Bana daha çok çoğul gebelik geldi hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar ben adetim 3 gün gecikip 4+4 de kan testi verdiğimde beta HCG 5600 çıktı. Ve bana bu çok yüksek geldi. Yüksek çıkmasının iki tür sebebi varmış ya çoğul gebelik ya da erkek bebek olabiliyormuş. Beta HCG yüksek çıkıp da erkek bebek sahibi olan varmı aramızda Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin elhamdülillah bı kızım var gönül ister ki bı oğlumuz da olsunErkek bebek anneleri beta HCGniz kaç çıkmıştı
Çok sağol canım açıkçası benimde içime ikiz gibi doğuyor. HayırlısıBana daha çok çoğul gebelik geldi hayırlısı olsun inşallah
Hayırlısı olsun öğrenince haber edin bizedeÇok sağol canım açıkçası benimde içime ikiz gibi doğuyor. Hayırlısı
Yok canım daha 6 haftalık hamileyim. Ben yüksek çıkınca değerim merak edip açtım bu başlığıBelli oldumu
4+6 gunlukken 2900 cikmistiMerhaba arkadaşlar ben adetim 3 gün gecikip 4+4 de kan testi verdiğimde beta HCG 5600 çıktı. Ve bana bu çok yüksek geldi. Yüksek çıkmasının iki tür sebebi varmış ya çoğul gebelik ya da erkek bebek olabiliyormuş. Beta HCG yüksek çıkıp da erkek bebek sahibi olan varmı aramızda Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin elhamdülillah bı kızım var gönül ister ki bı oğlumuz da olsunErkek bebek anneleri beta HCGniz kaç çıkmıştı
Erkek miydi sizin bebisiniz4+6 gunlukken 2900 cikmisti
Evet erkek 1 aylik suan ..birde 2li taramadaki betayi diyorlar ondada düsüktü mesela aslı var mi bilmemErkek miydi sizin bebisiniz
Anladım canım teşekkür ederimEvet erkek 1 aylik suan ..birde 2li taramadaki betayi diyorlar ondada düsüktü mesela aslı var mi bilmem
Yok ben ikiz mi acaba diye sordum yaYok canım daha 6 haftalık hamileyim. Ben yüksek çıkınca değerim merak edip açtım bu başlığı
Benimde tam 4 haftalıkken 844 çıkmıştı ve ikiz erkek çocuklarım oldu darısı başınızaMerhaba arkadaşlar ben adetim 3 gün gecikip 4+4 de kan testi verdiğimde beta HCG 5600 çıktı. Ve bana bu çok yüksek geldi. Yüksek çıkmasının iki tür sebebi varmış ya çoğul gebelik ya da erkek bebek olabiliyormuş. Beta HCG yüksek çıkıp da erkek bebek sahibi olan varmı aramızda Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin elhamdülillah bı kızım var gönül ister ki bı oğlumuz da olsunErkek bebek anneleri beta HCGniz kaç çıkmıştı
Ha pardon canm anlayamamışmYok ben ikiz mi acaba diye sordum ya
Maşallah Allah bağışlasın demek ki HCG ile alakası yokmuşBenimde tam 4 haftalıkken 844 çıkmıştı ve ikiz erkek çocuklarım oldu darısı başınıza
Teşekkür ederimMaşallah Allah bağışlasın demek ki HCG ile alakası yokmuş
Anladım çoğul gebelikte günaşırı katlanması gerekiyor demekki. Valla haftaya belli olacak inşallahTeşekkür ederimsizinki bayağı yüksek ve çoğul gebelik ihtimali daha fazla tabiki. İkiz olduğu için bu kadar yüksek çıkmış olabilir 5 gün sonra kan verseydim 5 binlerde olacaktı sonuç ikiz hamileliklerde 2 den fazla katlanıyor değerler. Bu ihtimal olabilir
Valla bana da öyle geliyor. Bir kaç kişiden duydum o yüzden merak etmiştim ama merakımı giderdimBence bunun cinsiyetle hiç alakası yok tamamen ne zaman döllendiği ile alakalı. çünkü iki oğlumu da gecikmenin 3-4 . günleri 145 ve 176 beta ile ögrenmiştim. Yüksek beta daha erken döllenmiş yumurta demek hepsi bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?