuzunu bile gormediginiz bir anneye nasi bole yazabilirsiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X