Erkek bebek ismiiii Acil

butterflyeffect65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Arkadaşlar eşimle erkek bebek ismi için bi türlü anlaşamıyoruz. Sizce bu isimlerden hangileri güzel; yağız Aras , Görkem Aras , çağan Aras , Kayra Aras, Arden. Fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar eşimle erkek bebek ismi için bi türlü anlaşamıyoruz. Sizce bu isimlerden hangileri güzel; yağız Aras , Görkem Aras , çağan Aras , Kayra Aras, Arden. Fikirlerinizi bekliyorum
Çağan Aras çok fazla var, diğerlerini ikili olarak duymadım. Ben yalnızca Aras diyorum.

Görkem:) hep büyük hayalleri olsun, yaşamı güzel olsun.

Eşinizle uzlaşıyorsanız iki isim koymayın bence tek isim kolaylık netlik daha hoş. Bir kaç ismin peşine gelen isimler harici ve soyadıyla olan akışa uyuyorsa falan cuk oldumu güzel oluyor zorlama olunca hiç hoş gelmiyor kulağa.

Ardeni beyendim anlamı ne acaba

Back
X