Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyiyim canım çok şükür
İki çocuk olunca sanki daha koşturarak geçiyor günler

Kızlar sabah dedim ya ben adet oldum diye.. karnım ağrıyordu afedersiniz pembe bi leke gördüm daha bişey yok bu neydi şimdi olacakmıyım olmayacakmıyım sabahtan beri tetikteyim ay sinirlerim bozuldu olacaksam olayım be ne şimdi belirtilerini yaşıyorum kendisi yok

test yapsana

Oğlum oluyır diye çınlatacakmışsın gibi geliyor cidden. Kendimden korkuyorum ama sizce benşm akibetim ne olur
insallah ayy bence de sen bu sefer oglus tutturacakmissin gibi geliyor ve inaniyorumm , beraber öğrenicez büyük ihtimal oturur mutluluktan ağlar miyiz
Kızlar valla sizlerin mile kalıp cinsiyetlerinizi dört gözle bekliyom inş allahım hayırlı ikiz erkek evlatlar verir size bnde sizin yolunuzdan giderim

Kızlar valla sizlerin mile kalıp cinsiyetlerinizi dört gözle bekliyom inş allahım hayırlı ikiz erkek evlatlar verir size bnde sizin yolunuzdan giderim
insallah canim.dua et, deneme için som 1 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…