- 6 Ocak 2020
- 369
- 523
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #78.021
Günaydinnn kızçeler inş hepimhepimiz için çok güzel bir gün olur yeni umutlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spermi güçlendiriyor demek istemiş bayan
Büyük gün deseneYa ben ben hic uyuyamadimkisu an uykusuzluktan geberiyorum
uyku akiyo gozlerimden heyecandan bi gram uyku girmedi gozume gece nasil daldigimi hatirlamiyorum
![]()
Gördümm kizzzźzBüyük gün desenebize de foto at cnm hadi göreceksin ins bugün değil mi
![]()
Gördüm gördüm bende ayy minnak ne heyecanlı maşallahGördümm kizzzźz![]()
Sağol canimcim çok sukur simdilik herseyimiz iyi bugun sadece keseyi gorduk kalp atisi 15 gun sonra insallahhGördüm gördüm bende ayy minnak ne heyecanlı maşallahıi mi herşey yolunda mı ne dedi dr
güzel haberlerle gel sende canisi, hamilesinnn bana dua etmezsen küserimYa ben ben hic uyuyamadimkisu an uykusuzluktan geberiyorum
uyku akiyo gozlerimden heyecandan bi gram uyku girmedi gozume gece nasil daldigimi hatirlamiyorum
![]()
Allah rast getirsin ins canmAmin canım iğne oldum 5 dk önce. hepinizin dualarını bekliyorum,![]()
Sen hep dualarmdasn rabbim ins saglikla salih hayirli bi erkek evlat nasio eder sana gonlune gore verir ins cnmgüzel haberlerle gel sende canisi, hamilesinnn bana dua etmezsen küserim![]()
Hadi hayırlısı cnm o günü de böyle paylaş inşallah dikkat et aman kendine bu ara ne güzel gün başlangıci oldu böyle dvm etsin ins.Sağol canimcim çok sukur simdilik herseyimiz iyi bugun sadece keseyi gorduk kalp atisi 15 gun sonra insallahh![]()
Amin canım benim insallah, fotoyu gördüm teyzesi yer onu, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım,Sen hep dualarmdasn rabbim ins saglikla salih hayirli bi erkek evlat nasio eder sana gonlune gore verir ins cnm![]()
Aynen oyle canm ben elimden geldigince dikkatli olmaya calisiyirum rabbim ins dahada guzel haberler duymayi nasip etsin. sen adetin kacinci gunu test yapmayi dusunuyorsunHadi hayırlısı cnm o günü de böyle paylaş inşallah dikkat et aman kendine bu ara ne güzel gün başlangıci oldu böyle dvm etsin ins.![]()
Erken oluyor yumurtlama ya bende onun için 7. Gün baslicam inşallah..Aynen oyle canm ben elimden geldigince dikkatli olmaya calisiyirum rabbim ins dahada guzel haberler duymayi nasip etsin. sen adetin kacinci gunu test yapmayi dusunuyorsun![]()
Teşekkùr ederim insallahAmin canım benim insallah, fotoyu gördüm teyzesi yer onu, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım,![]()
Ayy hadi hayirlisi insss ben sirayi verdim sizlere artikinnnErken oluyor yumurtlama ya bende onun için 7. Gün baslicam inşallah..![]()
![]()
Bugünleri de gördük ya şükürler olsun RabbimeEki Görüntüle 2574795 kizlar varmi bi fikri olann kesenin konumuna gore falan erkeğe benziyomu sizce![]()
Banada bana daaagüzel haberlerle gel sende canisi, hamilesinnn bana dua etmezsen küserim![]()