- 12 Kasım 2017
- 122
- 248
- 18
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #38.781
Rabbim kucağına almayida nasip etsin canım.sık ilişkimi denedin yoksa yumurtlama günü filan mi
Cnm 10 eylul benim adet tarihimdi ve adetim 6 gün sürer. 18 eylül de ilk ilskimiz oldu sonrasinda 2_3 gun ara.hangisinde tuttu bilmiyorum cnm.Ama şuna inaniyorum insan elinden geleni yapsin tabi dua dua dua Allah tan istemek en güzeli.internette gezinirken yusuf süresini ve erkek cocuk isteyenlerin okuyacagi duayi gördüm.Erkek çocuk isteyenlere tavsiyem yatsı namazindan sonra yusuf süresini okumalari ve uyumadan once 3 ihlas in yaninda erkek cocuk duasini okumallari.ve internetten yusuf suresinin ciktisini alip uzerlerinde tasimalari.Allah in yaninda kız cocuğu da erkek çocuğu da cooook Allahtan hayirlisiyla gonullerinden geceni istemekkk en güzeli.Ha bide eşle cinsi münasebet öncesi eşin okuyabileceği dua da var.eminim coğu kisi bilyordur ben sadece icimden geceni yazmak istedim
Tabi bu arada ben 16 Haftaligim esim hala acaba değişir mi diye emin olamiyor alisveris icin 20. Haftada kesinlesmesini bekliyoo