Doğuma Hazırlık erkek bebek ismi kararsızız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
73
merhabalar 21 haftalık hamileyim erkek olucak inşallah :) isim konusunda kararsızız eşim kuzey ismini buldu yön anlamında başkada bir anlamı yok diye kararsız kaldım.başka isim önerisi olan varmı? birde mustafa babamın ismi oda aklımda ama uzun ve ağır bir isim diye düşünüyorum açıkçası sizinde güncel isimlerden önerileri olanlar varsa sevinirim

Bazı isimler dizilerle popüler oluyor ama sonrasını da düşünmek gerek. Kuzey Bey, Kuzey Abi, Kuzey Amca, Kuzey Enişte, Kuzeyim (sevgilisi hitap edebilir) vs vs tabi soyadıyla da uyumu çok önemli bence tabi bunlar benim fikrim bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın umarım.

Kuzey sıktı artık herkez dizilerden etkilenip koydu ama mesela ben alper koyucam sizde alper,yigit,mert,kutay,kaan böyle birşey düşünebilirsiniz :anneadayı:

Kuzey bir modaydı, geldi geçti boşverin.

Fergan, çok çok beğeniyorum, anlamını inanın bilmiyorum, bulamıyorum da, sadece bir yerde ışık taşıyan, aydınlık getiren diye açıklama vardı. :KK36:Şarkıcı Mirkelamın da adıymış bu arada.

Giray, Sencer ( Fergandan sonra ikinci favorim ), Egemen.

Allah hayırlı yazılar yazsın bebeğinize.

Back
X