Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cihan adina bayılıyorum en sevdiğim erkek ismi.
Ayyy hepsi çok uyumlu sağlıkla gelsinler inşallah boranda çok güzelAras-Atlas Alperen- Alparslan
Cihan-Civan Baran -Boran
Ege-Efe
Bizde düşünüyoruz daha ikizlerimize![]()
Ayyy hepsi çok uyumlu sağlıkla gelsinler inşallah boranda çok güzel![]()
Barış nasıl sizce![]()
Amin inşAllahAyyy hepsi çok uyumlu sağlıkla gelsinler inşallah boranda çok güzel![]()
1 aylık oğluşumun adı çağatay, 3 yaşındaki abisinin adı yiğit ali. Ne yeni nesil ne de çok klasik ortada isimleri seviyorum ben.
1 aylık oğluşumun adı çağatay, 3 yaşındaki abisinin adı yiğit ali. Ne yeni nesil ne de çok klasik ortada isimleri
Bizim aklımızdaki diğer isimler de şunlardı: cihangir, yağız alp, alparslan, altay
Bizim aklımızdaki diğer isimler de şunlardı: cihangir, yağız alp, alparslan, altay
Harika Türkçe isimler yağıza bayılıyorumBizim aklımızdaki diğer isimler de şunlardı: cihangir, yağız alp, alparslan, altay
Konuya alakasız atlıyorum ama :) Ben de çok yükselmiştim, nedense herkes soğuk durdu, herkes keremcicihan adina bayılıyorum en sevdiğim erkek ismi.
benim ailemin bu isimle bir hikayesi var. bu hikayeden ötürü benim adima düşünmüşler ama bir akrabanın oglu olmus ayni sene, cihan koymuş. o yüzden vazgecmisler. oysa cihan dunya demek. bana cok uyan, cok guzel bir isim. adim cihan olsaydi sevgiyle sarılırdımKonuya alakasız atlıyorum ama :) Ben de çok yükselmiştim, nedense herkes soğuk durdu, herkes keremci![]()
bacimsu zaten tipleri benzeyecek, yaslari doğum gunleri ayni, soyadlari ayni. bari isimleri kendilerine özel olsun bence.Aras-Atlas Alperen- Alparslan
Cihan-Civan Baran -Boran
Ege-Efe
Bizde düşünüyoruz daha ikizlerimize![]()
Hikayesi olan isimler koymak güzel. Evet sizi forumdan tanıdığım kadarıyla uyardı :)benim ailemin bu isimle bir hikayesi var. bu hikayeden ötürü benim adima düşünmüşler ama bir akrabanın oglu olmus ayni sene, cihan koymuş. o yüzden vazgecmisler. oysa cihan dunya demek. bana cok uyan, cok guzel bir isim. adim cihan olsaydi sevgiyle sarılırdım
"neyse ben de çocuğuma koyarim" diye düşündüm ama çocuklarımın babası olmaya yakin olan kisi "bizde c yok herkes siğhağn der" dedi, öyle vazgectim.
ama kerem mi cihan mi desen on kere cihan derim.
bacimsu zaten tipleri benzeyecek, yaslari doğum gunleri ayni, soyadlari ayni. bari isimleri kendilerine özel olsun bence.
karistirma garantili olur böyle olunca.