• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek bebek ismi

HaticeTurgut

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
36
23+4 haftalık hamileyim ara ara erkek isimleri bakıyoruz ama bir türlü net bi isim bulamadık daha.Bize göre modern yani günümüzdeki isimler olmamalı (Atlas,Arel,Ahlas vb.). Eskilerden de istemiyoruz işte (Ali,Mehmet,Ömer vb.) mesela eski Türk isimleri biraz daha cazib geliyor. Mesela Çağan,Tuğrul,Çağlar,Cengizhan gibi isimleri bir kenara yazdık ama içinden emin olduğumuz bi isim yok daha. Hem işte anlamı güzel olmalı hem etrafımızda olmamalı hem de isim güzel olmalı. Önerilerinize ihtiyacım var

Atlas çok var sanki Kerem nasıl ben de erkek olursa Kerem düşünebilirim klasik havalı bir isim. Selim ve Mert de güzel bence Ekin de olabilir. Benim gönlümden geçen Ege ama maalesef çok yakınım koydu içimde kaldı 🥲

23+4 haftalık hamileyim ara ara erkek isimleri bakıyoruz ama bir türlü net bi isim bulamadık daha.Bize göre modern yani günümüzdeki isimler olmamalı (Atlas,Arel,Ahlas vb.). Eskilerden de istemiyoruz işte (Ali,Mehmet,Ömer vb.) mesela eski Türk isimleri biraz daha cazib geliyor. Mesela Çağan,Tuğrul,Çağlar,Cengizhan gibi isimleri bir kenara yazdık ama içinden emin olduğumuz bi isim yok daha. Hem işte anlamı güzel olmalı hem etrafımızda olmamalı hem de isim güzel olmalı. Önerilerinize ihtiyacım var
bende bebeğim olursa erkek ismini 'Aybars' koymak istiyorum sana da fikir olsun bence hoş bir isim hem türk ismi

Eymen koymak istemiştim eşimin yakın akrabasinda varmış veremedim. Bende Yiğit koydum. Çaglar,Göktuğ da güzel isimler.

Altay tuna :)
daha türk bir isim olamaz bence:) türklerin yayılıp yaşadığı, altay dağı ve tuna nehrinden geliyor. Hatta şarkısı da var. ben oğluma koyacaktım bu ismi ama sonra başka isim koyduk.

Ben bir oğlum olursa Alparslan, Metehan, Ertuğrul gibi isimler düşünüyorum. Hatta Alparslani rüyamda gördüm 🥹

Back
X