Erkek bebek bekleyenler:) erkek anneleri

22oktober

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
257
3
46
- Yurtdışı
Selam arkadaslar, Benim bebisim erkek :)
Sizin bebisinizdemi erkek? Ne zaman ogrendiniz sizdeki belirtiler neler ? Erkek bebislerdeki tum belirtilerimizi yazalim bakalim gercekden iki cinsiyet ayri belirtilermi tasiyor:)

Selam arkadaslar, Benim bebisim erkek :)
Sizin bebisinizdemi erkek? Ne zaman ogrendiniz sizdeki belirtiler neler ? Erkek bebislerdeki tum belirtilerimizi yazalim bakalim gercekden iki cinsiyet ayri belirtilermi tasiyor:)

canım bende erkek annesiyim yeni doğum yaptım belirtiileri ç.ok kilo almıyorsun karnın gerçekten sivri oluyor daha dinç oluyrsun bu arada tatlı hikayesinin yalan olduğunu düşünüyorum ben bol ekşi yedimm hemde fazlasıylAson son anıma kadar gezdimm yani
bu arada erkek çocukları gazlı oluyormuşş gerçekten doğruuu

ben de 1.5 yaşında bi erkek annesiyim benim hamileliğimde çok aşırı uyuma ihtiyacım olmuştu.ilk 3-4 ayın tamamını uyuyarak geçirdim desem yalan olmaz. tatlı konusunda evet çok yedim ama normalde de severim zaten yani belirtiden sayılır mı bilmem

Benimde iki oglum var buda erkek :) tatli eksi karisik yiyorum en cok eksi:) cok sukur mide bulantim hic olmadi karnim sivri Buna inaniyorum cünki iki oglumdada karnim sivriydi buda sivri:))

Benimde iki oglum var buda erkek :) tatli eksi karisik yiyorum en cok eksi:) cok sukur mide bulantim hic olmadi karnim sivri Buna inaniyorum cünki iki oglumdada karnim sivriydi buda sivri:))

wayy 3 erkek annesi olacaksın ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebeğini. ben de 2. düşünüyorum da ilk iki çocuğun kaç yaşlarında aralarında kaç yaş var merak ettim ben 2.5 falan olsun istiyorum da zor olur mu diye de korkuyorum

Canim Benim ogluslarimin arasinda tam 3 yas var. Bence 3 yil ara birakmak Ideal cünki ilki 3 yasina gelene kadar onunla ilgilenmeye bebekligini doya doya yasamaya daha fazla vakdin oluyor sonra 3 yasindayken krese basladi Ben almanyada yasiyorum burada cocuklar 3 yasindan sonra krese basliyor tam o sira diger bebegim oldu yani ikisine Birden yettim:)) simdi masallah buyuduler arkadas gibi oldular bence cokda fazla beklemek iyi degil yas farki cok oldugu zaman iki ayri kutup oluyorlar fakat ogluslarim yinede kardesleri olacagina cok seviniyorlar:) Allah hepinize hayirli evlatlar saglikli sihhatli cocuklar nasip Etsin insallah

5 yaşında bi oğlum var,şimdi ikinci oğluma hamileyim 6 aylık,karnım sivri, yalnız ikinci gebeliğimde karnım daha büyük,göğüslerim daha da büyüdü...

merhaba bayanlar ben aranıza yeni katıldım.şuan 15+2 yiz...12 haftalıkta öğrendim erkek olduğunu..benim hiç kusmam olmadı..midemde bulanmadı..tiksinmedim genelde herşeyi yedim..bir ara böyle tatlı yediğim dönem oldu.eti çok sever oldum..uyku hali ilk hamile kaldığım bir iki hafta olmuştu sonraları aksine sabahları erken uyanıyorum hep..bebeğim hep sağ tarafımda..göbeğimde falan tüylenmeler oldu..evet erkek bebeklerde öne gidiyor göbek..kız annelerinde yanlara yayılmış gördüm.benim içime doğmuştu yani hislerim zaten hep erkek diyordu..ve rüyamda galipten sesler duyulur ya öyle bi ses senin oğlun olcak diye bir rüya görmüştüm..açıkcası cinseyeti öğrenmeden bende sürekli kafaya bunu takıyordum ama sadece bir an önce öğrenipte ona bişeyler alıyım diye..kız yada erkekte olsa önce Allah sonra onların dünyaya gelmesi bizim olayımız mucize gibi bişey..ve içimizde bi canlı dünyaya getirmek onu hissetmek ne kadar şanslı varlıklar olduğumuzu unutmayalım...ALLAHIM herkesin çocuğunu sağlıkla kucağına almasını nasip etsin güzel kaderleri olsun...yüzleri hep gülsün sizinde anne olarak onlara bakarken gülüşleriniz eksik olmasın..

bence bayanlar bebekler için isim önemli ömürleri boyunca taşıycaklar..ben insanlar isminin kaderini yaşar laflarına bazen inanıyorum....iyi karar vermek lazım bence...

Bende oğlan çocuğu bekliyorum. Ekşi yedim bol turşu. Son ayda tatlida yedim. Şimdi karışık yiyorum. Çok kilo almadım.

merh arkadaşlar 17 +2 günlğüm benimde bir oğlum olacak ilk çocuğum olacak bu aya kadar hiç bulantım olmadı hep tatlı yedim aldım kiloları şimdi diyetisyen eşliğinde devam ediyorum tatlı isteğimde geçti biraz rahatım allah herkesin hayırlısı ile bebeklerini kucağına almayı nasip etsin .çok heyecanlyım :)

Merhaba
Benim ilk bebegim kiz 3 yasinda su an 15+4 ogluma hamileyim. Ben cinsiyet farki olmasina ragmen iki gebeligimde de ayni seyleri yasadim bulantim oldu ve hep eksi yedim tatli hic istemedim. Tek farki kizimda 6 ay hamile kalmak icin ugrasmistik. Oglumda ilk ayda ve hemen hamile kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…