- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.101
Kız ne çabuk oğlum durmuyor ya birde süt sağmakla mesguldum canım biz deneme yaptığımız gün kırmızı et tükettik sana kırmızı et tüket diyecektim ki denemeyi yapmışsın. Inş tutar ovulasyon testi mı yaptınDeneme oldu cnm nerdesin senşimdi uzanmışm hala bekliyorum. Çok saol cnm benim
Canim gozun aydin. InsAllah gonlundeki gobusundedirSaolasin canim
Yaptım cnmKız ne çabuk oğlum durmuyor ya birde süt sağmakla mesguldum canım biz deneme yaptığımız gün kırmızı et tükettik sana kırmızı et tüket diyecektim ki denemeyi yapmışsın. Inş tutar ovulasyon testi mı yaptın
Ben oğlumda akşamı ve sabahı değerlendirmiştim o zaman akşama bi doktora git çatlamışmı gerçektenRiske atamam ya Vala cesaret edemem
Gidevem cnm sen denemem yapınca çatlamışmıydıBen oğlumda akşamı ve sabahı değerlendirmiştim o zaman akşama bi doktora git çatlamışmı gerçekten
Evet ben sizleri gelin edip gerdege ugurladim bilehahahahah gelin oldum gidiyorum prensessoglusla döneceğim
Oyyy amin amin inşaAllahAnladım ☺ hepimizin hakkında hayırlısı olsun seneye bu zmnlar oğullarımızın gazını bezini konuşalım inşallah hepimiz
Canim bi daha doktora git.Yaptım cnm
hadi bakammm inşallah , hamilelik olursa bu ay, haftalarca ben ve takıntılarımdan cekeceginiz varEvet ben sizleri gelin edip gerdege ugurladim bileogluslari bekliyorum artik nurtopu gibi torunlarim olcak iste ne güzelll
Ben gitmemiştim doktora pik yaptığı günü değerlendirdim sabahı baktım silikleşmiş baya çatlamış demekki sabahı da değerlendirdimGidevem cnm sen denemem yapınca çatlamışmıydı
Unutmusum solemeyi bende senin deneme anindaCanim bi daha doktora git.
Bu arada yasinini teslim ettik canim
Allah razı olsun cnm rabbim sanada bizede nasip etsin inşallahCanim bi daha doktora git.
Bu arada yasinini teslim ettik canim
Bakalimm olsundaa biz cekerizz herturlu. Sizii gariiihadi bakammm inşallah , hamilelik olursa bu ay, haftalarca ben ve takıntılarımdan cekeceginiz var
Ayyy valla uyuyamaz oldumBakalimm olsundaa biz cekerizz herturlu. Sizii gariiinapaakkkk yanii o kadarr ugurladikk ettikk azcik nazinizida cekerizz
Benşm stresin takıntının yanında sizinki hiç kalır. Üyeliği iptal edip kaçarsınzBakalimm olsundaa biz cekerizz herturlu. Sizii gariiinapaakkkk yanii o kadarr ugurladikk ettikk azcik nazinizida cekerizz
Denemedim canım 1 senedir her seyi yaptık diyet yaptık beslenmeye dikkat ettik sut ürünlerinden uzak durmaya calistim eşime takviye yaptık ben de yaptım tabi. Olmadı. Çok stres yaptığımı düşündüm burdan uzaklaştım çocuk fikrinden de öyle de olmadi. Tabi 1 senedir takip yapıyorum yumurtlama şeklim değişti ilk 6 7 ay pik 5 saatte açılıyordu sonraki aylarda 2 gün surdu. Sonra aşılamaya karr verdik eşimin tahlilleri benim tahlillerim yapıldı hic bir sorun yok ikimizdede rahim filmi de gayet iyi topladık evrakları hazırladık adet olunca gelin dedi doktor onu bekledigim bir dönemdi yani.
Hele dur bi bu ne aceleAyyy valla uyuyamaz oldumcinsiyeti öğrenseydim bi
E ne yanii naapaaakkk kafayimii yiyekkkkBenşm stresin takıntının yanında sizinki hiç kalır. Üyeliği iptal edip kaçarsınz
Amin canim insallah. Sen ne yaptin seni de merak ettim son durum neCanim gozun aydin. InsAllah gonlundeki gobusundedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?