Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Deneme oldu cnm nerdesin sen şimdi uzanmışm hala bekliyorum. Çok saol cnm benim
Kız ne çabuk oğlum durmuyor ya birde süt sağmakla mesguldum canım biz deneme yaptığımız gün kırmızı et tükettik sana kırmızı et tüket diyecektim ki denemeyi yapmışsın. Inş tutar ovulasyon testi mı yaptın

Evet ben sizleri gelin edip gerdege ugurladim bile ogluslari bekliyorum artik nurtopu gibi torunlarim olcak iste ne güzelll
hadi bakammm inşallah , hamilelik olursa bu ay, haftalarca ben ve takıntılarımdan cekeceginiz var

G Guuness bu ay ozel bisi denedinmi yoksa sende bnm gibi gelisi guzelmi hamile kaldin bende 3 ay once rahim filmi cektirdim bu ay asilamaya hazirlaniyodmki bir baktmmki hooopppp hamileyimm oysakii Asbei le birlkte deneme olcaktii
Denemedim canım 1 senedir her seyi yaptık diyet yaptık beslenmeye dikkat ettik sut ürünlerinden uzak durmaya calistim eşime takviye yaptık ben de yaptım tabi. Olmadı. Çok stres yaptığımı düşündüm burdan uzaklaştım çocuk fikrinden de öyle de olmadi. Tabi 1 senedir takip yapıyorum yumurtlama şeklim değişti ilk 6 7 ay pik 5 saatte açılıyordu sonraki aylarda 2 gün surdu. Sonra aşılamaya karr verdik eşimin tahlilleri benim tahlillerim yapıldı hic bir sorun yok ikimizdede rahim filmi de gayet iyi topladık evrakları hazırladık adet olunca gelin dedi doktor onu bekledigim bir dönemdi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…