Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bütün belirtiler tüm teoriler kızı gösteriyodu hiç erkek çıkan bişey yoktu ama oğlum olucakHamileyim cinsiyeti şimdiden merak ediyorum tabi. Erkek bebek belirtileri neler? Kızım olduğu için onu tahmin edebiliyorum :))
Herkeste farklı hamilelik belirtileri var o yüzden cinsiyet gösteren bariz belirtiler yok bence :)Hamileyim cinsiyeti şimdiden merak ediyorum tabi. Erkek bebek belirtileri neler? Kızım olduğu için onu tahmin edebiliyorum :))
Ben bugün oğlum olacağını öğrendim belirtilerim kızımla aynıydı yani belirtiler cinsiyeti belirlemiyorHamileyim cinsiyeti şimdiden merak ediyorum tabi. Erkek bebek belirtileri neler? Kızım olduğu için onu tahmin edebiliyorum :))
Maşallah sağlıkla gelsin bebeğinizBen bugün oğlum olacağını öğrendim belirtilerim kızımla aynıydı yani belirtiler cinsiyeti belirlemiyor
Amin inşallah hepimizinMaşallah sağlıkla gelsin bebeğinizfetalle mi öğrendiniz cinsiyeti ? Benim ultrason görüntülerine de erkek tahmini yapmışstınız ben hâlâ öğrenemedim cinsiyeti
14. Haftada bi çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil dedi doktor 2 haftaya söylerim demişti.
Valla benim belirtiler de erkek gibi ama bilemiyorumAmin inşallah hepimizinevet fetalle öğrendim bütün belirtilerim kızdı doktorumda kıza benziyor demişti biraz şok oldum 14.haftada dediyse doğrudur bence ama emin olmak için 2 hafta sonra söylerim demiştir
Bence seninkide erkek öyle hissettimValla benim belirtiler de erkek gibi ama bilemiyorumçünkü bu klitoris de olabilir kesin bir şey yok dedi şu an ortada bi yerdeyiz
![]()
Amin inşallah sağlıkla gelsin pazartesi randevum var inşallah kesinleşirBence seninkide erkek öyle hissettimsağlıkla gelsin inşallah
Merhaba dün cinsiyetini öğrendik erkekmişBence seninkide erkek öyle hissettimsağlıkla gelsin inşallah
Belirtileriniz nelerdi acabaMerhaba dün cinsiyetini öğrendik erkekmiş17. Haftaya girince anca öğrendim am şükür gösterdi artık
![]()
Bulantı kusma yaşamadım, sırt bel ağrısı çoktu, elim ayağım ısınmıyor, canım hep etli şeyler çekiyor hiç tatlı çekmiyor.Belirtileriniz nelerdi acaba