- 23 Ağustos 2019
- 828
- 1.439
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #71.721
Biraz daha iyiyim canım cok sagolselammm nasılsınız kızlar zeyno nasılsın hastaydın iyi oldun bu biraz
Evet iki üç ay üst üste sagdan iki üç ay üst üste soldan yumurtladıgım olduNasılsınız kızlar? Ben de dün kadın doğum doktorundaydım. Yumurtaya bakıp solda dedi. Her ay bi sağ bir sol değişerek mi gidiyor diye sordum ben de. Hayır dedi öyle bir şey olmaz. Üst üste iki üç ay soldan olabilir mesela dedi.
İyiyim şükür canım eşimin arkadası kız kacırdı düğüne kalkıştılar onunla ugrasıyoruz
Biraz daha iyiyim canım cok sagol ♥
Evet iki üç ay üst üste sagdan iki üç ay üst üste soldan yumurtladıgım oldu
İyiyim şükür canım eşimin arkadası kız kacırdı düğüne kalkıştılar onunla ugrasıyoruzsen nasılsın ♥
Ovu testimı hayır değil gibiGünaydın kızlar sizce testler bozuk mu
Ovulasyon testiyle normal canimGünaydın kızlar sizce testler bozuk mu
Hay maşallah Allah kolaylık versin InşallahBiraz daha iyiyim canım cok sagol ♥
İyiyim şükür canım eşimin arkadası kız kacırdı düğüne kalkıştılar onunla ugrasıyoruzsen nasılsın ♥
Bende iyiyim canım heyecanla ve sabirla bekliyorumBiraz daha iyiyim canım cok sagol ♥
Evet ovu ilk artı oluyor sonra böyle oluyorOvu testimı hayır değil gibi
Arti oluyor derken nasil yaniEvet ovu ilk artı oluyor sonra böyle oluyor
İlk artı işareti çıkıyor sonra çift çizgiArti oluyor derken nasil yani
Canim + cikmasini hic duymadim - ile karistiriyor olmayasinİlk artı işareti çıkıyor sonra çift çizgi
C de bir çizgi çıkıyor üzerinde bir çizgi daha çıkıyorCanim + cikmasini hic duymadim - ile karistiriyor olmayasin
Degisik bi durum vallaC de bir çizgi çıkıyor üzerinde bir çizgi daha çıkıyor
Birazdan yenisini yapcam gene aynı olursa atayımDegisik bi durum valla
O ani cek at bakalim nasilmis hic denk gelmedim canm cunkuBirazdan yenisini yapcam gene aynı olursa atayım
Tmm canım 12 gibi sıvı alımını kestim 2-2 buçuk gibi yapcam aslında çok zor duruyorum da saat bekliyorumO ani cek at bakalim nasilmis hic denk gelmedim canm cunku
Test bozuk diye düşünüp mu sabah 2 test yaptin bide şimdi yapcan bu koyulukda gunde 1 tane yapman yeterli olur canm testlri bosa harcama pik gününe yetmiyor sonraTmm canım 12 gibi sıvı alımını kestim 2-2 buçuk gibi yapcam aslında çok zor duruyorum da saat bekliyorum
Dün yaptım canım normal de bugün pik görmem gerekiyor ama bi koyulaşmadı bugün 17. Gün. Hep 16-17 de gördüm piki dün göremeyince 2 tane yaptımTest bozuk diye düşünüp mu sabah 2 test yaptin bide şimdi yapcan bu koyulukda gunde 1 tane yapman yeterli olur canm testlri bosa harcama pik gününe yetmiyor sonra
Aynen pek pik olacak gibide durmuyor keske kaset tip test almasaydin dalgalanma cok oluyor bozuk ciktiklarida oluyor insan süpheye düşüyorDün yaptım canım normal de bugün pik görmem gerekiyor ama bi koyulaşmadı bugün 17. Gün. Hep 16-17 de gördüm piki dün göremeyince 2 tane yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?