Erkek bebek iin tavsiyeleriniz var m?

benmde 5 yaşında bir kızım var 2. erkek olsun istedik tabii bide eşimin ailesinde hiç erkek torun yoktu .. Bi arkadaşım bebeiş yapmaya niyetlendiğinde dua et muhakkak tututyo o an yapılan dua dedi .. yumurtlama günümden 2 gün önce yumurtlama günümde bide denedik ve tuttu korunmayı bıraktığım ilk aydı o gecelerde hep dua ettim birliktelik öncesi 3 dua ettim 3 üde tuttu :)) bide bu yöntemi deneyin derim .. Çin takviminide uyguladım onun haricinde hiç bir şey yapmadım ben o gece ettiğim duaların meyvesini aldım bebiş isteyenler eşinizle birlikde olmadan hemen önce dua edin kolay gelsin bu arada bebişim erkek olacak inş..

Slm bende mart26sında adetim basladı mart29 u bitti biz 1nisanda ilişki olduk.erkkek bebek istıyorum ve ilişki oncesi dua ettim snrasıda hep ediyorum işllh bebbegım erkkek olur sizce sizneler oneririsinız bizadet biter bitmez ilişki olduk tutarmı sizce bilgialalyım erkkek bebek için

Canim benimde iki kizim var oglum olsun istiyorum denedin mi aceba tavsiyeleri, ise yaradimi, merak ettim doğrusu...

ne duaı ettiniz

Merhaba cok eski bir konu bu işlemleri denediniz mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…