Erkek bebek isimleri için yardıımmmm

cemeh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
241
2
48
arkadaşlar merhaba.bebeğimin cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa defne istiyoruz,erkek olursa hala bir isim bulamadık :44: defne ismiyle uyumlu olsun istiyorum...yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

deniz olabilir,denizhan olur,doğukan olur bunlar geldi ilk aklıma:)

Teşekkür ederim evet onlar geldi aklıma ama ben biraz fazla şey istiyorum sanırım birazda etrafta çok duyulmayan modern bir isim olsun istiyorum defneye çok uyumu olmasa bile hoşuma giden duyulmamış modern erkek isimleride olabilir

biraz tuhaf veye özenti gelebilir ama ben oğlumun adını CİHANGİR koymak istiyorumm.. değişik ve çok yok yani. ama eşim istemiyoo

ege, mete, efe, emre aklıma gelenler bunlar gerçi biraz sıradan ama benim minikim oğlan olursa mete istiyorum genelde kısa erkek isimleri kulağa hoş geliyor ihş. içine sinen bir isim bulursun canım...bende 16. haftayı geçtim kontrolüm cuma günü bakalım hayırlısı

biraz tuhaf veye özenti gelebilir ama ben oğlumun adını CİHANGİR koymak istiyorumm.. değişik ve çok yok yani. ama eşim istemiyoo

evet gerçekten değişikmiş tatlım ama kesin benimde eşim istemez uzun ve hiç duyulmamış bir isim der

bende bebişimin ismini ARAS koymayı düşünüyorum...

Aras ı bende çok istiyorum ama eşim istemiyor bu erkeklere beğendirmek çok zor arda yada mete istiyor ama bende biraz farklı olsun diyorum bakalım bulabilcekmiyim bulamazsam arda yada mete olacak :18:

canım mete ismini eşim çok istiyor yada arda onlarda güzel ama ben biraz daha değişik olsun diyorum ama bulamıyorum bulsamda eşime beğendiremiyorum :44: hayırlısı bende 15 haziranda gel dedi doktorum ama biz eşimle sabırsızlanıyoruz cinsiyetini öğrenmek için haziran başı yada en geç haziran 10 da gitmeyi düşünüyoruz kısmet bakalım

Aras ı bende çok istiyorum ama eşim istemiyor bu erkeklere beğendirmek çok zor arda yada mete istiyor ama bende biraz farklı olsun diyorum bakalım bulabilcekmiyim bulamazsam arda yada mete olacak :18:

arda oğlumun adı bende severim aras isminide çok seviyorum ama anlamı garip at kılı demekmiş

arda oğlumun adı bende severim aras isminide çok seviyorum ama anlamı garip at kılı demekmiş

aaa at kılı olduğunu ilk defa duydum öyleyse koymam ama sanırım arda olcak yaa eşim çok istiyor kırmak istemiyorum, onun mutlu olmasını görmek benide mutlu ediyor farketmez artık önemli değil canım

biz Şirvan düşünüyoruz anlamı da yiğit adam inş aileden kimse karışmazda istediğimiz ismi bırakabiliriz

rabbim cümlemize hayırlısıyla tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…