• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek belirtileri nelerdir?

dkdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Hamileyim cinsiyeti şimdiden merak ediyorum tabi. Erkek bebek belirtileri neler? Kızım olduğu için onu tahmin edebiliyorum :))

kesesi fasulye gibiydi. mide bulantısı, baş ağrısı vs hiçbir sey yasamadım. ama bir arkadasım da su an erkeğe hamile ve inanılmaz midesi bulanıyor 😂 yani bu işler belli olmaz 😂

erkek kız farkı var mı bilmiyorum ama benim iki gebeliğimde de şiddetli mide bulantısı vardı ikiside erkek :)

Benim de kesem yusyuvarlak mide bulantım var ama kusmam yok tatlıda tuzluda istiyor canım bir de çok uykum var sürekli uyuyorum benim gibi olan var mı ❤️🥰

Hamileyim cinsiyeti şimdiden merak ediyorum tabi. Erkek bebek belirtileri neler? Kızım olduğu için onu tahmin edebiliyorum :))
bütün belirtiler tüm teoriler kızı gösteriyodu hiç erkek çıkan bişey yoktu ama oğlum olucak 🥹

Herkeste farklı hamilelik belirtileri var o yüzden cinsiyet gösteren bariz belirtiler yok bence :)

Ben bugün oğlum olacağını öğrendim belirtilerim kızımla aynıydı yani belirtiler cinsiyeti belirlemiyor

Ben bugün oğlum olacağını öğrendim belirtilerim kızımla aynıydı yani belirtiler cinsiyeti belirlemiyor
Maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸 fetalle mi öğrendiniz cinsiyeti ? Benim ultrason görüntülerine de erkek tahmini yapmışstınız ben hâlâ öğrenemedim cinsiyeti🥲 14. Haftada bi çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil dedi doktor 2 haftaya söylerim demişti.

Maşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸 fetalle mi öğrendiniz cinsiyeti ? Benim ultrason görüntülerine de erkek tahmini yapmışstınız ben hâlâ öğrenemedim cinsiyeti🥲 14. Haftada bi çıkıntı var erkeğe benziyor ama kesin değil dedi doktor 2 haftaya söylerim demişti.
Amin inşallah hepimizin 🥰 evet fetalle öğrendim bütün belirtilerim kızdı doktorumda kıza benziyor demişti biraz şok oldum 14.haftada dediyse doğrudur bence ama emin olmak için 2 hafta sonra söylerim demiştir

Amin inşallah hepimizin 🥰 evet fetalle öğrendim bütün belirtilerim kızdı doktorumda kıza benziyor demişti biraz şok oldum 14.haftada dediyse doğrudur bence ama emin olmak için 2 hafta sonra söylerim demiştir
Valla benim belirtiler de erkek gibi ama bilemiyorum 😄 çünkü bu klitoris de olabilir kesin bir şey yok dedi şu an ortada bi yerdeyiz 😂

Valla benim belirtiler de erkek gibi ama bilemiyorum 😄 çünkü bu klitoris de olabilir kesin bir şey yok dedi şu an ortada bi yerdeyiz 😂
Bence seninkide erkek öyle hissettim 😅 sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar ben ilk kez anne oluyorum ve oğlum olacak. Benim belirtilerimde uyku yoktu ilk 3 ay için söylüyorum. Sonrası zaten enerji geliyo ve son trimester da uyuyamadığım için uykum var 🤣 ben hiç ekşi aşermedim benim domates et ve tatlı çikolata vs aşermem çok oldu hala da öyle. Geri kalan belirtiler bence tamamen annenin vücuduna göre ilerliyo

Benim kızımdan belirgin farkı bu gebeliğimin canım ızgara et istedi sürekli yani yemek içinde ya da soslu falan değil direk ızgarada et. Eşim 3-5 defa pirzola yedirmeye götürdü bu sebepten.

Kızlar 12+1 de ultrason görüntülerimiz böyleydi. Kesin erkek diyebilir miyiz?

Eklentiler

• 77F7A234-3D38-4AF7-A0E7-B7FDBA995773.webp
    77F7A234-3D38-4AF7-A0E7-B7FDBA995773.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 334
  • C931EA78-05E7-43CE-BA0E-93B5D8739408.webp
    C931EA78-05E7-43CE-BA0E-93B5D8739408.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 250
  • 598FA2DF-EA94-4663-88BE-F828C6534A65.webp
    598FA2DF-EA94-4663-88BE-F828C6534A65.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 248
Back
X