- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #54.041
Canım test bariz pozitif tebrik ederim.
Gebelik teŞti değil bu canım ovulasyon testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon bilmiyordum .karistirdimGebelik teŞti değil bu canım ovulasyon testi
Biraz daha koyulsşmış adetinle sayınca ksçıncı gğndesin birde kaç günde bir adet oluyorsunBakabilir misin cnm..
Eki Görüntüle 2189000
Denemeden sonraki 5.gündeyim canim. Belirti olarak akintim değısik ya herzamankinden farkli bilmiyorum belirtimi acaba? Aradada kasik agrim oluyor ama psikolojik olabilir.
Biraz daha koyulsşmış adetinle sayınca ksçıncı gğndesin birde kaç günde bir adet oluyorsun
Hayır cnm gitmedim ama belim ve göğüslerim çok ağrıyorCanım sen gittin mi doktora
Merhaba canım içimden bir his senin oglun olacak diyor bilmiyorum yazmak istedim sadece.Yarin insl guzel haberler veririm cnm.![]()
Canım gece yine test yap sıkı takip et tahmini yum ne zaman görünüyor15.gün bugün 28 günde bir oluyorum
Canım gece yine test yap sıkı takip et tahmini yum ne zaman görünüyor
Olabilir diyorlar özellikle sarı renkli akıntı için burda bi konuda okumuştum vardır inşAllahDenemeden sonraki 5.gündeyim canim. Belirti olarak akintim değısik ya herzamankinden farkli bilmiyorum belirtimi acaba? Aradada kasik agrim oluyor ama psikolojik olabilir.
Bir git istersen özellikle kasıklarında çok ağrı hissedersen canımHayır cnm gitmedim ama belim ve göğüslerim çok ağrıyor
Merhaba canım seni hatırladımMerhaba hanımlar nasılsınız![]()
Benim içimden bi his de öyle diyorMerhaba canım içimden bir his senin oglun olacak diyor bilmiyorum yazmak istedim sadece.
Yani şimdi ne desem bilemedim ki...Belirti var
Yumurtlamanın ertesi günü goguslerim ağrımaya başlıyor
Bu tutmadığına işaret
Ağrımaya başladı malesef![]()
Olmayabilir de canımBilmiyorim canm belirti olurdi en azindan oda yokiwashereonce