- 7 Haziran 2023
- 30
- 11
- 18
- 29
- Konu Sahibi bebekbekleyenanne
Erkek bebek ismi önerir misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben son zamanlarda Barlas, Aren ve Aybars'ı seviyorum mesela, ama çok ucu açık bi soru olmuş, tarzınız neye yatkın mesela bilsek daha uygun öneriler gelirErkek bebek ismi önerir misiniz![]()
Vıttırıvızdık isimler dolanıyorErkek bebek ismi önerir misiniz![]()
Yıldız ismi alayımBiraz geniş bi soru olmamış mı? :)) Zibilyon isim var, ben yıldız isimleri seviyorum bazıları Türkçe bazıları Kürtçe isim sever, bari ne tarz isimler sevdiğinizi yazaydınız
Doğru söylüyorsunuz. Modern güncel isimler istiyorumBiraz geniş bi soru olmamış mı? :)) Zibilyon isim var, ben yıldız isimleri seviyorum bazıları Türkçe bazıları Kürtçe isim sever, bari ne tarz isimler sevdiğinizi yazaydınız
Deniz ismini çok seviyorum ama siyasi bi isim koyma diyor herkesOhoooo bir sürü isim var, böyle sorunca akla gelmiyor dkfkf
Deniz, Ege, Kuzey güzel isimler bence
Modern güncel isimler düsünüyorum areni bende düsündüm hala da düsünüyorum ama kız bebeklerde de duyunca biraz uzaklastımBen son zamanlarda Barlas, Aren ve Aybars'ı seviyorum mesela, ama çok ucu açık bi soru olmuş, tarzınız neye yatkın mesela bilsek daha uygun öneriler gelir
Güzel isimler listeye ekliyorum tesekkür ederiiiimAsil Han, Asil Karan, Atlas, Atlas Ege. Ertuğrul aklımda bunlar var benim erkek olursa eğer![]()
Rica ederim ne demek, sağlıkla doğar inşallahGüzel isimler listeye ekliyorum tesekkür ederiiiim
Ekin bana kız ismi gibi geliyor nedenseVıttırıvızdık isimler dolanıyor
Bence EKİN olsun oglunuzun adı
Ay yerim onu
Tesekkür ederiimmFurkan, Selim, Ayaz, Ömer, Ertuğrul, Mert, Buğrahan vs![]()
Deniz ismini çok seviyorum ama siyasi bi isim koyma diyor herkes
Katılıyorum sana yaa aynı cümleyi kurdum banada maviyi huzuru çağrıştırıyor ama toplumun genelinde siyasi bi çağrışım olan ismi koymak içime sinmezMaalesef ki öyle bir algı var toplumda. Halbuki bana suyu, özgürlüğü, maviyi çağrıştırıyor ama işte.. bende koyamadım zaten![]()
Tesekkür ederiimMiran ismine bayılıyorum. Arel, Aras, Poyraz..
Bir sürü isim var. Sağlıkla gelsin, adıyla büyüsün![]()
Oğlumun adı Aren ve 9 aylık şuan, çok da seviyorum ismini. Kızlardan çok erkeklerde kullanılıyor ve anlamı da çok güzel bir isim, sağlıkla gelsin bebeğinizModern güncel isimler düsünüyorum areni bende düsündüm hala da düsünüyorum ama kız bebeklerde de duyunca biraz uzaklastım