Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağ tarafta oluşuyor erkek bebek bide bel ağrısı çok oluyor bele vuruyor daha çok ağrı göğüs ucu ve kahverengi kısmı daha koyu oluyor bide ultrasondaki görüntüsü fasulyeye benzerse kız uzun olursa biber gibi erkek oluyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam çok araştırmıştım ama aklıma geldikçe yazarım canım
Çin takvimi tutmuştu benim

2017 yılında önce Allah’ın izni ile sonrada topiklerde ögrendıgım bılgılerle erkek Bebiş sahibi oldum şimdi 2 yasında tekrar hamıle kalmak ısıtıyorum nasıpse
Ben de aynıyım senle ☺️ Neler öğrenmiştin bizimle paylaşımısın canım

Ben de aynıyım senle ☺ Neler öğrenmiştin bizimle paylaşımısın canım
Canım ben son 1 ay folik asıt kullandım süt ve süt urunlerını ağzıma sürmedım yumurta yoğurt peynır vs pH degerı yüksek su ıctım yemeklerımı tuzlu yedim asitli içecekler tuketmedım adet bitiminden sonrada ovilasyon takibiyle t çizgisi c sen koyu oldu önce daha sonrada t çok hafıf sılıklesmeye başladığında degerlendırdık ve eskime ılıskıden önce şade Türk kahvesi

kızlarrrr ilk deneme yapacak olan benim galiba, 2 gün dualarınız en cokkk benim için olsun nolur, sonra vallaha bende size dua edicemm, şu denemeyi bi atlatayimmmm 😔
Kurban olurum valla ben her namazında ediyorum canım sende et birbirimize edelim canlar lütfen. Hatta deneme günü herkes L Laladunya ye birer yasin okusun. Her deneme yapaba öyşr yapalım 😚

Canım ben son 1 ay folik asıt kullandım süt ve süt urunlerını ağzıma sürmedım yumurta yoğurt peynır vs pH degerı yüksek su ıctım yemeklerımı tuzlu yedim asitli içecekler tuketmedım adet bitiminden sonrada ovilasyon takibiyle t çizgisi c sen koyu oldu önce daha sonrada t çok hafıf sılıklesmeye başladığında degerlendırdık ve eskime ılıskıden önce şade Türk kahvesi
Hımm yani benzer şeyleri yapmışız canım Rabbim tekrar nasip eder inşaAllah kaç çocuğun var canım

Kurban olurum valla ben her namazında ediyorum canım sende et birbirimize edelim canlar lütfen. Hatta deneme günü herkes L Laladunya ye birer yasin okusun. Her deneme yapaba öyşr yapalım 😚
ayy Allah razı olsun kardeşim😍😍😍

Sendemi bu topikler sayesinde erkek bebiş sahibi oldun canım
Evet aynen eşimin ailesinde hiç kız çocuk yok hep erkek benim ilk çocuğum kız bide uzaktan akrabayız eşimle benim tarafındada kız çocuk çok.. ilk çocuğum kız olunca ailesine çekti.... bissürü bişey söylediler... okumadığım topik kalmadı erkek bebekle ilgili öyle oğluma hamile kaldım hayırlısıyla bide erkek yaştaşı olsun inşaAllah şimdi, sonra da Rabbim verirse kızıma bi bacı inş🤲🏻🤲🏻

Back
X