Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
selammm nasılsınız kızlar zeyno nasılsın hastaydın iyi oldun bu biraz
Biraz daha iyiyim canım cok sagol
Evet iki üç ay üst üste sagdan iki üç ay üst üste soldan yumurtladıgım oldu
K Khvekokusu20 canim dünden beri giriş yapmadın merak ettim iyisindir inşallah
İyiyim şükür canım eşimin arkadası kız kacırdı düğüne kalkıştılar onunla ugrasıyoruz sen nasılsın

Hay maşallah Allah kolaylık versin Inşallah

Bende iyiyim canım heyecanla ve sabirla bekliyorum

Tmm canım 12 gibi sıvı alımını kestim 2-2 buçuk gibi yapcam aslında çok zor duruyorum da saat bekliyorum
Test bozuk diye düşünüp mu sabah 2 test yaptin bide şimdi yapcan bu koyulukda gunde 1 tane yapman yeterli olur canm testlri bosa harcama pik gününe yetmiyor sonra

Test bozuk diye düşünüp mu sabah 2 test yaptin bide şimdi yapcan bu koyulukda gunde 1 tane yapman yeterli olur canm testlri bosa harcama pik gününe yetmiyor sonra
Dün yaptım canım normal de bugün pik görmem gerekiyor ama bi koyulaşmadı bugün 17. Gün. Hep 16-17 de gördüm piki dün göremeyince 2 tane yaptım

Dün yaptım canım normal de bugün pik görmem gerekiyor ama bi koyulaşmadı bugün 17. Gün. Hep 16-17 de gördüm piki dün göremeyince 2 tane yaptım
Aynen pek pik olacak gibide durmuyor keske kaset tip test almasaydin dalgalanma cok oluyor bozuk ciktiklarida oluyor insan süpheye düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…