Buldugunuz isimlerden biri olacaksa Kemal Alp olabilir. Ulemadan dolayi Alp ikinci isim daha yakisiyor. Yakupcan hic olmamis. Uydurma gibi can takisi . Yusuf ege de uymamis. Biri klasik biri midern olabilir ama birbirinden bagimsiz uyimsuz. Ayri ayri tek isim guzeller. Yusufun ismine daha agir modern isim olmali. Yusuf ismini asagi cekmis ege. Benim fikrim. Digerleri klasik isim . Klasik isim tercih etmedigim icin cok yorum yapamiycam ama Erdem daha hos geliyor Akiften. En azindan isimlere karar verdiniz. Secmeniz kolaylasir. Adiyla yasasin .[/QUOTE
Buldugunuz isimlerden biri olacaksa Kemal Alp olabilir. Ulemadan dolayi Alp ikinci isim daha yakisiyor. Yakupcan hic olmamis. Uydurma gibi can takisi . Yusuf ege de uymamis. Biri klasik biri midern olabilir ama birbirinden bagimsiz uyimsuz. Ayri ayri tek isim guzeller. Yusufun ismine daha agir modern isim olmali. Yusuf ismini asagi cekmis ege. Benim fikrim. Digerleri klasik isim . Klasik isim tercih etmedigim icin cok yorum yapamiycam ama Erdem daha hos geliyor Akiften. En azindan isimlere karar verdiniz. Secmeniz kolaylasir. Adiyla yasasin .
Kemal alp epey ulamali oluyor, 2 harf ulama fazla geldi bana