Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
Herkese merhaba.
Nasipse mayısta bir oğlumuz olacak. İsmine bir türlü karar veremiyoruz. Mayıs ayı Miraç kandilinin olduğu ay. Oğlumuza Miraç ismi koysak mı acaba diye düşünüyoruz Bi kaç gündür. Bu isim nasıl sizce ve sizin başka önerileriniz var mı?

Herkese merhaba.
Nasipse mayısta bir oğlumuz olacak. İsmine bir türlü karar veremiyoruz. Mayıs ayı Miraç kandilinin olduğu ay. Oğlumuza Miraç ismi koysak mı acaba diye düşünüyoruz Bi kaç gündür. Bu isim nasıl sizce ve sizin başka önerileriniz var mı?
Mirac gercekten güzel benim oglumun adi Aras anlami aras nehrinin adi ikinci anlami allahdan gelen iyilik demek soylemek istedim

Nişanlıyım ama hep erkek çocuğum olsun isterim. İsmi de Yiğit Efe olsa ne güzel olur :KK51:

Herkese merhaba.
Bizim daha cinsiyetimiz belli degil ama erkek olursa kuzey mirac dusunuyorum Allah sagliklo bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah

benim kızım olucak erkek olsa ulaş yekta koymayu düşünüyorduk rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :anneadayı:

Benimde kızım olucak inşallah adını sevde koymayı düşünüyorum aslında başka isimler de var aklımda masal ismini çok seviyorum ama eşimle ilk konuşurken sevde dedik şimdi değişmesini istemiyor kararsızım :anneadayı:
Hayırlı olsun yavrunuz sevde ve sevda hoş isimler

hz sevde peygamberimizin ikinci eşinin ismiymiş hz fatımanın hayatını okurken dikkatimi çekmişti öyle de kaldı bende sevda ya dönmesinden korkuyorum çok yakın birbirine

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. Mirac cok guzel bir isim..
Onun disinda; Yasir, Tugra, Arda, Taha, Eren, Kerem, Can Ahmed isimlerini de severim..

X