Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaslar, Benim bebisim erkek :)
Sizin bebisinizdemi erkek? Ne zaman ogrendiniz sizdeki belirtiler neler ? Erkek bebislerdeki tum belirtilerimizi yazalim bakalim gercekden iki cinsiyet ayri belirtilermi tasiyor:)
Benimde iki oglum var buda erkek :) tatli eksi karisik yiyorum en cok eksi:) cok sukur mide bulantim hic olmadi karnim sivri Buna inaniyorum cünki iki oglumdada karnim sivriydi buda sivri:))
Canim Benim ogluslarimin arasinda tam 3 yas var. Bence 3 yil ara birakmak Ideal cünki ilki 3 yasina gelene kadar onunla ilgilenmeye bebekligini doya doya yasamaya daha fazla vakdin oluyor sonra 3 yasindayken krese basladi Ben almanyada yasiyorum burada cocuklar 3 yasindan sonra krese basliyor tam o sira diger bebegim oldu yani ikisine Birden yettim:)) simdi masallah buyuduler arkadas gibi oldular bence cokda fazla beklemek iyi degil yas farki cok oldugu zaman iki ayri kutup oluyorlar fakat ogluslarim yinede kardesleri olacagina cok seviniyorlar:) Allah hepinize hayirli evlatlar saglikli sihhatli cocuklar nasip Etsin insallah[/QUOTE
ben de yaşları yakın olsun istiyorum o yüzden inşaallah ben de görürüm o günleri