- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #71.901
Sağlıkla gelen kızın canım Rabbim bana da isteyenlere de nasip etsin hayırlı bi kız evlat inşallah sağlıklı imanlıEvet canım 1 kızım daha olacakmış❤
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelen kızın canım Rabbim bana da isteyenlere de nasip etsin hayırlı bi kız evlat inşallah sağlıklı imanlıEvet canım 1 kızım daha olacakmış❤
![]()
Amiiin inşaAllah canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşaAllahSağlıkla gelen kızın canım Rabbim bana da isteyenlere de nasip etsin hayırlı bi kız evlat inşallah sağlıklı imanlı
Hayırlısı hakkında buymuş canım sonuçta biz tevekkül ediyoruz Takdir Allah’ın sağlıkla kucağına alırsın inş canımİnşaAllah canım benim ❤
Yok hayır süpriz bebek oldu
Adetime 2 gün kala oldu![]()
Erkek icin elinden geleni yapinca beklenti artiyor insan daha bi üzülüyor ama supriz olmus size belki bi supriz daha yapar dr erkek der bi dahaki sefere daha guzel olur bi kiz bi erkekİnşaAllah canım benim ❤
Yok hayır süpriz bebek oldu
Adetime 2 gün kala oldu![]()
kuzum 22-22-25-23-23-26-24-19 ne yapayım sence?Canım adet döngün kaç
Bu ayın sonu kasım bası gibi canım
Son 3 ay içinde döngün 22 ve 25 arası ise geçmiş olabilir yum günün önümüzdeki ay için yaparsinkuzum 22-22-25-23-23-26-24-19 ne yapayım sence?
aynen canım tamam teşekkür ederimSon 3 ay içinde döngün 22 ve 25 arası ise geçmiş olabilir yum günün önümüzdeki ay için yaparsin
Benim de adetime 2 gun vardi test yaptırmıştim 827 cikmisti canm arada cok fark var ama normal midir bilmiyorum gec dollenme olmus olmasin sendeKizlar adet günüme 2 gün var bugün kan ölçtürdüm 92 cıktı Nasıl sizce..Sizlerin nasıldı
Insllah canm bozma moralini hemen dr ne dedi pekiBilmiyorum ki canım kızlarımda yüksekti Inşallah ters giden birşey yoktur![]()
Canım sen adetin 10. Gunu basla testekuzum 22-22-25-23-23-26-24-19 ne yapayım sence?
Benim 10. Gun 21 diKizlar adet günüme 2 gün var bugün kan ölçtürdüm 92 cıktı Nasıl sizce..Sizlerin nasıldı
Sıkma canını iyi canim 2 günde bir tekrarla kan testiniBilmiyorum ki canım kızlarımda yüksekti Inşallah ters giden birşey yoktur![]()
Benim de 13. Gün canim normal o zaman dimiCanım sen adetin 10. Gunu basla teste
Benim 10. Gun 21 di
Başımdan 4 kez kayıp geçti canım o yüzden korkuyorum..pazar tekrarlayacam inşallahSıkma canını iyi canim 2 günde bir tekrarla kan testini
İnşeALLAH bu sefer sağ salim kucağına alırsın canimBaşımdan 4 kez kayıp geçti canım o yüzden korkuyorum..pazar tekrarlayacam inşallah
Normal canım, 2 gunde bir 2 jat artması önemli olanBenim de 13. Gün canim normal o zaman dimi
Amin kuzum inşallahİnşeALLAH bu sefer sağ salim kucağına alırsın canim