- 14 Eylül 2014
- 703
- 306
- 103
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Benim doğum günüm de 14 kasım :) Allah bağışlasın38+6 da normal doğum. Dr 22 Kasım demişti 14 Kasım da doğdu. Allah kurtarsın
Mrb herkese.
Ben 34 haftalık erkek bebeğe hamileyim. Dr normal doğum dedi.
Sizler bebeklerinizi kaçıncı haftada doğum yaptınız?
Eli kulağında bekle diyince Bi anda heyecanlandımbenimde oğlum olacak kısmetse erkek bebekler geç doğarmış ama yine de beli olmaz sen eli kulağında bekle Allah bi avazda kurtarsın
Eli kulağında bekle diyince Bi anda heyecanlandımAllah seni de Bi avazda kurtarsın. İsim belli mi biz hala kararsızız
Güzelmiş :) bizde Miraç düşünüyoruz ama net degil bakalım[/QUOTE]cimcimesevilay, post: 40339697, member: 614918"]bu yaramazların sağı solu belli olmaz :):) Ömer Siraç olacak kısmetse
Bana da herkes erkek bebek geç doğar dedikızım 36+7de doğdu. oğlum 37 haftada
son zamanlarda yolculuk yapmak tehlikeliBana da herkes erkek bebek geç doğar dedi
Annem başka şehirde bu düşünceyle bileti de geç almış bulunduk. Yani 40.haftamda gelicek. İnşallah o gelmeden bebişim gelmez:)
Canım Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin doktor ilk oğlum da 14 aralık ta tahmin etmişti doğumum u ve tam 14 aralık ta doğum yaptım yani tam 40 haftalikkenBana da herkes erkek bebek geç doğar dedi
Annem başka şehirde bu düşünceyle bileti de geç almış bulunduk. Yani 40.haftamda gelicek. İnşallah o gelmeden bebişim gelmez:)
Amin canım sağol. İnşallah benim de böyle olurCanım Rabbim hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin doktor ilk oğlum da 14 aralık ta tahmin etmişti doğumum u ve tam 14 aralık ta doğum yaptım yani tam 40 haftalikken
Ben değil annem gelicek yanımason zamanlarda yolculuk yapmak tehlikeli
Allah bağışlasın40 hafta bitti doğuma aldılar :)
Mrb herkese.
Ben 34 haftalık erkek bebeğe hamileyim. Dr normal doğum dedi.
Sizler bebeklerinizi kaçıncı haftada doğum yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?