- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #66.761
Sabırsızlık işte böyle birsey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynennnSabırsızlık işte böyle birsey
insallahh canm sagolHayırlısı ile tutunur inşallah bebisin
Amin canim. Kismet bakalim kirk fikirliyim ben bakalim neyde karar kilicam.amin amin cnm inss. kiz hani temuzdan umitliydin bu ay bizim ayimiz bence yola devam sen bilirsin ama o kadarda umutlarini temmuza baglamistin yani rabbim hayirlisiyla ins seninde gonlune gore verir
hayirlisi ne ise o olur ins canmAmin canim. Kismet bakalim kirk fikirliyim ben bakalim neyde karar kilicam.![]()
Amin canim ins.hayirlisi ne ise o olur ins canm
Canim daha yumurtlaman olmamis ki.Eki Görüntüle 2285605 Eki Görüntüle 2285606
Kizlar sizce yumurtam catlamişmi en son iki tanesi sonradan koyulasti yoksa silik ti
Yok canım daha 1-2 gün var.. benim de hafif artış oldu 2 gündür hala eşitlenemediEki Görüntüle 2285605 Eki Görüntüle 2285606
Kizlar sizce yumurtam catlamişmi en son iki tanesi sonradan koyulasti yoksa silik ti
15 gun cok kasik agrim vardi canmCanim daha yumurtlaman olmamis ki.
Canim en sondakiler sonradan cikti oyle cok silikler bugun yaptigimda silikY
Yok canım daha 1-2 gün var.. benim de hafif artış oldu 2 gündür hala eşitlenemedi
Testin varsa takibe devam et canim15 gun cok kasik agrim vardi canm
Diyerlerine gore en koyu olan odur bugunde yaptim cok silik cikiyolar
Var canim ama akintim falada yok bugunki testim adetine 8 gun kalmişTestin varsa takibe devam et canim
Canim sivi alimin nasil nasil yapiyosun testleriVar canim ama akintim falada yok bugunki testim adetine 8 gun kalmişEki Görüntüle 2285617
2 ssat sivi alimina dikat ediyorum ilk idrarla yapmiyorumCanim sivi alimin nasil nasil yapiyosun testleri